- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
22 okudumTigbisin duasini okudum ebrulim. Allah saglikli sihatli evlat nasip etsin tugbacim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 okudumTigbisin duasini okudum ebrulim. Allah saglikli sihatli evlat nasip etsin tugbacim
Sikma canini bitanem, Rabbim hayirlisini versin. Insallah heveslerimiz bir kez daha kirilmazSanirim oyle cnm ya. Mutsuzluk merak korku stees heyecan heves ne varsa karisti
Biliyorum cidden seni gebe sandik ama bünye nasil bir oyun oynadi hala aklima geldikce sasiriyorm senin durumuna. Cnm valla elimde degil surekli aglayasim geliyor .hic bir belirtimde yok sadece akinti geliyorsıkma canını cnm ya ben geçen ay çok kötü oldum biliyomusun 2 hafta kendime gelemedim.resmen bu sefer gebeyim dedim ya ki ben hala öle
daha bayağ ver benimde öle 12 gün var bu ay neden se rahatım saçımı boyatıcam bu sürede nasıl olsa hamile değilim yine hiç öle aman temizlik yapmıyım ağır kaldırmıyım demicem çok skıldım artık bunlardan dışarıdan bize soru soranlardan daha fazla canımı acıtıyor kendime ettiklerim bu ay hiç çocuk düşünerek ilişkiye girmedim eşimede sölemedim zaten.eşim dioki sen bacaklarını kaldırıyodun nie kaldırmadın die kaldırmıyorum nasıl olsa bi işe yaramıyo dedim seninde bi ayarın yok dio ya tam strese giriyossun yada tam salıyosun dio![]()
var sarı akıntı canm bide yumurta akı gib akıntıgebelik belirtilerinde akıntı varmı ya kızlar?
Insalalhhh canimmm. Salimi test yapacaksin cnmSikma canini bitanem, Rabbim hayirlisini versin. Insallah heveslerimiz bir kez daha kirilmaz![]()
2-3 gündür akıntım acayip var ya..ara ara geliyor yani...hayırlısı inşallah...var ablacım olmazmı:)
Pazartesi canim, sen?Insalalhhh canimmm. Salimi test yapacaksin cnm
tam koltukda otuyorum gittiğini hissediyorum.bilmiyorum üşütme kaynaklımı yoksa belirtimi bilemedim..hayırlısı bakalım...var sarı akıntı canm bide yumurta akı gib akıntı
amin teşkkrler@tubish canım 18 duanı 12 ihlas ve fatiha okudum allahım kabul etsin
bilmiorum bugun içmde olan his bu ilersini bileorum..Olmasi gerekeni yapabiliyosan ne mutlu sana. Ben bir hafta kalinca hep böyleyim bide adetin ilk uc gunu![]()
Tigbisin duasini okudum ebrulim. Allah saglikli sihatli evlat nasip etsin tugbacim
saolasın cnm allah rağzı olsun herkesten22 okudum
Bendede sadece akinti var baska bisey yok kasik agrilarimda bitti gittitam koltukda otuyorum gittiğini hissediyorum.bilmiyorum üşütme kaynaklımı yoksa belirtimi bilemedim..hayırlısı bakalım...
cnm ben eminim yine düşürdüm adet gününde düşürdüm bu sefer.2 gebeliğimdede hissettim ben çünkü benim en büyük gebeliikbelirtim ne biliyomusun pinkçim akıntı kahverengi leke uyuma hissi kasıkta batma vs bunlar biçok şey ile karışabilir psikolojik olabilir gerçi yumurtlamadan 6 gün sonra kahverengi akıntı psikolojik olamaz ama.en büyük belirti benim rağme düştüğünde böle sakinn otururken kalbim kelebek gibi çarpıyor ben o çarpıntıdan anlıyorum gebeliğiBiliyorum cidden seni gebe sandik ama bünye nasil bir oyun oynadi hala aklima geldikce sasiriyorm senin durumuna. Cnm valla elimde degil surekli aglayasim geliyor .hic bir belirtimde yok sadece akinti geliyor
şeffaf beyaz gibi...Bendede sadece akinti var baska bisey yok kasik agrilarimda bitti gitti.seffami beyaz mi sarimi ?
Kayiplarin oldugu icin sen daha iyi bilirsin cnimcnm ben eminim yine düşürdüm adet gününde düşürdüm bu sefer.2 gebeliğimdede hissettim ben çünkü benim en büyük gebeliikbelirtim ne biliyomusun pinkçim akıntı kahverengi leke uyuma hissi kasıkta batma vs bunlar biçok şey ile karışabilir psikolojik olabilir gerçi yumurtlamadan 6 gün sonra kahverengi akıntı psikolojik olamaz ama.en büyük belirti benim rağme düştüğünde böle sakinn otururken kalbim kelebek gibi çarpıyor ben o çarpıntıdan anlıyorum gebeliğioda oldu tıpkı diğerlerinde olduğu gibi.neyse okadar çift çizgi görsem okadar emin olmazdım gebe kaldığıma okadar diyim sana
ağlamak istiyosan ağla cnm ben ağlamadımmı daha kötü oluyorum dua okuyorum ağlayarak beni kendime getiren namazlar dualar oluyo sadece
![]()
anlayanlar var ablam anlaşılması için vucutta östrojenin yükselmesi lazım östrojen hormonu lh hormonuna çok benziyormuş oyüzden çift çizgi çıkıyormuş ama herkeste çıkıcak die bişi yokpink love ovulasyon testinde anlaşılıyormuşdu kız?
Bilmem ben hic kullanmadimki cnmpink love ovulasyon testinde anlaşılıyormuşdu gebelik kız?
biliyorum hissettiklerini rabbim güzel yüreğine göre verecek kübracım ben biliyorum bunu.senin için sadece ben şunu sölemek istiyorum ben 6 yıllık evliyim 3,5 yıl korunmadım hiç düşükmü yaparım hemen kalırmıyım hiç kaygılarım yoktu hiçbişi bilmiyodum diolarki hemen yapsaydın keşke gene düşerdi diorum 3,5 yıl en zından böle düşüncelerle geçmediKayiplarin oldugu icin sen daha iyi bilirsin cnimesimi gördükçe o bana yakinlik gosterdikce aglayasim geliyor yazik sabah pekmez yemiş oda elinden geleni yapıyor. Gercekten cok merk ediyorum hersyin hayrilisi olsun . Duasiz namazsiz olmaz biliyorum cnm
ama biyle zamanlarda herseyden uzaklasiyorum sanki
Gülüm Rabbim seni imtihan ediyor iste, istiyor ki sen namazinda duanda uzaklasma, ona siginKayiplarin oldugu icin sen daha iyi bilirsin cnimesimi gördükçe o bana yakinlik gosterdikce aglayasim geliyor yazik sabah pekmez yemiş oda elinden geleni yapıyor. Gercekten cok merk ediyorum hersyin hayrilisi olsun . Duasiz namazsiz olmaz biliyorum cnm
ama biyle zamanlarda herseyden uzaklasiyorum sanki