• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

biliyorum hissettiklerini rabbim güzel yüreğine göre verecek kübracım ben biliyorum bunu.senin için sadece ben şunu sölemek istiyorum ben 6 yıllık evliyim 3,5 yıl korunmadım hiç düşükmü yaparım hemen kalırmıyım hiç kaygılarım yoktu hiçbişi bilmiyodum diolarki hemen yapsaydın keşke gene düşerdi diorum 3,5 yıl en zından böle düşüncelerle geçmedi:KK43: sen daha çok yeni evlisin siz birbirinize daha yeni alışıyosunuz bukadar erken karartma kendini lütfen bu topikte en güçlü sen olacaksın tadını çıkar evliliğin eşinin lütfen cnm
Sagol cnim destegin icin. Evet ama cevremdekiler iyle deniyor gozume gozume sokuyor bebeklerini torunlarini .hadi yap 1 sene oldu soyle böyle. Sacma saoan bahaneler uretiyorum ya artik korkuyorum Allahin gucune gidecek vermeyecek diye. Ve benim pco var ben cok az korundum 3ay falan cnm ondada esim 40 gun egitimdeydi zaten . Ben bunlari yasayacagimi biliyordum simdiki telasim ise beterini yasamak cnm... herkes bir aile kurmak icin evleniyor cnm ailede bebekle olur degilmi bisey eksik evimde bunu cocuk isteyen herkes hissediyordur sanirim.

leylosum ciddimisin o kadar kötü mü ya? Ben hic öyle kötü oldugunu duymamistim. Bayanlar biraz daha hoyrat davraniyorlar ama öyle aci olmadi hic o_O

Aynen canim bende, birde hepimiz ayni anda hamile olalim istiyorum, bu zor sürecimizde birbirimizi nasil destekliyorsak o güzel dönemlerimizi de beraber gecirelim istiyorum :KK68:Hayirlisi kuzum ya, cok heyecanlandirdin beni :rolleyes:
Yanliz ben dün gece rüyamda yirtik ayakkabi gördüm o da pek iyiye yorulmuyor, korktum simdi o_O
evet canım ya...elini bir sokuyor hart diye..gözünüzü korkutmak istemiyorum ama....bebişler için katlanıyoruz herşeye işte canım...:nazar::KK19:
anlayanlar var ablam anlaşılması için vucutta östrojenin yükselmesi lazım östrojen hormonu lh hormonuna çok benziyormuş oyüzden çift çizgi çıkıyormuş ama herkeste çıkıcak die bişi yok
yarından itibaren ateş ölçsemmi acaba ya...?hangi yapmalı ovulasyonu semoşum acaba?:nazar::KK200::KK60:
Bilmem ben hic kullanmadimki cnm :KK66: bejimde beyaz ve bazende sari akinti :KK43:
belirtilere hiç takılmıyorum canım artık ya...ne olursa olsun..iki gündür yumoşlarım ağrıdan patladı resmen...sabah bulantım ishalim vardı..2 gündür akıntım var.tüm bu belirtilere :anneadayı:olmam lazım ona bakarsan...erken bişey belli olmuyor canım işte...belirsizlik ve bekleme öldürüyor..Allaha tek duam bu ay gebe kalıp şu suratsız doktora gitmeyim ya....:nazar::KK19:

evet canım ya...elini bir sokuyor hart diye..gözünüzü korkutmak istemiyorum ama....bebişler için katlanıyoruz herşeye işte canım...:nazar::KK19:

yarından itibaren ateş ölçsemmi acaba ya...?hangi yapmalı ovulasyonu semoşum acaba?:nazar::KK200::KK60:

belirtilere hiç takılmıyorum canım artık ya...ne olursa olsun..iki gündür yumoşlarım ağrıdan patladı resmen...sabah bulantım ishalim vardı..2 gündür akıntım var.tüm bu belirtilere :anneadayı:olmam lazım ona bakarsan...erken bişey belli olmuyor canım işte...belirsizlik ve bekleme öldürüyor..Allaha tek duam bu ay gebe kalıp şu suratsız doktora gitmeyim ya....:nazar::KK19:
:-):-) suratsz dr hic sevmm yaa hmn dgstryrm suratsz cikinca :63:. Bende kendimi dinlemicektimmama hic biyerim agriyip sizlamiyo kuru akinti var sadece :KK45: amannn napimm obur ay olur :KK14:. Ins hamilesindir suratsiz dr a gitmek zorunda kalmazsin :KK45:

Sagol cnim destegin icin. Evet ama cevremdekiler iyle deniyor gozume gozume sokuyor bebeklerini torunlarini .hadi yap 1 sene oldu soyle böyle. Sacma saoan bahaneler uretiyorum ya artik korkuyorum Allahin gucune gidecek vermeyecek diye. Ve benim pco var ben cok az korundum 3ay falan cnm ondada esim 40 gun egitimdeydi zaten . Ben bunlari yasayacagimi biliyordum simdiki telasim ise beterini yasamak cnm... herkes bir aile kurmak icin evleniyor cnm ailede bebekle olur degilmi bisey eksik evimde bunu cocuk isteyen herkes hissediyordur sanirim.
ah benim bitanem..bu milletin lafı bitermi sanıyorsun...banada ikinci için baskı var..millet neler diyor...millet derdini bilmezki..torba değil ağızları çekip büzesin...hiç üzülme yavrularımız gelecek ...Allah bu kadar güzel ay yüzlü bir meleğe elbet bir melek yollayacak..seni seviyoruz kübişim..üzülme ablacım sakın....:nazar::KK200::KK68::KK68::KK68:

yarından itibaren ölçersen olmaz ablacım yumurtlama öncesi değerlerini bilmen lazım herkesin vucut ısısı farklı çünkü veson bilgi verir sana o bu konunun piri:)

:-):-) suratsz dr hic sevmm yaa hmn dgstryrm suratsz cikinca :63:. Bende kendimi dinlemicektimmama hic biyerim agriyip sizlamiyo kuru akinti var sadece :KK45: amannn napimm obur ay olur :KK14:. Ins hamilesindir suratsiz dr a gitmek zorunda kalmazsin :KK45:
amin gülüm cümlemiz inşallah....

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar..akşam görüşürüz inşallah....öpüyorum herkesi....

Back
X