- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
Neden peki canim? Sonucta bu senin sagligin ve bebeginin gelmesi icinasla alttan muayene ettrmem ben o nasıl olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden peki canim? Sonucta bu senin sagligin ve bebeginin gelmesi icinasla alttan muayene ettrmem ben o nasıl olcak
Asilama bak böyle oluyor canim
Bir kateter yardimiyla yikanmis spermler rahime birakiliyor. Bir mehter marsi eksik![]()
o vajinal ultarason çok acıtıo diolarNeden peki canim? Sonucta bu senin sagligin ve bebeginin gelmesi icin
bn başka adamın önüne vajinamı açamam yaaa püfff fobi bu bendeValla cnm bende öyle diyodum ama mecbur olunca yapıyosun çocuk için
Yok cnm ya dayanışmayacak bi agrı yok çok hafif bi agrı oluyo varla yok gibio vajinal ultarason çok acıtıo diolar
açamam ben altımı falan yaaYok cnm ya dayanışmayacak bi agrı yok çok hafif bi agrı oluyo varla yok gibi
Canım bak bende aynısını söyledim gerçekten nasıl yaparım dedim vajinamı açamam demiştim ama gerçekten çocuk için yapıyosunbn başka adamın önüne vajinamı açamam yaaa püfff fobi bu bende
yapmam ben alemin adamına açamamCanım bak bende aynısını söyledim gerçekten nasıl yaparım dedim vajinamı açamam demiştim ama gerçekten çocuk için yapıyosun
Rabbim kısmet ederse dogumda da altını açacaksın cnm o kadar stres yapma ya zaten doktor öyle egilip bakmıyo bile 1 dakika sürmüyo işlem yanında bayan yardımcısı oldugu için o yardım ediyor doktoraaçamam ben altımı falan yaa
Kız sus büyük konuşma mecbur olursan yaparsınyapmam ben alemin adamına açamam
off offff valla off başımdada ağrı var ben bi kahve yapıp geliorum canlarrKız sus büyük konuşma mecbur olursan yaparsın![]()
Hadi afiyet olsun cnmoff offff valla off başımdada ağrı var ben bi kahve yapıp geliorum canlarr
Yok be kuzum kim dediyse seni korkutmak istemis. Hic acimiyor.o vajinal ultarason çok acıtıo diolar
Hem sana adama git diyen mi var? Bir sürü bayan jinekolog var...bn başka adamın önüne vajinamı açamam yaaa püfff fobi bu bende
Aynen adamlar günde kaç tane görüyolar artık bıkmışlar adam baktıgını anlamıyosun bile hemen kontrol edip geçiyorYok be kuzum kim dediyse seni korkutmak istemis. Hic acimiyor.
Hem sana adama git diyen mi var? Bir sürü bayan jinekolog var...
Gülüm doktorlar günde kac kisiyi muayene ediyorlar kim bilir, doktor öyle görmemis gibi bakmaz yani :)
Birde adamlar profesyonel seni tedirgin etmemek icin öyle gözlerini dikip bakmiyorlarAynen adamlar günde kaç tane görüyolar artık bıkmışlar adam baktıgını anlamıyosun bile hemen kontrol edip geçiyor![]()
Aynen tatlım ya gerçekten doktor olmak zor adam hastanesi rahatsız olmasın diye nasıl dikkatli oluyolarBirde adamlar profesyonel seni tedirgin etmemek icin öyle gözlerini dikip bakmiyorlar![]()
Doktor olmak ne kadar zorsa hasta olmakta zor be gülüm... Senin jinekolog da erkek mi?Aynen tatlım ya gerçekten doktor olmak zor adam hastanesi rahatsız olmasın diye nasıl dikkatli oluyolar
benimki adam ama başkasına da pek güvrnmiom burdada bayan jinekolok yok zaten bnm gittiğim hacettepe mezunu ve alanında başarılı bir jinekolok adet düzensizliğimi o tedavi edio üstelik bilmiommm offf offf aşılama mı vajinadan yapılıoYok be kuzum kim dediyse seni korkutmak istemis. Hic acimiyor.
Hem sana adama git diyen mi var? Bir sürü bayan jinekolog var...
Gülüm doktorlar günde kac kisiyi muayene ediyorlar kim bilir, doktor öyle görmemis gibi bakmaz yani :)
hastanesimi?Aynen tatlım ya gerçekten doktor olmak zor adam hastanesi rahatsız olmasın diye nasıl dikkatli oluyolar
Ben kadina gidiyordum ama sadece bu cocuk isteginden dolayi adama gitmek zorunda kaldim. Insan evladina kavusmak icin her seyi yapiyor canim... Asilama da tüp bebekte vajinadan yapiliyor, ayrica hamile kalirsan da ultrasonla bakiyorlar alttan canim. Kendini bu kadar strese sokma, dünyanin sonu degil.benimki adam ama başkasına da pek güvrnmiom burdada bayan jinekolok yok zaten bnm gittiğim hacettepe mezunu ve alanında başarılı bir jinekolok adet düzensizliğimi o tedavi edio üstelik bilmiommm offf offf aşılama mı vajinadan yapılıo