• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yok gormedim bende bi sorun yoktu esimi cagiriordu doktor esimde bende bisi yok hayirlisysa olur ztn dedi hep gitmedi sukur bisi yokmus
Hersey nasip kismet cnm kimi hamile kaliyo adetten once öğreniyor kimi gunler gunler sonra .hayirlisi sagliklisi olsunda

Saol cnm sorma 12.gundede 0 cikinca gectir dedim ama ne bilim ilk defa basima geldi bi yerdede okumustjm bi kadin iki ay boyunca kan vermis yok test yapmis yok sonra ramZanda fenalasio oruc tutarken ogun ogrenio hamile oldugunu hemde 2 bucuk aylikmis allahin taktiri
Gec ögrenen cok insan var ya ..

Hersey nasip kismet cnm kimi hamile kaliyo adetten once öğreniyor kimi gunler gunler sonra .hayirlisi sagliklisi olsunda
Ben ilk gebeligimde kv deydim regl geldi dedim az kanama oldu teee 10 gun sonra geldim agri gecmek bilmedi gittim doktora doktor hamilesin ama kimyasal olabilir dedi .. ikincisinide regl gunu test yaptim pozitifti hep benim 1 gun 2 gun erken gelirdi gelmeyince merak edip yapmistim .. ama simdi regliye 10 gun kala basliyorum testlere (:

ben bu kk yı okudukca bunalıma gırecegım. ya ne cok sey deneyenler var. hepsınden denemek ıstıyorum ılaclar kürler vs... eşiminde morfolojı kotu cıktı ya yok Q10 lar polenler falanlar fılanlar:KK17::KK17::KK17::KK17:

ben bu kk yı okudukca bunalıma gırecegım. ya ne cok sey deneyenler var. hepsınden denemek ıstıyorum ılaclar kürler vs... eşiminde morfolojı kotu cıktı ya yok Q10 lar polenler falanlar fılanlar:KK17::KK17::KK17::KK17:
Esine keci boynuzu tozu yada keci boynuzunun kürünü yap .. ben bir tek onu yapiyorum digerlerine hicc bakmiyorum bile :)

Ben ilk gebeligimde kv deydim regl geldi dedim az kanama oldu teee 10 gun sonra geldim agri gecmek bilmedi gittim doktora doktor hamilesin ama kimyasal olabilir dedi .. ikincisinide regl gunu test yaptim pozitifti hep benim 1 gun 2 gun erken gelirdi gelmeyince merak edip yapmistim .. ama simdi regliye 10 gun kala basliyorum testlere :-)
:KK53: bi bayan bata 6 gun kaladan testlere baslamis nasil guzel koyulasmis 4.gunden itibaren ;) cnm sen buay kalcan hamis bence:anneadayı::KK200::nazar:

Hayıt suyunu oneriorlar ben denemedim deniycektim kismet olmadi belki birgun deneri m...
Bende oleydim hep arastiriodum yazin bi ara sogan kuru yaptim olmadi ovulasyon takip edeyim deim esim ne gerek var niz bebek icinmi birlikte oluoz dedi
Daha neler neler bal corek otu tarcini yapicaktim oda olmazsa balpolen kapsul alip hayit suyunu icicektim yazin uye deildim ozmnlar uye olmadan takip ediodum ara sira

Ebrulim merhaba aşılamada kaçıncı gün senin benim 12. Gün yarın kan testi var bugün silik çıktı idrar testinde ama doğrumu bilemedim
Canım bugün 10. günüm ama 3. aşılamam :) ilk aşılamada ovulasyon testi 13. günde pozitifti, hevesini kırmak istemem ama ilacın etkisi geçmemiş olabilir. İnşallah bebeğin seninledir canım, yarın kaçta gideceksin kan vermeye? Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Heh ilaç demişken canlar bu ilaçları içiyorken amanın gebemiyimdir ilaçta içtim bişi olurmu bilmem ne mi die tereddüt yapıyoruz ya tedavi gördüğüm sırada doktorumun bana anlattığı şeyi sizle paylaşmak istiyorum.gebelikte ya hep ya hiç yasası vardır.döllenmeden adet tarihine kadar geçen süre içinde içilen bir ialçtan dolayı blastokist hasar görmüşsse gebelik sonlanır adetle beraber düşer yani. Yada hiç etkilenmez sorunsuz devam eder. Dünyada fetusa kesin zararlıdır dediğimiz ilaçları toplasak 20 tane bile etmez bunlar pek günlük hayatta kullandığımız ilaçlar değildir zaten bunların arasında en bildiğimiz ilaçlardan birisi şu akne tedavisinde raporlu kullanılan ilaç varya heh işte onlardan biri budur:)
Kuzum anne bebeğinden haberdar olana kadar ne yaparsa yapsın zararı olmuyormuş :)

Heh sunu da solim bebek icin extra bisi yapmadim
Sadece esim hemen geri cekilmedi bende hemen kalkmadim cenin pozisyonunda yattim ve hemen kalkip sicak duşta almadim sicak su zarar verio cunki

Back
X