heran patlamaya hazır bomba gibiyim

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
günaydın arkadaşlar.
bu günlerde herşeye çok fazla öfkeleniyorum öyleki elim ayağım titriyor öfkeden kalp çarpıntısı yaşıyorum.
öfkelendiğim şeylerde okadar basitki örneğin 7 yaşındaki kısım sabah okula giderken montunu giymek istemiyo 2 yaşındaki kızım tam ben evi toplamışım getirip oyuncaklarını döküyor. kapı gıcırdıyo eşim geç yatıyo böyle saçma sapan şeylere okadar çok öfkeleniyorumki bu durum evdekileride rahatsız ediyor. aynı zamanda çalışan anneyim iş yerinde stres sıkıntı beni bu hale soktu sanırım. sonradan çocuklara kızdığıma üzülüyorum. sesimi çok fazla yükseltiyorum.

arkadaşlar aranızda insan psikolojisinden anlayan varmı bana yardımcı oabilirmi.

eşim elinden geldiğince yardım eder her konuda destek olur. ama son zamanlardaki benim bu hallerim eşime de kötü yansıyor

Insan psikolojisinden anlayan varmi? Gibi bi kisitlama yapmissiniz o yuzden normalden az yorum yapiliyor..

Aynı beni anlatmışsın arkadaşım ve ben çalışmıyorum senin işin daha zor çok fazla sorumluluk bizi bunalttı galiba :KK53: bu sitede rahatlıyorum okudukça bdv yi okadar çok derdi olan varki kendimi unutuyorum:KK61:

günaydın arkadaşlar.
bu günlerde herşeye çok fazla öfkeleniyorum öyleki elim ayağım titriyor öfkeden kalp çarpıntısı yaşıyorum.
öfkelendiğim şeylerde okadar basitki örneğin 7 yaşındaki kısım sabah okula giderken montunu giymek istemiyo 2 yaşındaki kızım tam ben evi toplamışım getirip oyuncaklarını döküyor. kapı gıcırdıyo eşim geç yatıyo böyle saçma sapan şeylere okadar çok öfkeleniyorumki bu durum evdekileride rahatsız ediyor. aynı zamanda çalışan anneyim iş yerinde stres sıkıntı beni bu hale soktu sanırım. sonradan çocuklara kızdığıma üzülüyorum. sesimi çok fazla yükseltiyorum.

arkadaşlar aranızda insan psikolojisinden anlayan varmı bana yardımcı oabilirmi.
kendını rahatlatman lazım belkı antidepresanlar iyi gelır psıkıyatrıste gıtsen ..cunku cocuklarıda olumsuz etkılıyosundur hepımız dönem donem atlatıyoruz boyle seyleri ama uzun surduyse bu durum bence bı doktora git canım.

bende aynı durumdaydım dahiliye bölümüne farklı bi sebepten dolayı gitmiştim dr bi sürü test istedi b 12, d3, d vitamini filan ciddi ölçüde eksiklik çıktı enjeksiyon verdi şimdi sinir katsayımda düzelme oldu.

Sanırım anne olunca kadınların içine 10 kaplan gücü kaçıyor. Ben çocuksuz halimle katlanamıyorum..
Çok dolmuşsun, tahammül sınırın geçilmiş.

günaydın arkadaşlar.

Beş ay öncesine kadar ben de çalışan bir kadındım.Tıpkı sizin gibi herşeye sinirlenir, bağırır sonra da sizin gibi pişman olurdum. İkinci kızım dünyaya gelince işi bıraktım. Şu anda maddi sıkıntı çekmemize rağmen çok sakinim ( iki cocuk oldugu halde). İş hayatindaki stres mahvediyor insanı. Kolayliklar diliyorum

Bence kendini mutlu etmen için ya çocukları anne götür yada eşine bırak kafanı dinle ve artık mükemmel olmaktan vazgeç , kendin neyle mutlu oluyorsan bunu keşfet , seni ne rahatlatıyorsa ona yoğunlaş

X