• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Umutsuzluk yok ebrucum.. Bu iş birazda moral işi.. Olacak inşallah.. Rabbim yeterki benden isteyin diyor.. Biz dua edelim ve isteyelim..gerisi Rabbime kalmış.hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım...İnşallah bitanem Rabbimin izni ve sizin dualarınızla inşallah gülüm :nazar::KK19:
Moralimi yüksek tutuyorum, Rabbim istedikten sonra olmayacak sey yok elbette ama bana sanki biraz daha ugrasmamiz gerekiyormus gibi geliyor... Hayirilisi artik :) Rabbim gönlümüze göre versin insallah :)

Moralimi yüksek tutuyorum, Rabbim istedikten sonra olmayacak sey yok elbette ama bana sanki biraz daha ugrasmamiz gerekiyormus gibi geliyor... Hayirilisi artik :) Rabbim gönlümüze göre versin insallah :)
Canım benim de bu ay pek umudum yok belirti filan hak getire ama eninde sonunda gelecek bebisler bizden kaçış yok ;)

Kızlarrr merhaba bugun aşure yaptım dağıttım kayınvalideme geldimmm şimdide hiç gelemedim ne alemdesinizz???
Merhaba canım elerine sağlık ben de bu gun pek gelemedim topiğe ev isi yaptik kapsamli kocisimle ;) sen nasılsın?

İyi
Canım benim de bu ay pek umudum yok belirti filan hak getire ama eninde sonunda gelecek bebisler bizden kaçış yok :KK66:

Merhaba canım elerine sağlık ben de bu gun pek gelemedim topiğe ev isi yaptik kapsamli kocisimle :KK66: sen nasılsın?
iyi cnm bende anneme aşure götürmeye gidiyorum yoldayım çok özledim sizi akşama gelicem:)

Kolay gelsin ablam, ellerine saglik :KK60: görüsmek üzere :KK25:
Sağol canım.. Kızı kocişi doyurdum. Geldim..
Kızlarrr merhaba bugun aşure yaptım dağıttım kayınvalideme geldimmm şimdide hiç gelemedim ne alemdesinizz???
Allah kabul etsin canım.. Bende merak ettim girmeyince gezmeye gittin sandım..
Yok burdayım cnm biraz kendime sınırlama getirdim çok takılıyorum nette ama radyasyon da fazla almak istemiyorum ama hiç girmeden de yapamıyorum sizlere kk ya çok alıştım:)))
Ben işyerinde akşama kadar pc başındayım.hamileykende öyleydi..ffde opk ya pozitif girdim.doğru yapmışmıyım canım?
Inşallah canım benim hepimiz tez vakitte kavusalim bebislerimize :anneadayı::KK200::KK19:
Amin bitanem aminnn

Kızlar kayınvalideye giderken belime yakı yapıştırdım anam yandım orada resmen ilk 20 dk hiç bişi olmuyo sonra cayır cayır:)

Sağol canım.. Kızı kocişi doyurdum. Geldim..

Allah kabul etsin canım.. Bende merak ettim girmeyince gezmeye gittin sandım..

Ben işyerinde akşama kadar pc başındayım.hamileykende öyleydi..ffde opk ya pozitif girdim.doğru yapmışmıyım canım?

Amin bitanem aminnn
18. Gün çatlamış gözüküyor henüz silikleşmedi zannedersem

18. Gün çatlamış gözüküyor henüz silikleşmedi zannedersem
Kız çatlamışmı yoksa çatlayacakmı vesoncum? Kafam karıştı valla... Çatladığı nasıl anlaşılıyor..benim ffye baktınmı?birazdan yine test yapacam cnm.. Bakalım ne olcak..kız uyusaydı.. Çatladıysa çok mutlu olucam zira eşim başımın etini yedi hani çatlamıştı diye..

Son düzenleme:
Kızlar kayınvalideye giderken belime yakı yapıştırdım anam yandım orada resmen ilk 20 dk hiç bişi olmuyo sonra cayır cayır:)
Benim testi yorumlamadın?çatladımı bu yumoş Veson çatlamış dedi ama...o_O

Son düzenleme:
Şimdi tekrar test yaptım.silikleşmeye başlamış.çatlamış demekki :KK71:
144614309772890460071.webp

Back
X