• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Veson Veson canim esin ne dedi? Ebesiz de olabilecegini görmüstür simdi :)

Kizlar netten sonuca baktim progesteron sonucu 12,12 çıkmış iyi mi kötü mü?

İYİ CNM SEN YUMURTLAMIŞSIN E YUMURTLADIYSAN NASIL ÖLE YUMURTLAMAYA YAKIN FOLİKÜLLER VAR SEN AYDA KAÇ KERE YUMURTLUYON:)
Canim bi kere regl 4 gun kala ayrıntılı ultrosona girdim yumurtan catlamis sivi var dedi ama hic belirtim filan da yoktu ben onu birtane kistim vardı o patlamistir diye yorumlamistim sanırım incir yediğim icin birden cok yumurya olustu biri catladi ama inofolic icin soracağım dr ye daha kaliteli yumoslar icin. Bir de aklima luf sendromu diye bir sendrom geliyor vücut yumurtlamis gibi horman uretiyor ama catlamiyorlar

Bu arada Sema bu topiğin doktoru sen oldun canım sag olasin:KK36::KK19:
CANIM SENDROM FELAN DEĞİL SEN RESMEN YUMURTLAMIŞSIN VE DAHDA YUMURTAN VAR YANİ:) SEN YİNEDE BUGÜNLERİ İYİ DEĞERLENDİR BU PROGESTERON DEĞERİYLE HAMİLE KALMA İHTİMALİN TABİKİ VAR:) İNCİR BUKADAR İŞE YARIYORMU BENDE YEMİŞTİM AMA BÖLE BİŞİ YAPMADI VALLA BANA RESMEN SENİ TAVUĞA DÖNDÜRMÜŞ CNM OVULASYON TESTİN VARSA DİĞER YUMURTALAR İÇİN TEST YAP BAKALIM ÇATLAYACAKLARMI

Veson Veson

Tebrikler canım..
darısı sayfadaki diğer kızlara inşallah..

ÇOK SEVİNDİM ADINA..
dualarımdan bir isim daha çıkmış oldu..

;)

RABBİM sağlıkla kucağına
almayı nasip etsin inşallah. . .

CANIM SENDROM FELAN DEĞİL SEN RESMEN YUMURTLAMIŞSIN VE DAHDA YUMURTAN VAR YANİ:) SEN YİNEDE BUGÜNLERİ İYİ DEĞERLENDİR BU PROGESTERON DEĞERİYLE HAMİLE KALMA İHTİMALİN TABİKİ VAR:) İNCİR BUKADAR İŞE YARIYORMU BENDE YEMİŞTİM AMA BÖLE BİŞİ YAPMADI VALLA BANA RESMEN SENİ TAVUĞA DÖNDÜRMÜŞ CNM OVULASYON TESTİN VARSA DİĞER YUMURTALAR İÇİN TEST YAP BAKALIM ÇATLAYACAKLARMI
Yok ama alip bir geleyim canım Allah iyiligini versin beni guldurdun :D ama hakkaten tavuga cevirdi incir beni. Gunde iki adet kuru inciri ovulasyon tarihine kadar yedim bir de bu ay ilk defa yaki ve bal yarcin corek otunu denedim bir de dualar eklendi sonuç iyi oldu :)

Yok ama alip bir geleyim canım Allah iyiligini versin beni guldurdun :KK70: ama hakkaten tavuga cevirdi incir beni. Gunde iki adet kuru inciri ovulasyon tarihine kadar yedim bir de bu ay ilk defa yaki ve bal yarcin corek otunu denedim bir de dualar eklendi sonuç iyi oldu :)
VALLAHA ÇOŞMUŞ KLOMEN İÇSEN 3 YUMURTAN ANCA OLURDU :)

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 20
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 25 okundu
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 20
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 22 okundu
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22 okundu
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes -> -
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu