• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ya bilmiyorum cnm bak şimdi karıştım napsam acaba
Sen bilirsin cnm ya hevesini jirmak istemem biseye heveslenmissin ama negatifi gorunce insan kolay kolay toparlanamiyor. Dogum gunu hediyeme bak tek cizGimi dersin once kötüyü düşünmek lazim bu durumda. Ama senin kararin cnm tabi

Ben bu isten bisi anlamadim sen dusuk yaptin mi ilacla mi dusurduler ben iki dusuktede 40 gun kanama cektim .. yani dusukten sonra kanamanin durmamasi normal ama ilac niye
bnm kimyasl grbelikti cnm fazla bi kanamam olmadı bu ilaçla adeti düzenlemek amacıyla ztn bnm adetim düzensizdi hemde rahmi temizliycek dedi doktor

DÜŞÜKTEN SONRAOLABİLİR BÖLE ŞEYLER CNM YUMURTLAMASIZ BİR REGL DÖNEMİ GEÇİRDİYSEN BÖLE KANAMALAR UZUN SÜRÜYOR
kimyasal gebelikti düştü sonra bir hafta ilaç kullancan dedi adetin gelecek hemde rahminde temizlenmiş olucak dedi

üç gün sonra kullandım yanlış mı yaptım acaba

ÇOK KARIŞIK BİŞİ OLMUŞ DOKTOR VERDİYSE VARDIR Bİ BİLDİĞİ CNM
doktor veerdi zten adetim düzensizdi hamile kalmasydım kullanacaktım ztn ama hamile kalınca kullanmadım kimyasal çıktı gebelik dedi bunu kullanmaya başla bu bittiğinde 10 gün içinde adet olucksın dedi on güne kalmadan bittiği gibi geldi

Back
X