• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sıkma canını cnm ya ben geçen ay çok kötü oldum biliyomusun 2 hafta kendime gelemedim.resmen bu sefer gebeyim dedim ya ki ben hala öle

daha bayağ ver benimde öle 12 gün var bu ay neden se rahatım saçımı boyatıcam bu sürede nasıl olsa hamile değilim yine hiç öle aman temizlik yapmıyım ağır kaldırmıyım demicem çok skıldım artık bunlardan dışarıdan bize soru soranlardan daha fazla canımı acıtıyor kendime ettiklerim bu ay hiç çocuk düşünerek ilişkiye girmedim eşimede sölemedim zaten.eşim dioki sen bacaklarını kaldırıyodun nie kaldırmadın die kaldırmıyorum nasıl olsa bi işe yaramıyo dedim seninde bi ayarın yok dio ya tam strese giriyossun yada tam salıyosun dio:KK43:
Biliyorum cidden seni gebe sandik ama bünye nasil bir oyun oynadi hala aklima geldikce sasiriyorm senin durumuna. Cnm valla elimde degil surekli aglayasim geliyor .hic bir belirtimde yok sadece akinti geliyor

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 30 okundu
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22 okundu
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 30 okundu
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 4
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 20 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 10 okundu
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 30 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 50 okundu
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 25 okundu
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 18 okundu
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 3
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 3
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 22 okundu

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 302
Eksik: 11

Kumbara: 39

@tubish canım 18 duanı 12 ihlas ve fatiha okudum allahım kabul etsin
amin teşkkrler
Olmasi gerekeni yapabiliyosan ne mutlu sana. Ben bir hafta kalinca hep böyleyim bide adetin ilk uc gunu :KK43:
bilmiorum bugun içmde olan his bu ilersini bileorum..
Tigbisin duasini okudum ebrulim. Allah saglikli sihatli evlat nasip etsin tugbacim

saolasın cnm allah rağzı olsun herkesten

Biliyorum cidden seni gebe sandik ama bünye nasil bir oyun oynadi hala aklima geldikce sasiriyorm senin durumuna. Cnm valla elimde degil surekli aglayasim geliyor .hic bir belirtimde yok sadece akinti geliyor
cnm ben eminim yine düşürdüm adet gününde düşürdüm bu sefer.2 gebeliğimdede hissettim ben çünkü benim en büyük gebeliikbelirtim ne biliyomusun pinkçim akıntı kahverengi leke uyuma hissi kasıkta batma vs bunlar biçok şey ile karışabilir psikolojik olabilir gerçi yumurtlamadan 6 gün sonra kahverengi akıntı psikolojik olamaz ama.en büyük belirti benim rağme düştüğünde böle sakinn otururken kalbim kelebek gibi çarpıyor ben o çarpıntıdan anlıyorum gebeliği:( oda oldu tıpkı diğerlerinde olduğu gibi.neyse okadar çift çizgi görsem okadar emin olmazdım gebe kaldığıma okadar diyim sana:( ağlamak istiyosan ağla cnm ben ağlamadımmı daha kötü oluyorum dua okuyorum ağlayarak beni kendime getiren namazlar dualar oluyo sadece:(

cnm ben eminim yine düşürdüm adet gününde düşürdüm bu sefer.2 gebeliğimdede hissettim ben çünkü benim en büyük gebeliikbelirtim ne biliyomusun pinkçim akıntı kahverengi leke uyuma hissi kasıkta batma vs bunlar biçok şey ile karışabilir psikolojik olabilir gerçi yumurtlamadan 6 gün sonra kahverengi akıntı psikolojik olamaz ama.en büyük belirti benim rağme düştüğünde böle sakinn otururken kalbim kelebek gibi çarpıyor ben o çarpıntıdan anlıyorum gebeliği:KK43: oda oldu tıpkı diğerlerinde olduğu gibi.neyse okadar çift çizgi görsem okadar emin olmazdım gebe kaldığıma okadar diyim sana:KK43: ağlamak istiyosan ağla cnm ben ağlamadımmı daha kötü oluyorum dua okuyorum ağlayarak beni kendime getiren namazlar dualar oluyo sadece:KK43:
Kayiplarin oldugu icin sen daha iyi bilirsin cnim :( esimi gördükçe o bana yakinlik gosterdikce aglayasim geliyor yazik sabah pekmez yemiş oda elinden geleni yapıyor. Gercekten cok merk ediyorum hersyin hayrilisi olsun . Duasiz namazsiz olmaz biliyorum cnm :( ama biyle zamanlarda herseyden uzaklasiyorum sanki

Kayiplarin oldugu icin sen daha iyi bilirsin cnim :KK43: esimi gördükçe o bana yakinlik gosterdikce aglayasim geliyor yazik sabah pekmez yemiş oda elinden geleni yapıyor. Gercekten cok merk ediyorum hersyin hayrilisi olsun . Duasiz namazsiz olmaz biliyorum cnm :KK43: ama biyle zamanlarda herseyden uzaklasiyorum sanki
biliyorum hissettiklerini rabbim güzel yüreğine göre verecek kübracım ben biliyorum bunu.senin için sadece ben şunu sölemek istiyorum ben 6 yıllık evliyim 3,5 yıl korunmadım hiç düşükmü yaparım hemen kalırmıyım hiç kaygılarım yoktu hiçbişi bilmiyodum diolarki hemen yapsaydın keşke gene düşerdi diorum 3,5 yıl en zından böle düşüncelerle geçmedi:( sen daha çok yeni evlisin siz birbirinize daha yeni alışıyosunuz bukadar erken karartma kendini lütfen bu topikte en güçlü sen olacaksın tadını çıkar evliliğin eşinin lütfen cnm

Kayiplarin oldugu icin sen daha iyi bilirsin cnim :KK43: esimi gördükçe o bana yakinlik gosterdikce aglayasim geliyor yazik sabah pekmez yemiş oda elinden geleni yapıyor. Gercekten cok merk ediyorum hersyin hayrilisi olsun . Duasiz namazsiz olmaz biliyorum cnm :KK43: ama biyle zamanlarda herseyden uzaklasiyorum sanki
Gülüm Rabbim seni imtihan ediyor iste, istiyor ki sen namazinda duanda uzaklasma, ona sigin :(

Back
X