- 8 Temmuz 2015
- 3.709
- 5.911
- 73
saolasın allah razı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın allah razı olsun
Sagol cnim destegin icin. Evet ama cevremdekiler iyle deniyor gozume gozume sokuyor bebeklerini torunlarini .hadi yap 1 sene oldu soyle böyle. Sacma saoan bahaneler uretiyorum ya artik korkuyorum Allahin gucune gidecek vermeyecek diye. Ve benim pco var ben cok az korundum 3ay falan cnm ondada esim 40 gun egitimdeydi zaten . Ben bunlari yasayacagimi biliyordum simdiki telasim ise beterini yasamak cnm... herkes bir aile kurmak icin evleniyor cnm ailede bebekle olur degilmi bisey eksik evimde bunu cocuk isteyen herkes hissediyordur sanirim.biliyorum hissettiklerini rabbim güzel yüreğine göre verecek kübracım ben biliyorum bunu.senin için sadece ben şunu sölemek istiyorum ben 6 yıllık evliyim 3,5 yıl korunmadım hiç düşükmü yaparım hemen kalırmıyım hiç kaygılarım yoktu hiçbişi bilmiyodum diolarki hemen yapsaydın keşke gene düşerdi diorum 3,5 yıl en zından böle düşüncelerle geçmedisen daha çok yeni evlisin siz birbirinize daha yeni alışıyosunuz bukadar erken karartma kendini lütfen bu topikte en güçlü sen olacaksın tadını çıkar evliliğin eşinin lütfen cnm
Isime niyetlenerek mi okudun canim? Sayi doldu kumbaraya atacagim eger niyetlenmediysen.
evet canım ya...elini bir sokuyor hart diye..gözünüzü korkutmak istemiyorum ama....bebişler için katlanıyoruz herşeye işte canım...leylosum ciddimisin o kadar kötü mü ya? Ben hic öyle kötü oldugunu duymamistim. Bayanlar biraz daha hoyrat davraniyorlar ama öyle aci olmadi hic
Aynen canim bende, birde hepimiz ayni anda hamile olalim istiyorum, bu zor sürecimizde birbirimizi nasil destekliyorsak o güzel dönemlerimizi de beraber gecirelim istiyorumHayirlisi kuzum ya, cok heyecanlandirdin beni
Yanliz ben dün gece rüyamda yirtik ayakkabi gördüm o da pek iyiye yorulmuyor, korktum simdi![]()
yarından itibaren ateş ölçsemmi acaba ya...?hangi yapmalı ovulasyonu semoşum acaba?anlayanlar var ablam anlaşılması için vucutta östrojenin yükselmesi lazım östrojen hormonu lh hormonuna çok benziyormuş oyüzden çift çizgi çıkıyormuş ama herkeste çıkıcak die bişi yok
belirtilere hiç takılmıyorum canım artık ya...ne olursa olsun..iki gündür yumoşlarım ağrıdan patladı resmen...sabah bulantım ishalim vardı..2 gündür akıntım var.tüm bu belirtilereBilmem ben hic kullanmadimki cnmbejimde beyaz ve bazende sari akinti
![]()
Gülüm Rabbim seni imtihan ediyor iste, istiyor ki sen namazinda duanda uzaklasma, ona sigin![]()
Kiyamam sana ben
Benim hep sarı akıntı oldu hala varBilmem ben hic kullanmadimki cnmbejimde beyaz ve bazende sari akinti
![]()
Ne oldu kuzum nasılsın? Salma kendini Rabbim gönderecek inşallah en kısa zamanda
evet canım ya...elini bir sokuyor hart diye..gözünüzü korkutmak istemiyorum ama....bebişler için katlanıyoruz herşeye işte canım...
yarından itibaren ateş ölçsemmi acaba ya...?hangi yapmalı ovulasyonu semoşum acaba?
belirtilere hiç takılmıyorum canım artık ya...ne olursa olsun..iki gündür yumoşlarım ağrıdan patladı resmen...sabah bulantım ishalim vardı..2 gündür akıntım var.tüm bu belirtilereolmam lazım ona bakarsan...erken bişey belli olmuyor canım işte...belirsizlik ve bekleme öldürüyor..Allaha tek duam bu ay gebe kalıp şu suratsız doktora gitmeyim ya....
