• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hamile olan veya tecrübeli hanımlar. Adetime3 gün kaldı.ama kafami kaldiramiyorum. Full uyuyasım var. Daha günüm falan geçmedi yani , klomende de 2. Ayim. Başka da bi belirti yok galiba. Her ay güya bir ton belirti yaşıyorum sanıyordum ama adet oluyordum. Ama Bu uyku hali hic olmamıştı bende. Sabredebilmem ve güzel sonuçlar almam için dua eder misiniz. Gormiim kirmizilari
Ins cnm kisiden kisiye deisio bendede uykularim kacio geceleri hele baya bi uykum kacio deliksiz uyuyamiorum

Ya aslında 15nci gün adet olmazsam ben kan testi yaptırım eger olumlu çıkarsa eşime 17 kasımda söylim o nasıl olur sizce kızlar
Çok güzel canım da sabredebilecekmisin? :) bende kendi kendime bu ay hamile kalırsam 14. ünde evlilik yıldönümümüz o gün söylerim diyorum ama dayanamam :))))

İyiyim canım sen nasılsın ne var ne yok?
Bende bu aralar değişiklik var ama bişeye yormuyorum beklemeyen adet tarihim 11 kasım bende ara ara baş dönmesi ara ara kasık batması vede sık sık idrara çıkma var
Sağ ol canım bende iyiyim çok şükür. Bebiştendir inşallah :)

Çok güzel canım da sabredebilecekmisin? :) bende kendi kendime bu ay hamile kalırsam 14. ünde evlilik yıldönümümüz o gün söylerim diyorum ama dayanamam :))))

Sabretmek konusunda kendime fazla güvenmiyorum evet inş sabrederim :110:

Gebelik testi yoktu canım. O çatlatma iğnesinden ve ilaçlardan olan hormonlar ovulasyon testini pozitif çıkartıyor. Eğer gebeysen ovulasyon testi adete yakın pozitif gösteriyor. Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah :) ne kadar sürer bilmiyorum herhalde 2 saat falan.
Yalnız birde benim adet günüm geçti ilaçlardan olabilirmi sizce

İnşallah canım inşallah Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Back
X