- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Yarin gideceksen soyle cnm dr una. Özelemi gidiyosun cnmbendede hala var osarı akıntı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin gideceksen soyle cnm dr una. Özelemi gidiyosun cnmbendede hala var osarı akıntı
aynen hiç bitmio dedemin cenazesinde millet hamilemi diye sordu hep millet seyre gelmiş anlıycanah benim bitanem..bu milletin lafı bitermi sanıyorsun...banada ikinci için baskı var..millet neler diyor...millet derdini bilmezki..torba değil ağızları çekip büzesin...hiç üzülme yavrularımız gelecek ...Allah bu kadar güzel ay yüzlü bir meleğe elbet bir melek yollayacak..seni seviyoruz kübişim..üzülme ablacım sakın....![]()
devlete cnm araştırdım burdaki özeldeki doktordan daha iyi doktorum evlendiğimizim ikinci ayından beri ona gidiorum iltihabım vardı adet düzensizliğim vardı falan hacettepe mezunu herkes onu önerio zatenYarin gideceksen soyle cnm dr una. Özelemi gidiyosun cnm
hissetmezmi hemde nasıllll herkes hissediyor senin gibi bazen öle çok boşluğa düşüyorumki.hiç olmayacak sanıyorum kabul et sema die bağırıyorum kendime kabul et olmuyor senin çocuğun nie anlamamakta israr ediosun diorum.günlerce ağlıyorum şiş gözlerle işe geliyorum işyerinde doluyorum herkesin içinde ağlayamıyorum eve gitmeyi zor bekliyorum.elimden geleni yaptm ben artık gerisi allaha kalmış daha ne yapayım.elimizden bişi gelmiyor kübracım tevekkül edeceğiz.Sagol cnim destegin icin. Evet ama cevremdekiler iyle deniyor gozume gozume sokuyor bebeklerini torunlarini .hadi yap 1 sene oldu soyle böyle. Sacma saoan bahaneler uretiyorum ya artik korkuyorum Allahin gucune gidecek vermeyecek diye. Ve benim pco var ben cok az korundum 3ay falan cnm ondada esim 40 gun egitimdeydi zaten . Ben bunlari yasayacagimi biliyordum simdiki telasim ise beterini yasamak cnm... herkes bir aile kurmak icin evleniyor cnm ailede bebekle olur degilmi bisey eksik evimde bunu cocuk isteyen herkes hissediyordur sanirim.
yapar:) neden böle olduğunu anlatmamı istermisin:)Sema dr sema drben wc ye cikamamam ne diyosun insan ikinarak cis yaparmi yav
![]()
Cok ayıpsa ozelden anlatyapar:) neden böle olduğunu anlatmamı istermisin:)
hissetmezmi hemde nasıllll herkes hissediyor senin gibi bazen öle çok boşluğa düşüyorumki.hiç olmayacak sanıyorum kabul et sema die bağırıyorum kendime kabul et olmuyor senin çocuğun nie anlamamakta israr ediosun diorum.günlerce ağlıyorum şiş gözlerle işe geliyorum işyerinde doluyorum herkesin içinde ağlayamıyorum eve gitmeyi zor bekliyorum.elimden geleni yaptm ben artık gerisi allaha kalmış daha ne yapayım.elimizden bişi gelmiyor kübracım tevekkül edeceğiz.
Himmm anladim cnm .dr un iyiyse ozel yada devlet farketmez tabi.devlete cnm araştırdım burdaki özeldeki doktordan daha iyi doktorum evlendiğimizim ikinci ayından beri ona gidiorum iltihabım vardı adet düzensizliğim vardı falan hacettepe mezunu herkes onu önerio zaten
yqrın gidicem bakalım ne çıkacakHimmm anladim cnm .dr un iyiyse ozel yada devlet farketmez tabi.
