- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
KAÇ GÜN KALDI BATAOkuma sen bosverbizim cektiklerimiz o acilarin sancilarin yaninda oooho viz gelir .. canim cok istemiyor sohbet muhabbet etmek bekleme suresindeyim ya gerginim ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KAÇ GÜN KALDI BATAOkuma sen bosverbizim cektiklerimiz o acilarin sancilarin yaninda oooho viz gelir .. canim cok istemiyor sohbet muhabbet etmek bekleme suresindeyim ya gerginim ..
gel kız sensiz kaynamıo kazaanSlm kizlar yine kaynatmissiniz masallahtam okumadım sanirim konu vajinal muayene
acmak istemeyenler mecbur kalinca oyle bi aciyosunki..... dr bu ayibi gunahi yok
![]()
Kaynamis bilegel kız sensiz kaynamıo kazaan
osendromlar bende bitti ya nedense hyecan falan kalmadı içimde önceden çok stres oluodum sanki şimdi sinirleri alınmış gibiyim bilmiorum olması gerekende bu sanırımKaynamis bile.ya biraz gerginlik var üstümde cnm ya ondan siteye giresim gelmedi sizlerinde modunu dusurmeyim diye son bi hafta kaldi sendrom basladi valla.
![]()
Tugbishe okuyoruz canimBugun kime okuyoduk kizlar
12 gun var erkende olabilirim cunku bu ay erken yumurtladim ..KAÇ GÜN KALDI BATA
Sende Alpiyle ayni sendromu mu paylasiyorsun kuzum?Kaynamis bile.ya biraz gerginlik var üstümde cnm ya ondan siteye giresim gelmedi sizlerinde modunu dusurmeyim diye son bi hafta kaldi sendrom basladi valla.
![]()
Sagol cnmTugbishe okuyoruz canim
Sanirim oyle cnm ya. Mutsuzluk merak korku stees heyecan heves ne varsa karistiSende Alpiyle ayni sendromu mu paylasiyorsun kuzum?
313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 30 okundu
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 11
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 30 okundu
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 10
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 20 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 10 okundu
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 30 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 50 okundu
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 25 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 10
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 10
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 10
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 262
Eksik: 51
Kumbara: 39
Olmasi gerekeni yapabiliyosan ne mutlu sana. Ben bir hafta kalinca hep böyleyim bide adetin ilk uc gunuosendromlar bende bitti ya nedense hyecan falan kalmadı içimde önceden çok stres oluodum sanki şimdi sinirleri alınmış gibiyim bilmiorum olması gerekende bu sanırım
sıkma canını cnm ya ben geçen ay çok kötü oldum biliyomusun 2 hafta kendime gelemedim.resmen bu sefer gebeyim dedim ya ki ben hala öleKaynamis bile.ya biraz gerginlik var üstümde cnm ya ondan siteye giresim gelmedi sizlerinde modunu dusurmeyim diye son bi hafta kaldi sendrom basladi valla.
![]()
daha bayağ ver benimde öle 12 gün var bu ay neden se rahatım saçımı boyatıcam bu sürede nasıl olsa hamile değilim yine hiç öle aman temizlik yapmıyım ağır kaldırmıyım demicem çok skıldım artık bunlardan dışarıdan bize soru soranlardan daha fazla canımı acıtıyor kendime ettiklerim bu ay hiç çocuk düşünerek ilişkiye girmedim eşimede sölemedim zaten.eşim dioki sen bacaklarını kaldırıyodun nie kaldırmadın die kaldırmıyorum nasıl olsa bi işe yaramıyo dedim seninde bi ayarın yok dio ya tam strese giriyossun yada tam salıyosun dio12 gun var erkende olabilirim cunku bu ay erken yumurtladim ..
var ablacım olmazmı:)gebelik belirtilerinde akıntı varmı ya kızlar?