- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
O pozisyon acitiyo bideDeneyecegim şüphesiz ilişkide
Belkide kaćmazzz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O pozisyon acitiyo bideDeneyecegim şüphesiz ilişkide
Belkide kaćmazzz![]()
2 yıl hastaneden çıkma sende prof olursun valla:) işin şakası allah korusun rabbim kimsenin başına vermesinnyeminle prof lara bin basarsin ; (
Bu akşam o pozisyonumu denesek:)Deneyecegim şüphesiz ilişkide
Belkide kaćmazzz![]()
Aaaaa gercekten ilk defa karşılaşıyorum bu durumla. Masallah bayada yuksek cikmis sinucun .iyi cnm sokturucu icmemissin. Icine digmus demekki Allah kucagina almayi nasip etsin kontrole gittinmi26.gunu gecikmemin Evet cok sacma gunler gecirdim ikinci gecikmem de sifirdi 12
.ci gunde 0.100 di sonra gecen hafta test yaptim ertesl gun parca dustu ertesi gunde kanamam falan vardi sonradan dedim kesin kimyasal bole iste bugun bisi beni durttu gittim tekrar kan verdim sonuc 7680 cikti sastim kaldim sok oldum yani
Amin cnm2 yıl hastaneden çıkma sende prof olursun valla:) işin şakası allah korusun rabbim kimsenin başına vermesinn
ÇOk sevindimmm cnm ya:) rabbim tamamına erdirsin26.gunu gecikmemin Evet cok sacma gunler gecirdim ikinci gecikmem de sifirdi 12
.ci gunde 0.100 di sonra gecen hafta test yaptim ertesl gun parca dustu ertesi gunde kanamam falan vardi sonradan dedim kesin kimyasal bole iste bugun bisi beni durttu gittim tekrar kan verdim sonuc 7680 cikti sastim kaldim sok oldum yani
Testi ne zmn yapıyoruz; )Sende sağol canım benim..
Abuuu gecikmenin 26.gunumu kiz az daha dursan cinsiyeti belli olacakmis yaAaaaa gercekten ilk defa karşılaşıyorum bu durumla. Masallah bayada yuksek cikmis sinucun .iyi cnm sokturucu icmemissin. Icine digmus demekki Allah kucagina almayi nasip etsin kontrole gittinmi
Biliodum bisilrin oldunu sabrettim yarin gidicek kimyasal oldunu ogrenicektim allah tarfindan bugun gittim ogrendim hamileligimi arkdasim doktor o gec dollenmeyse cogul gebeliktir dedi ultrasonda anlasilir dedi Gidicktim doktor carsamba gelicekmis aslinda yarin gidicektim carsambaya verdi randevuyuAaaaa gercekten ilk defa karşılaşıyorum bu durumla. Masallah bayada yuksek cikmis sinucun .iyi cnm sokturucu icmemissin. Icine digmus demekki Allah kucagina almayi nasip etsin kontrole gittinmi
Ayyy zorunlular bitince keyf mi kaliyorAmin cnm. Hehehe semos cakisma varsa bugun dene
bnm calismalar bitti .keyfi oluyor bunsan sonrakiler
![]()
Tedavi girmusmuydun canim .neyseki cars bisey kalmadiBiliodum bisilrin oldunu sabrettim yarin gidicek kimyasal oldunu ogrenicektim allah tarfindan bugun gittim ogrendim hamileligimi arkdasim doktor o gec dollenmeyse cogul gebeliktir dedi ultrasonda anlasilir dedi Gidicktim doktor carsamba gelicekmis aslinda yarin gidicektim carsambaya verdi randevuyu
Hahahaha aynen bacak dikmek yok yastik yok stres yok ohhAyyy zorunlular bitince keyf mi kaliyor![]()
Saol cnm sorma 12.gundede 0 cikinca gectir dedim ama ne bilim ilk defa basima geldi bi yerdede okumustjm bi kadin iki ay boyunca kan vermis yok test yapmis yok sonra ramZanda fenalasio oruc tutarken ogun ogrenio hamile oldugunu hemde 2 bucuk aylikmis allahin taktiriAbuuu gecikmenin 26.gunumu kiz az daha dursan cinsiyeti belli olacakmis yaHayirli olsun bu arada
bır L harfının yaptıgına bakAaa cnim sikikte olsa vardir yuklesene fotisunu bakalim.hayiri olsun cnmm![]()
O pozisyon acitiyo bide![]()
Yok gormedim bende bi sorun yoktu esimi cagiriordu doktor esimde bende bisi yok hayirlisysa olur ztn dedi hep gitmedi sukur bisi yokmusTedavi girmusmuydun canim .neyseki cars bisey kalmadi![]()
Yok gormedim bende bi sorun yoktu esimi cagiriordu doktor esimde bende bisi yok hayirlisysa olur ztn dedi hep gitmedi sukur bisi yokmus
Amin cnm insallah saoalsin darisi isteynlerin basinaÇOk sevindimmm cnm ya:) rabbim tamamına erdirsin