Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Moralimi yüksek tutuyorum, Rabbim istedikten sonra olmayacak sey yok elbette ama bana sanki biraz daha ugrasmamiz gerekiyormus gibi geliyor... Hayirilisi artik :) Rabbim gönlümüze göre versin insallah :)Umutsuzluk yok ebrucum.. Bu iş birazda moral işi.. Olacak inşallah.. Rabbim yeterki benden isteyin diyor.. Biz dua edelim ve isteyelim..gerisi Rabbime kalmış.hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım...İnşallah bitanem Rabbimin izni ve sizin dualarınızla inşallah gülüm![]()
Kolay gelsin ablam, ellerine saglik
Yok burdayım cnm biraz kendime sınırlama getirdim çok takılıyorum nette ama radyasyon da fazla almak istemiyorum ama hiç girmeden de yapamıyorum sizlere kk ya çok alıştım:)))
Inşallah canım benim hepimiz tez vakitte kavusalim bebislerimizetez vakitte bebişine kavuş inşallah özlemcim..![]()
Canım benim de bu ay pek umudum yok belirti filan hak getire ama eninde sonunda gelecek bebisler bizden kaçış yokMoralimi yüksek tutuyorum, Rabbim istedikten sonra olmayacak sey yok elbette ama bana sanki biraz daha ugrasmamiz gerekiyormus gibi geliyor... Hayirilisi artik :) Rabbim gönlümüze göre versin insallah :)
Merhaba canım elerine sağlık ben de bu gun pek gelemedim topiğe ev isi yaptik kapsamli kocisimleKızlarrr merhaba bugun aşure yaptım dağıttım kayınvalideme geldimmm şimdide hiç gelemedim ne alemdesinizz???
iyi cnm bende anneme aşure götürmeye gidiyorum yoldayım çok özledim sizi akşama gelicem:)Canım benim de bu ay pek umudum yok belirti filan hak getire ama eninde sonunda gelecek bebisler bizden kaçış yok
Merhaba canım elerine sağlık ben de bu gun pek gelemedim topiğe ev isi yaptik kapsamli kocisimlesen nasılsın?
Sağol canım.. Kızı kocişi doyurdum. Geldim..Kolay gelsin ablam, ellerine saglikgörüsmek üzere
![]()
Allah kabul etsin canım.. Bende merak ettim girmeyince gezmeye gittin sandım..Kızlarrr merhaba bugun aşure yaptım dağıttım kayınvalideme geldimmm şimdide hiç gelemedim ne alemdesinizz???
Ben işyerinde akşama kadar pc başındayım.hamileykende öyleydi..ffde opk ya pozitif girdim.doğru yapmışmıyım canım?Yok burdayım cnm biraz kendime sınırlama getirdim çok takılıyorum nette ama radyasyon da fazla almak istemiyorum ama hiç girmeden de yapamıyorum sizlere kk ya çok alıştım:)))
Amin bitanem aminnnInşallah canım benim hepimiz tez vakitte kavusalim bebislerimize![]()
Amin canim ağzına sağlık
Amin cumlemizin duası kabul olsun tasarımcı dr hanim
18. Gün çatlamış gözüküyor henüz silikleşmedi zannedersemSağol canım.. Kızı kocişi doyurdum. Geldim..
Allah kabul etsin canım.. Bende merak ettim girmeyince gezmeye gittin sandım..
Ben işyerinde akşama kadar pc başındayım.hamileykende öyleydi..ffde opk ya pozitif girdim.doğru yapmışmıyım canım?
Amin bitanem aminnn
Kız çatlamışmı yoksa çatlayacakmı vesoncum? Kafam karıştı valla... Çatladığı nasıl anlaşılıyor..benim ffye baktınmı?birazdan yine test yapacam cnm.. Bakalım ne olcak..kız uyusaydı.. Çatladıysa çok mutlu olucam zira eşim başımın etini yedi hani çatlamıştı diye..18. Gün çatlamış gözüküyor henüz silikleşmedi zannedersem
Benim testi yorumlamadın?çatladımı bu yumoş Veson çatlamış dedi ama...Kızlar kayınvalideye giderken belime yakı yapıştırdım anam yandım orada resmen ilk 20 dk hiç bişi olmuyo sonra cayır cayır:)
Cnm çatlamış silikleşmeye başlamış bu gece mutlaka çalış ayaklarınıda dik heee:)Şimdi tekrar test yaptım.silikleşmeye başlamış.çatlamış demekkiEki Görüntüle 1671417