• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

merhaba canlar
sabah dr.a gittim kan testinin sonucu çıkmıştı ama dün akşamdan dayanamayıp bi test daha yapmıştım evde negatif çıkmıştı.kan testinden de bişey çıkmadı yani sonuç negatif 26 ekimde adet olmam gerekiyordu hala tık yok ama belirtilerin hemen hemen hepsi var göğüslerim aşırı derecede ağrılı ve hassas kasıklarda batma alt karında ağrı ve yanma aklınıza ne gelirse halsizlik uyku v.s. v.s ne oluyor bana bilmiyorum.dr baktı kist falan da yok . :KK43: dr bi hafta daha bekleyelim adet olmazsan gel dedi.menapoz bile geliyo aklıma çıldırıyorum :KK43:(( yalnız dün akşam lavaboya çıktığımda bi akıntı geldi şu bizim sünen sümüksü akıntı varya yumurtlama döneminde olan işte aynısıydı.şaşırdım acaba vücut yumurtlamayı mı geciktirdi diye de düşündüm.bilemiyorum

bu arada duadan 50 tane okudum Allah kabul etsin
Canim insallah seninde mucizen _Turk-loqumu_ _Turk-loqumu_ nunki gibi gelir.... Kist falan yokmus cok sükür. Öyle menapoz falan da getirme gülüm aklina, umutsuzluk yok dualarimizla gelecek bebeklerimiz.

''Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.''

bunu forumda aratma yapıp buldum yani kan testi negatif çıkıp hamile olan da varmış şaşırdım :KK57:
inş.benimde öledir

''Benim adetim 8 gün geçmesine rağmen kan testim negatifti. Negatif çıktığında hamileymişim. Ama testte çıkmadı. Tabi doktor 10 güne adet olursun dedi ben yine olmadım tekrar test yapıldı. Hamileymişim:) darısı isteyenlerin başına hayırlı bir şekilde.''

bunu forumda aratma yapıp buldum yani kan testi negatif çıkıp hamile olan da varmış şaşırdım :KK57:
inş.benimde öledir
hamilmisin şuan?

Hayirdir leyla sen hic bu kadar topikte vakit gecirmezdin :-) bagimlilik mi yapti ne :)
Kız ben eski müdavimlerdenim..hızıma kimse yetişemezdi.şimdi bakma böyle olduğuma...:-)
dayim iki cocugunda da ögrenmek istemediler hep sürpriz oldu bi kizi bi oglu var simdi Allah bagislasin

leyla canim bu ff nedir

selam hayirli olsun gebeligin canim
Adet takip programı canım..değerleri giriyosun ateş ölçüp yazıyon hergün.. Veson daha iyi anlatır o çok kullanmış

Canim hayirli haberler alirsin insallah, Rabbimin vardir bir bildigi, insallah bizimde yüzümüzü güldürecek.

Hayirli olsun canim, insallah bu asilama sana bebegini getirir.
INS CNM ILK ASILAMADAN UMUDUM YOKTUDA ARTIIK VAR 1. SINDEN SONRA SANS DAHA FAZLAYMIS BAKALIM

Kızlar aşılamamın 13.günü bugün kan testi 1,20 çıktı negattif yani ama birde lekelenmem oldu çokk moralim bozuk tutmadı galiba
Canim insan sarsiliyor cünkü bütün ümitlerini bu asilamaya bagliyorsun... Cok iyi anliyorum seni ama dur bakalim Allahtan ümit kesilmez. Ben artik kan testlerine de güvenmez oldum.

INS CNM ILK ASILAMADAN UMUDUM YOKTUDA ARTIIK VAR 1. SINDEN SONRA SANS DAHA FAZLAYMIS BAKALIM
Asilama da cinsel iliskiye kiyasla %2 hamile kalma sansi artiyor ve asilama sayisi ne kadar artarsa gebe kalma ihtimali de o kadar artiyor. Türkiyede en fazla 3 defa, burada en fazla 4 defa asilamayi uygun buluyor doktorlar...

Back
X