![]()
ah benim bitanem..bu milletin lafı bitermi sanıyorsun...banada ikinci için baskı var..millet neler diyor...millet derdini bilmezki..torba değil ağızları çekip büzesin...hiç üzülme yavrularımız gelecek ...Allah bu kadar güzel ay yüzlü bir meleğe elbet bir melek yollayacak..seni seviyoruz kübişim..üzülme ablacım sakın....Sagol cnim destegin icin. Evet ama cevremdekiler iyle deniyor gozume gozume sokuyor bebeklerini torunlarini .hadi yap 1 sene oldu soyle böyle. Sacma saoan bahaneler uretiyorum ya artik korkuyorum Allahin gucune gidecek vermeyecek diye. Ve benim pco var ben cok az korundum 3ay falan cnm ondada esim 40 gun egitimdeydi zaten . Ben bunlari yasayacagimi biliyordum simdiki telasim ise beterini yasamak cnm... herkes bir aile kurmak icin evleniyor cnm ailede bebekle olur degilmi bisey eksik evimde bunu cocuk isteyen herkes hissediyordur sanirim.
yarından itibaren ölçersen olmaz ablacım yumurtlama öncesi değerlerini bilmen lazım herkesin vucut ısısı farklı çünkü veson bilgi verir sana o bu konunun piri:)evet canım ya...elini bir sokuyor hart diye..gözünüzü korkutmak istemiyorum ama....bebişler için katlanıyoruz herşeye işte canım...
yarından itibaren ateş ölçsemmi acaba ya...?hangi yapmalı ovulasyonu semoşum acaba?
belirtilere hiç takılmıyorum canım artık ya...ne olursa olsun..iki gündür yumoşlarım ağrıdan patladı resmen...sabah bulantım ishalim vardı..2 gündür akıntım var.tüm bu belirtilereolmam lazım ona bakarsan...erken bişey belli olmuyor canım işte...belirsizlik ve bekleme öldürüyor..Allaha tek duam bu ay gebe kalıp şu suratsız doktora gitmeyim ya....
![]()
amin gülüm cümlemiz inşallah....suratsz dr hic sevmm yaa hmn dgstryrm suratsz cikinca
. Bende kendimi dinlemicektimmama hic biyerim agriyip sizlamiyo kuru akinti var sadece
amannn napimm obur ay olur
. Ins hamilesindir suratsiz dr a gitmek zorunda kalmazsin
![]()
Keske benimde olsa Veson hic higsum falan agrimiyo yaa en azindan o yalanda olsa umut veriyodu locaman bi bosluktayim simdi. Huysuzluk var ustumde isteBenim hep sarı akıntı oldu hala var
aferin sana :)suratsz dr hic sevmm yaa hmn dgstryrm suratsz cikinca
. Bende kendimi dinlemicektimmama hic biyerim agriyip sizlamiyo kuru akinti var sadece
amannn napimm obur ay olur
. Ins hamilesindir suratsiz dr a gitmek zorunda kalmazsin
![]()
sağol bebişim...yarından itibaren ölçersen olmaz ablacım yumurtlama öncesi değerlerini bilmen lazım herkesin vucut ısısı farklı çünkü veson bilgi verir sana o bu konunun piri:)
Dikktli git eveamin gülüm cümlemiz inşallah....
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar..akşam görüşürüz inşallah....öpüyorum herkesi....
sağol canım...eşim geldi almaya..birazdan inecem aşağı....Dikktli git eve![]()
sağol canım...eşim geldi almaya..birazdan inecem aşağı....
Sema dr sema draferin sana :)
bendede hala var osarı akıntıBenim hep sarı akıntı oldu hala var