hahahhah:) ayıp değil yahu:) ard arda yumurta uyarıcı ilaç kullandın bu ay büyük ihtimalle yumurtalıkların bukadar uyarılmaya dayanamadı ve hacmi arttı ve mesaneye baskı yapıyor mesane rahimin tam üstüne rahim mesaneye doğru yatık anatomik olarak.dolayısı ile mesane kasları rahat çalışamıyor aldığın hormonlardan dolayı progesteronunda fazla yükseldi mesane kasların gevşedi işe hissini tam olarak algılayamıyosun çişin geldi sanırsın aslında gelmemiştir.yada çok gelmiştirde sen okadar geldi gibi hissetmezsin aynı durum gebelikte de oluyor birçok hamile idrarında hiç yanma olmadan deli gibi bakteri doluyor mesanesi :)Cok ayıpsa ozelden anlat![]()
Enaaaaaa sen vallahi dr sunhahahhah:) ayıp değil yahu:) ard arda yumurta uyarıcı ilaç kullandın bu ay büyük ihtimalle yumurtalıkların bukadar uyarılmaya dayanamadı ve hacmi arttı ve mesaneye baskı yapıyor mesane rahimin tam üstüne rahim mesaneye doğru yatık anatomik olarak.dolayısı ile mesane kasları rahat çalışamıyor aldığın hormonlardan dolayı progesteronunda fazla yükseldi mesane kasların gevşedi işe hissini tam olarak algılayamıyosun çişin geldi sanırsın aslında gelmemiştir.yada çok gelmiştirde sen okadar geldi gibi hissetmezsin aynı durum gebelikte de oluyor birçok hamile idrarında hiç yanma olmadan deli gibi bakteri doluyor mesanesi :)
çok doğru canımhahahhah:) ayıp değil yahu:) ard arda yumurta uyarıcı ilaç kullandın bu ay büyük ihtimalle yumurtalıkların bukadar uyarılmaya dayanamadı ve hacmi arttı ve mesaneye baskı yapıyor mesane rahimin tam üstüne rahim mesaneye doğru yatık anatomik olarak.dolayısı ile mesane kasları rahat çalışamıyor aldığın hormonlardan dolayı progesteronunda fazla yükseldi mesane kasların gevşedi işe hissini tam olarak algılayamıyosun çişin geldi sanırsın aslında gelmemiştir.yada çok gelmiştirde sen okadar geldi gibi hissetmezsin aynı durum gebelikte de oluyor birçok hamile idrarında hiç yanma olmadan deli gibi bakteri doluyor mesanesi :)
Hakkinda hayirlisiyqrın gidicem bakalım ne çıkacak
vallahi değilim :)Enaaaaaa sen vallahi dr sun![]()
Aof ten tip mi okuyosun Pekivallahi değilim :)
kötü bişi çıkmaz inş.Hakkinda hayirlisi
yok cnm ya 7 ay idrar yolu enfeksiyonu geçirince tüm anatomiyi öğrendim hep bunlar deneyim:) deneyim yaşıyınca doktorlar kadar iyi biliyosun:) benim büyük bi kist olmuştu yumurtalığımda kist oluncada hacm genişliyo haliyle senin gibi şikayetlerim oluyodu.resmen ıkınarak idrar yaptığım anlar oldu.pcos zaten başlı başına yumurtalıkların hacminin artması durumudur.abim doktor ama benim ailede doktor var beyin cerrahı:)Aof ten tip mi okuyosun Peki![]()
Ayyyy 7ayyy. Ben ilk evlenince oldum hemen gectiyok cnm ya 7 ay idrar yolu enfeksiyonu geçirince tüm anatomiyi öğrendim hep bunlar deneyim:) deneyim yaşıyınca doktorlar kadar iyi biliyosun:) benim büyük bi kist olmuştu yumurtalığımda kist oluncada hacm genişliyo haliyle senin gibi şikayetlerim oluyodu.resmen ıkınarak idrar yaptığım anlar oldu.pcos zaten başlı başına yumurtalıkların hacminin artması durumudur.abim doktor ama benim ailede doktor var beyin cerrahı:)