• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar ben burda koptum kendime gelemiyorum:KK71::KK70::KK70:
Topla kendini semoşum.. Valla insan kendini tutamıyor :-)
Benim yumurtam dün çatladı çatlayınca ben 14 gün sonra oluyorum ablammm
Anladım canım... Adet yerine bebişin gelsin gülüm
:KK45: agzimdan laf aliyolar :KK45::KK45: aynen yeni heves denedik yani nolmus :63: ben klasik yontemi sectim iclerinden :KK53: sende cok tatlisin :KK19:
Aaa hiç öyle bişey yaparmıyız kübişim ya :-) herşeyi Al_pi Al_pi başlattı..:-)
Bak yine heveslendirmek istemiyom ben kendimde olsa gebelik belirtisi saymam ama leyla ablam sende ilk oluyosa ben bunun altında bişiyler ararım:anneadayı:
İnşallah bitanem inşallah... Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim..
Kiz bebis gelmesn icme dogdu bugun bi kac kisi icinde icime dogmustu onlar da test yaptilar dayanamayip gidip kan testi dediklerimin hepsi hamile cikti icimden sende hamile olarak gectin hadi bakam hamileyim dedinde turk lokumu dediydi dersin :)
Aaayyy beni takip tatlı hamişim..ağzın bal yesin gülüm... İnşallah Allah söyletiyordur canım benim....

Leyla abla yergök ovulasyon testi:)
:-) valla ev ovulasyon testi kaynıyo yeminle :-)
Koptun gittin yine semos :KK45:. Vala ben daha hic ikinci cizgiyi gormedim. Hatta bi kere okdr sinirlendimki tek cizgiye kirmiz pilot kalemle yanina ikinci cizGiyi cizdim :KK53: sonrada o cubugu ikiye ayirdim :KK51: sirf ikinciGi girmek icin ovulasyon tsti alcamda ondada bana tek cizgi cikar :KK11:
:-) inşallah görecez canım çift çizgiyi...
:KK53: insallah ziyan olur kullanmaya gerek kalmaz :KK45:
Aminnnnn bitanem...

Topla kendini semoşum.. Valla insan kendini tutamıyor :-)

Anladım canım... Adet yerine bebişin gelsin gülüm

Aaa hiç öyle bişey yaparmıyız kübişim ya :-) herşeyi Al_pi Al_pi başlattı..:-)

İnşallah bitanem inşallah... Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim..

Aaayyy beni takip tatlı hamişim..ağzın bal yesin gülüm... İnşallah Allah söyletiyordur canım benim....

:-) valla ev ovulasyon testi kaynıyo yeminle :-)

:-) inşallah görecez canım çift çizgiyi...

Aminnnnn bitanem...
Hehehej canimsin yaa sizden gizli saklimmi var ;)

Hadi yaaa masallahh.banada desende ciksa :KK66:
Cnm senin ki nin haberi gec gelecek sen hamile kaalacaksin ama gec ogreneceksin solemiycektm ama hadi sordun soyluyeyim
Bu ne bea hepten kendi.i mi falciya bagladim abee getirin ordan elcagizlarinizj atayim ordan kismeti nizi:KK59::KK70:

Cnm senin ki nin haberi gec gelecek sen hamile kaalacaksin ama gec ogreneceksin solemiycektm ama hadi sordun soyluyeyim
Bu ne bea hepten kendi.i mi falciya bagladim abee getirin ordan elcagizlarinizj atayim ordan kismeti nizi:KK59::KK70:
Hahahaha falci baci2 ;) olsunda gec ogreniyim raziyim ;)

Ne yalan soyluyeyim icimden gectin ama o agri lafina kadr solemicektim dayanamadim soyluyeyim dedim hadi bekletmesin bu sıpalar gelsinler:KK200:

Ne yalan soyluyeyim icimden gectin ama o agri lafina kadr solemicektim dayanamadim soyluyeyim dedim hadi bekletmesin bu sıpalar gelsinler:KK200:
İnşallah bitanem inşallah.. Döllenmeden sonra embriyo 6 gün sonra rahme ulaşıyormış.benimki perşembe döllendiyse yarın rahme ulaşır inşallah... Dua et canım ya...
İyi Akşamlar kızlar nasılsınız

İşim çok yoğundu yazamadım pek kusura bakmayın
Veson Veson Tebriklerrrr canım hayırlısıyla inşallah kucağına alırsın çok sevindim
Hg gülüm...özlettin kendini...

Back
X