• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

amannnnn hep bunlar bahane allah ol dedimi olur.millet emzirirken prolaktin tavan yaptığı halde zart die hamile kalıyo süt onları korumuyo.bizim azıcık yükselsin anasını satıyım süt bizi koruyoo nasıl iş anlamadım:) pink love pink love
Valla yaaa onlar litre litre sut uretiyo hamis kaliyo ;) bizi bi damla sut hormonu koruyor :KK45: . Hayirlisiii hakkimizda cnmm yaa ne yapalim

Merhaba hanımlar 25 yaşında 7 yillik evliyi pco hastasıyım 1 kızım var 5 yaşında 3 yıllık yorucu bir tedavi surecinde oldu erken menopoz riskim olduğu için 2. Bebek icin tedaviye başladım dr. Femara verdi 5 gun ictim bugun kontrol icin gittim 10mm olmuş yumurtalarim 6sinda tekrar bakicak ve çatlatma ignesi yapicakmis daha once igne olmamistim çok heyecanliyim hemen sonuç alan varmı yardimci olursanizsiniz cok mutlu olurum dualarim sizinle rabbim kimseye arattirmadan kucagina almayi nasip etsin:-)
Mrb cnm ;) oncelikle kizini Allah bagislasin ;) cnm bu durumda hemen sonuc alanda var alamayanca biz sana bu ay kesin desekde olmaz olmaz desekte olmaz Allah ol dedikten sonra her halukarda olur. ALLAH GÖNLÜNE GORE VERSIN;)

Amin canım cumlemizin doğru diyorsun rabbim ol derse olur sabırla bekliycez ne kadar bilsekte heyecanlaniyoruz yine :)

Keske benimde olsa Veson hic higsum falan agrimiyo yaa en azindan o yalanda olsa umut veriyodu locaman bi bosluktayim simdi. Huysuzluk var ustumde iste :KK57:. Senn nasilsin :anneadayı::KK51:
Cnm belirtilere bakma desem de zor biliyorum ama benim göğüsler de hala şişmedi her hamilelik bir olmuyor inşallah senin bebişin de böyle gelir ben iyiyim çok şükür kendimi yormamaya çalışıyorum haftaya kontrol bekliyorum.sizden de güzel haberler bekliyorum

@Enyalios D deepblueeyes Veson Veson E-brulim E-brulim LeYLa_21 LeYLa_21 Al_pi Al_pi ve daha etiketleyemedigum tum arkadaslarim merhaba hepinize.hepinizi cok ozledim,

@Enyalios canım giremesemde oncaa zaman senin beni merak ettigin gibi bende seni merak ettim hep.umarim
herssey yolundadir bebisle.

ben simdi biraz anlatayim size....
annem rahatsizdi annemi baktirmaya gidecekken anneannem hastaneye yatti, simdi biraz daha iyi, annemde onun iyilesmesini beklior tekrar kontrollerini tamamlamak icin.
bana gelince üzülmeyin ama biz yine iki kisiyiz evimizde.... degerlerim seri bi sekilde dustu ve....

tabi en basindaydi bu olanlar, sonra tarlusal ile adet gordum ve klomene basladik bugun klomen'in 3.gunu , 2 gun sonra bitior...

doktorum eger bu ayda olmazsa sana bi teklifim var dedi, tup bebek ilaclarinda kullanilan ilaclari kullaniriz yada 3 ay daha klomen kullanip tup bebek yapariz dedi

tupbebek simdilik istemiyorum tabi allah nasil yazmissa o olacak ama 3 ay daha klomenle denemeyi sectim....

moralim cok bozuk ya yine olmazsa diye cok korkuyorum....

@Enyalios D deepblueeyes Veson Veson E-brulim E-brulim LeYLa_21 LeYLa_21 Al_pi Al_pi ve daha etiketleyemedigum tum arkadaslarim merhaba hepinize.hepinizi cok ozledim,

@Enyalios canım giremesemde oncaa zaman senin beni merak ettigin gibi bende seni merak ettim hep.umarim

annem rahatsizdi annemi baktirmaya gidecekken anneannem hastaneye yatti, simdi biraz daha iyi, annemde onun iyilesmesini beklior tekrar kontrollerini tamamlamak icin.
bana gelince üzülmeyin ama biz yine iki kisiyiz evimizde.... degerlerim seri bi sekilde dustu ve....

tabi en basindaydi bu olanlar, sonra tarlusal ile adet gordum ve klomene basladik bugun klomen'in 3.gunu , 2 gun sonra bitior...

doktorum eger bu ayda olmazsa sana bi teklifim var dedi, tup bebek ilaclarinda kullanilan ilaclari kullaniriz yada 3 ay daha klomen kullanip tup bebek yapariz dedi

tupbebek simdilik istemiyorum tabi allah nasil yazmissa o olacak ama 3 ay daha klomenle denemeyi sectim....

Cnm benim çok geçmiş olsun hem annen hem ananen ve hem de senin için:( Rabbim sabrını versin inşallah güçlü ol lütfen bak hamile kalabiliyorsun.senin için çok endişelendik.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah bu bir başlangıçtı ve herşey çok daha kolay olacak inan buna

Cnm benim çok geçmiş olsun hem annen hem ananen ve hem de senin için:KK43: Rabbim sabrını versin inşallah güçlü ol lütfen bak hamile kalabiliyorsun.senin için çok endişelendik.inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın inşallah bu bir başlangıçtı ve herşey çok daha kolay olacak inan buna

canım
cok tesekkur ederim insallah
amin canım

sen nasilsin?

Ahh canim yaa ne cok merak ettik seni kotu birseyler oldugu belliydi ama ne oldu dedik mm cok sukur annen ananen iyiymis ya gerisi onemli degil .. Cok uzuldum ama tup bebek ilaclari daha cok etkili bu ayda olmazsa dene bence .. Insallah rabbim en kisa zamanda tekrar hayirli bir evlat versin .. Kalbi hic durmayan saglikli sihatli ..

Kimisi enfeksiyon diyor ama Dr alttan baktı enfeksiyon olsa idi söylerdi herhalde:110:
Bendede hic gecmeyen o akinti var surekli ayni sekilde ne cogaliyor ne azaliyor doktora cok gittim o akinti icin seninki mikrobik birsey dedi dikkat edeceksin utuleyip giy camasirini surekli kuru tut vs demisti .. birde vc ye disarda cok gitmemeye calis dedi .. bende disarda hep giderim yoksa altima yaparim (:

Ahh canim yaa ne cok merak ettik seni kotu birseyler oldugu belliydi ama ne oldu dedik mm cok sukur annen ananen iyiymis ya gerisi onemli degil .. Cok uzuldum ama tup bebek ilaclari daha cok etkili bu ayda olmazsa dene bence .. Insallah rabbim en kisa zamanda tekrar hayirli bir evlat versin .. Kalbi hic durmayan saglikli sihatli ..
cok saolun canım
bende sizleri duusnuodum
umarim
iysiinizdir sizlerde, evet canım cok sukur onlar iyiler sagligimiz yerinde rabbimnasip edince olucak insallah

Çok şükür cnm iyiyim sen yokken ben de gebelik haberi aldım ama düşük riskim var bizler doyasıya sevinemiyoruz bile:KK43: Rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize inşallah
amin canım

insallah hersey yolunda gider canım :/ dualarimiz seninle

Back
X