Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

evet cnm bende 1 senedır var nerdeyse. doktora gıttıgım halde fark etmedıler. soyluyordum da. en son smear yaptırdım dayanamadım. bakterıyel enfeksıyon cıktı.
Ilac vs vermidi onun icin. ben artik onunla yasamayi ogrendim soylemiyorum bile .. varmiymis cozumu yani

Geçende sölüyodum ya ebruya benim eşim kullanıyor 3-4 aydır cnmm çok etkili kullansın mutlaka eşin tek skıntı çok pahalı 1 kutu 140 tl

bazılarında sayıyı falan dusurmus. kk da öle yazmıslar. demek kişiden kişiye değişiyor.çok pahalıymıs cidden ya.

Kız ne lekesi bu Tuğbacım ya..

Ilac vs vermidi onun icin. ben artik onunla yasamayi ogrendim soylemiyorum bile .. varmiymis cozumu yani

Ne lekesı kızlar cidden

leke degıl ya enfeksıyon. beyaz-sarı renklerde kremsı akıntı.
doktor bugun antıbıyotık yazdı cnm.daha öncede ılac kullanmama ragmen gecmedı.

Bizimki bayagi bir fizyolojik 365gün 6 saat oluyorda
Kokmuyorsa sarı değilse enfeksiyon değil. O akıntı olmasa biz işte ozaman enfeksiyon kaparız bendede var o koyu renk kilot giyince anlaşılır beyaz giyin anlamazsınız bile:)

Kokmuyorsa sarı değilse enfeksiyon değil. O akıntı olmasa biz işte ozaman enfeksiyon kaparız bendede var o koyu renk kilot giyince anlaşılır beyaz giyin anlamazsınız bile:)
Benimki iç çamaşırında sarı leke yapıyor ama tuvalette elime gelince beyaz renk

Kızlar çatlatma ignesi kullananlar kaçıncı günlerindeler ve bi belirti var mı
Merhaba benim iğneden sonda 5.günüm 13. Günümde çatlatma iğnesini vuruldum. Benim çok kasıklarım ağrıdı uyutmayacak kadar ama dün ve bugün hafifledi. Cumartesi kontrolüm var. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…