• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben kadina gidiyordum ama sadece bu cocuk isteginden dolayi adama gitmek zorunda kaldim. Insan evladina kavusmak icin her seyi yapiyor canim... Asilama da tüp bebekte vajinadan yapiliyor, ayrica hamile kalirsan da ultrasonla bakiyorlar alttan canim. Kendini bu kadar strese sokma, dünyanin sonu degil.
ölede insan çok stres yapıo yarın doktora gidicem sağ ve sol kasğımda batmalar var ve mide bulantım baş ağrım bel ağrımda var acaba vajinadanmı kontrol eder rahmi?

Evet cnm erkek ama benim doktorumun yanında bayan yardımcısı var o beni hazırlıyor dontorum gelip sadece ultrason erkanına bakıyor hiç dönüp bana bakmıyor
Seninki iyimis, benim doktorda da bayan yardimcilar var ama onlar hic odaya girmiyorlar. Adamin ultrasonda kontrol ettigi oda los oldugu icin kendini cok fazla rahatsiz etmiyorsun ve doktor bakmadi icin sorun olmadi simdiye kadar :)

Yalniz asilamanin yapildigi oda stadyum gibi :KK48: birde dis doktorundaymis gibi isigi yakiyorlar tepeden ama agzina bakmiyor tabi ki :KK48:

ölede insan çok stres yapıo yarın doktora gidicem sağ ve sol kasğımda batmalar var ve mide bulantım baş ağrım bel ağrımda var acaba vajinadanmı kontrol eder rahmi?
Canim doktorun kontrol etmek isterse bence engel olma, birak kontrol etsin eger bir sey varsa öyle cikacak ortaya.

merhaba canlar
sabah dr.a gittim kan testinin sonucu çıkmıştı ama dün akşamdan dayanamayıp bi test daha yapmıştım evde negatif çıkmıştı.kan testinden de bişey çıkmadı yani sonuç negatif 26 ekimde adet olmam gerekiyordu hala tık yok ama belirtilerin hemen hemen hepsi var göğüslerim aşırı derecede ağrılı ve hassas kasıklarda batma alt karında ağrı ve yanma aklınıza ne gelirse halsizlik uyku v.s. v.s ne oluyor bana bilmiyorum.dr baktı kist falan da yok . :KK43: dr bi hafta daha bekleyelim adet olmazsan gel dedi.menapoz bile geliyo aklıma çıldırıyorum :KK43:(( yalnız dün akşam lavaboya çıktığımda bi akıntı geldi şu bizim sünen sümüksü akıntı varya yumurtlama döneminde olan işte aynısıydı.şaşırdım acaba vücut yumurtlamayı mı geciktirdi diye de düşündüm.bilemiyorum

bu arada duadan 50 tane okudum Allah kabul etsin
Kız ne menepozu günün şaşmıştır ya da bebiş vardır inşallah:)

Bağımlılık yapmayan mı var:KK71:Bazen bende sıklıkla giriyorum eşim sinir oluyo " şu internet canlı kanlı olsa döverim" diyo:KK70::KK70:
Benim ki de sadece ben telefona yapisigim saniyor galiba :KK48: görse bütün kk'nin hatunlari sabah aksam burda :confused:

engel olurmuyum bilmiom yarın görücez
Er yada gec zaten kontrol ettireceksin o yüzden direnme :KK47:

Bu ay yumurta çatlamadı mı acaba ama nedense içimden bir his ebru hamile dedi:KK76::KK76::KK76:
Yok gülüm yumurta catlamistir da hani diyorlar ya eger hamileysen adete yakin ovulasyon testi de cift cizgi veriyormus diye, ondan yaptim da negatif cikti :KK51:
Agzin bal yesin seni, ay suan seni minciklamak geldi icimden :KK19:Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin hayirlisiyla :anneadayı:

kızlarr servikal mukus azlığı çekenler varsa aranızda eğer yumurtlamadan bikaç gün önce sudafed gibi yada guaifenesin içeren öksürük şurubu için ben sırf merakımdan denedim şaka gibi klomen kullanmış gibi servikal mukus yapıyor deneyin sudafed in hiç bi zararı yok çocuklara veriliyor hatta :):)::)
merak edip netten baktım ya..keşke bu ay yapsaydım bende...kız valla doktor gibisin yeminle...yoksa sen gerçekten doktormusun semoşum ya......ciddi ciddi inanmaya başladım heee :-):-):-)
açamam ben altımı falan yaa
kız sen nasıl çocuk doğuracan peki....gebeliğin sonları doğru doktor ebe alttan elini sokup muayene ediyor..sanki insanı kesiyorlarmış gibi ağrıyor..ben bir kere doktorun odasında öyle bir bağırdım..çatalda alttan eliyle muayene etti..öldüm öldüm dirildim..bu işler zor şekerim...:KK19:

Benim ki de sadece ben telefona yapisigim saniyor galiba :KK48: görse bütün kk'nin hatunlari sabah aksam burda :confused:

Er yada gec zaten kontrol ettireceksin o yüzden direnme :KK47:

Yok gülüm yumurta catlamistir da hani diyorlar ya eger hamileysen adete yakin ovulasyon testi de cift cizgi veriyormus diye, ondan yaptim da negatif cikti :KK51:
Agzin bal yesin seni, ay suan seni minciklamak geldi icimden :KK19:Rabbim hepimize en kisa zamanda nasip etsin hayirlisiyla :anneadayı:
Kız şu topikten birileri hamiş olunca çok seviniyorum çünkü umudumu dinç tutuyor bu durum, ama ilk defa birini hamişmil gibi hissettim vardır inşallah bebişin:KK19:

KIZLAR SİZE BİR DURUMU DANIŞMAK İSTİYORUMM
benim eşimin sağdıcı var(burlarda yakın arkadaş nesilden nesile çok yakın arkadaş)
onun eşi benim de arkadaşım ama nasıl diyeyim kendime çok yakın görmüşümdür ama bi iki kişi beni uyardı o kişi konusunda bende ogünden sonra dikkatli oldum.bu kişinin adı ayşe olsun.. ... geleyim konuyaa
bi arkadaşımız daha var ramazan bayramında bana hayırlı olsuna gelicekti öle demişti gelmedi gelmedi bu kişide fatma olsun... benim en rahatsız olduğum bu ayı buldular bana gelmek için ayşe ve eşleriyle...
benim rahatsız olduğumu biliyordu ayşe .. ben kibarca rahatsızm dedim .. bu da yetmemiş eşine eşimi arattırmış .eşimde rahatsız demiş gelmedilerr... geçen hafta dedemin öldüğü gün öldüğünü bildiği haldr mesaj atmış ayşe işte fatmanın eşi gündüzcü kabul edersen pazartesi sana gelcez oturmaya diye.. bende bugun dedemi kaybettim annanemdeyim dedim bana bir başsağlığı bile dilemedi bunu bile bile yapmadı .... eşim diyor birgün hazırlık yaparsın çağırırız diyor ama bu bana yaptığı ikinci olay ilk olayı anlatmıycam geçmiş zamnda olmuş bişi büyütülcek bişi olmadığı için yazmıorumm... şimdi ben ne yapayım onları çağırayımmı hiçte içimden gelmediği halde?

Back
X