• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım bugün 10. günüm ama 3. aşılamam :) ilk aşılamada ovulasyon testi 13. günde pozitifti, hevesini kırmak istemem ama ilacın etkisi geçmemiş olabilir. İnşallah bebeğin seninledir canım, yarın kaçta gideceksin kan vermeye? Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Kuzum anne bebeğinden haberdar olana kadar ne yaparsa yapsın zararı olmuyormuş :)
Aynen haberdar olması için adetin gecikmesi lazım:) üstelik kan akışı adet geçince bile başlamıyo:)

Esine keci boynuzu tozu yada keci boynuzunun kürünü yap .. ben bir tek onu yapiyorum digerlerine hicc bakmiyorum bile :)

gecen eczanede kecıboynuzu kuru gordum hazırdı. organıkmıs ege unıversıtesı yapıyormus. 20 tl dedı. acaba aynı sey mı?

Yani hem gunah namaz pozisyonu sonucta tobe tobeee
He valla ya...
:p ama spermden iyi anlıyo nerdeyse x y analizi yapacak :KK53:
Doktor maşallah herşeyi bilen bir dostumuz var şükürler olsun...
Deneyecegim şüphesiz ilişkide :KK17:

Belkide kaćmazzz :KK47:
:-) dene dene
:KK66: yeminle prof lara bin basarsin ; (

O pozisyon acitiyo bide :KK53:
Aaaa sen denedinmi kız? :-)
Bu akşam o pozisyonumu denesek:)
Yok be işe yaramaz olanı da dışarı kaçırısınız :-)
bır L harfının yaptıgına bak:KK45::KK45::KK45:

Hıc denemedım bana cok korkunc gelıyor
Aaaa çatlayacam gülmekten zaten yumoşlarım ağrıyo...:-)
Beklenen adet tarihim 15 kasım:p:p:p
Kız sen geçmi yumurtladın...benim yumoşlarım ağrıyor sabah akıntımda vardı.bu yeni çatlamasın ya. Benim Bat 14 kasım.. Ovulasyon testi yalan söylemez dimi... Gece birdaha test yapayım o_O

He valla ya...

Kız sen geçmi yumurtladın...benim yumoşlarım ağrıyor sabah akıntımda vardı.bu yeni çatlamasın ya. Benim Bat 14 kasım.. Ovulasyon testi yalan söylemez dimi... Gece birdaha test yapayım o_O
Bilmeden denemisim ben :p

He valla ya...

Kız bitirdin bütün testleri anam yapa yapa ne diye yapacan çatladı yumoş çoktan:)

Canım bugün 10. günüm ama 3. aşılamam :) ilk aşılamada ovulasyon testi 13. günde pozitifti, hevesini kırmak istemem ama ilacın etkisi geçmemiş olabilir. İnşallah bebeğin seninledir canım, yarın kaçta gideceksin kan vermeye? Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

Kuzum anne bebeğinden haberdar olana kadar ne yaparsa yapsın zararı olmuyormuş :)
Ebrulim neden ovulasyon testi yaptın anlamadım beyse bakalım zaten çok hecesli değilim aynen düşünüyorum ilaçtandır diye sabah 9 da gideceğim nekadar zamanda çıkıyor özel hastanede

Back
X