Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar mutfagı topluyayım kuşlarıma bakaym dönücem birazdn

daha bugun açtım. ben de utanıyorum ama napalım. 2 hafta once aynı hastanede bayan doktora muayene olmustum ama bugunku daha ıyı gectı.
napalım kader cnm bnde gidem son hazırlıklarımı yapam kıl tüy neyim kalmasın adama ayıp olur yarın açtırrsa çok utanırım sonra hadi grşrz

Cnm o belirtiler kullandığın ilaç olmasın yüksek progesteron içeriyor olabilirmi acaba içeriğine bi baksan yazar mutlaka. Buyuzden bulantılar mide şikayetleri şişkinlik yani gebelik belirtileri yapar
hiç düşünmemiştim bakayım bi cnm sende bak istersen tarlusal adı

bn işlerimi yapıp dönüom canalr gelicem özlüyeyim sizi azıcık

gelelim bana. neler yaptım bugun:
doktora gıttım. hsg cekılecektım ama enfeksıyondan dolayı ertelemıstım ya.işte vajınal kultur alındı. o aletın adı neydı ya speculum mu ne haltsa acıtıyor ya. ama plastık gıbı bıseydı. daha önce kocaman metalden bır speculumla muayene olmustum daha fenaydı bugunku doktor narın davrandı. neyse dedı kı ıı kı hsg cektırmedın önce enfeksıyonun kuruması lazım dedi.örnek aldı. ilaç yazdı. eşim de kullanacak.
bu ay içim dışım ilaç oldu valla.....
fıtıl sonra antıbıyotık ve dostınex....bu kadar ılaca ragmen doktor korunmanıza gerek yok dedi.şaşırdım.
bu arada sag ve solda yanılmıyorsam 12 mm ve 8mm yumurta varmıs bugun adetın 12. gunu.
topıcın doktoru DESIGNER27 ne dıyorsun.

Cnm o belirtiler kullandığın ilaç olmasın yüksek progesteron içeriyor olabilirmi acaba içeriğine bi baksan yazar mutlaka. Buyuzden bulantılar mide şikayetleri şişkinlik yani gebelik belirtileri yapar
baktım varmış doktorumada danışırım iyi bali bnm progesteronum düşüktü onu yükseltirmiki

Gereksiz insanlar can sıkıyor işte... Bugün biriyle tartışdım Tuğbacım...kafam bozuk... Konuşmayacam kesinlikle kararlıyım...gerekirse odamı değiştircem..
boşver dıyemıyecegım cunku boş verılmıyor. bende öyle iş yerınde canımı sıkan cok sey oluyor. ama kurtulma sansın varsa kurtul yüklerınden.

baktım varmış doktorumada danışırım iyi bali bnm progesteronum düşüktü onu yükseltirmiki
Onu yükseltmesi için lüteal fazda kullanman gerekiyo doktor onu sana çekilme kanaması yapsın rahim temizlensin diye vermiş progesteron eksikliğinde adetin 16.17. Gününden itibaren 10 gün progestan kullanman lazım cnm

Zitrotek mi yazdı:) 15.16. Günlerde yumurtlarsın heralde sen yinede korunma belli olmaz valla ne ilaç kullananlar gebe kalıyor cnm herşey yolunda enfeksiyonu ekarte edip gönül rahatlığı ile çektirirsin hsg ni sonrada gelsin bebiş:)

Aynen öyle leke canim sendede mi var

yok cnm tetradox yazdı. çok etkılı bır ılac bol suyla iç dedi.
eşimin bır ark ı vardı. akdenız tıp fak . hastanesıne gıdıyorlardı. çocogun sperm sayısı hızı morfolojısı cok kotuymus. doktor demıskı proxeed plus kullan yurt dısında bu tercıh edılıyor demiş. sana kesın sonuc verır dıyemem ama kullan demiş.
sureclerınden haberım vardı esı hsg cekıldı dıger ay hamıle kaldı.şimdi bizde alalım dıyoruz bu ılactan.
inş darısı basımıza.

Bende yanlış yazmışlar sanıyordum...
boşver dıyemıyecegım cunku boş verılmıyor. bende öyle iş yerınde canımı sıkan cok sey oluyor. ama kurtulma sansın varsa kurtul yüklerınden.
İnşallah canım... Gereksiz insanlara değer verince üzülüyor insan...

Geçende sölüyodum ya ebruya benim eşim kullanıyor 3-4 aydır cnmm çok etkili kullansın mutlaka eşin tek skıntı çok pahalı 1 kutu 140 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…