Ilac vs vermidi onun icin. ben artik onunla yasamayi ogrendim soylemiyorum bile .. varmiymis cozumu yanievet cnm bende 1 senedır var nerdeyse. doktora gıttıgım halde fark etmedıler. soyluyordum da. en son smear yaptırdım dayanamadım. bakterıyel enfeksıyon cıktı.
Bence hiç bekleme canım...yinede semacım cevaplarsa iyi olurkızlar ikinci aşılamaya hemen mi geçmeliyim aramı vermeliyim sizce
Bence hic ara verme hemen denekızlar ikinci aşılamaya hemen mi geçmeliyim aramı vermeliyim sizce
Leke degil yahu akinti kuruyunca leke seklinde kaliyor camasirda ..Ne lekesı kızlar cidden
Alpiş şu leke işi nedir canım ya..?Bence hic ara verme hemen dene
.
O fizyolojik bişi herkeste var yumurtlamadan sonra oluyo doğurganlığın sembolü:) her ne kadar doğuramasakta:)Leke degil yahu akinti kuruyunca leke seklinde kaliyor camasirda ..
Ay beni siz iyicw doktor yaptınız yahu:)Bence hiç bekleme canım...yinede semacım cevaplarsa iyi olur
Canim yazdim yukarida gecmeyen akinti yani .. bakteriyel enfeksiyonmus zatenAlpiş şu leke işi nedir canım ya..?
Bizimki bayagi bir fizyolojik 365gün 6 saat oluyordaO fizyolojik bişi herkeste var yumurtlamadan sonra oluyo doğurganlığın sembolü:) her ne kadar doğuramasakta:)
Sol kasığımda ağrı var ara ara birde acayip uyku bastı ya...
Geçende sölüyodum ya ebruya benim eşim kullanıyor 3-4 aydır cnmm çok etkili kullansın mutlaka eşin tek skıntı çok pahalı 1 kutu 140 tl
Kız ne lekesi bu Tuğbacım ya..
Ilac vs vermidi onun icin. ben artik onunla yasamayi ogrendim soylemiyorum bile .. varmiymis cozumu yani
Ne lekesı kızlar cidden
Kokmuyorsa sarı değilse enfeksiyon değil. O akıntı olmasa biz işte ozaman enfeksiyon kaparız bendede var o koyu renk kilot giyince anlaşılır beyaz giyin anlamazsınız bile:)Bizimki bayagi bir fizyolojik 365gün 6 saat oluyorda
Telefonunun markasi iphone bide sarjin az kalmis birde konumu kapat cok sarj yiyor
İnşallah Kübracım ya..Hayırlısı kuzum..İnşallah hepimize Rabbim nasip eder canım... Moral oluyorsunuz bana..hepinizi çok seviyorum...Ufukta bir hamiş gördüm sanki
Benimki iç çamaşırında sarı leke yapıyor ama tuvalette elime gelince beyaz renkKokmuyorsa sarı değilse enfeksiyon değil. O akıntı olmasa biz işte ozaman enfeksiyon kaparız bendede var o koyu renk kilot giyince anlaşılır beyaz giyin anlamazsınız bile:)
Oyyyy canım ablam ya:)İnşallah Kübracım ya..Hayırlısı kuzum..İnşallah hepimize Rabbim nasip eder canım... Moral oluyorsunuz bana..hepinizi çok seviyorum...
Merhaba benim iğneden sonda 5.günüm 13. Günümde çatlatma iğnesini vuruldum. Benim çok kasıklarım ağrıdı uyutmayacak kadar ama dün ve bugün hafifledi. Cumartesi kontrolüm var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar çatlatma ignesi kullananlar kaçıncı günlerindeler ve bi belirti var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?