Herkes Burnunu Yaptır Diyor Bıktım Artık?

edanur1997

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
229
22
27
Burnumda şekil olarak çok bi bozukluk yık ama biraz büyük .
büyük burun guzelliğe engelmi beni dipleremi sokuyor.?
Birde bu herkes yaptır diyor ama burun ameliyatının çok zor olduğunu duydum bilgi vermek isteyen ?

Burnumda şekil olarak çok bi bozukluk yık ama biraz büyük .
büyük burun guzelliğe engelmi beni dipleremi sokuyor.?
Birde bu herkes yaptır diyor ama burun ameliyatının çok zor olduğunu duydum bilgi vermek isteyen ?
Ameliyat sonra zahmetli geçiyor evet.Tabi bu kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye değişiyor.Millete göre hareket edip pişman olma derim.Seni psikolojik olarak rahatsız etmiyorsa ve sağlık problemin yoksa yaptırma.Büyük burun güzeliğe engel değil aksine herkesle aynı bir burnun olmadığı için daha karakteristik olduğunu düşünüyorum açıkcası :) bu benim fikrim

Milletin lafına göre gidip yaptırılacak birşey değil. Seni görünüş olarak rahatsız ediyorsa, cesaretin, maddi imkaın varsa yaptır. Yoksa Ahmet beğenmedi, Ayşe şöyle dedi diye yaptırma. Ameliyat esnasında baygınsın zaten. Sonrası süreç yorucu oluyor. Ameliyat olan kişilerden duyduğum kadarıyla. Burnun şeklini almasını beklemek vs. sabır işi.

İyi bir doktora olursan, çok kısa sürede toparlarsın.

Seni rahatsız ediyorsa hiç düşünme git yaptır.Psikoloji hherseyden önemli.Ben 2. Ye oldum.Çok bir zahmeti yok özelde olursan herşeyinle ilgileniyor zaten.Düşün ki refakatçi bile istemedin

ya bu herkes kim arkadaşların mı?
sen ne taktın be görünüşüne ya
her sayfada bir konun

Burnun şekli, büyüklüğü küçüklüğü yüzün güzelliğini ortaya çıkarabilir evet ama ameliyat olma kararı çevre baskısıyla ASLA alınmamalı.

kımseyı memnun edemezsın
bırılerı dedı dıye bırseyler yapılmaz
bunun sonu yok cunku
ben basıt bı kıyafet alırken bıle baskasına bu nasıl dıye sormam bıle
sen burnundan bahsedıyorsun yahu

Başkalarının başka konular hakkında ne söylediğiyle eminim ilgilenmiyorsundur,ama bu konuda başkalarını dikkate almanın sebebi bence senin de burnunu beğenmiyor olman..bence gerçekten rahatsızsan yaptır..çok da zorluğu yok ağrı eşiğin önemli..benimki yüksek olduğu için çok sıkıntım olmadı..

Ama kendin rahatsız değilsen,memnunsan,kim ne demiş hiç bi önemi yok.Hem herkes kendine baksın!onlar çok mu güzel yada çok mu yakışıklı!herkesin var kusuru..Rabbim sağlık sıhhat versin herşeyden önemlisi..

asla yaptırmayın bana da hep derlerdi ben kendim istemedim ama bazen kafama takıyorum diye gidip oldum çektiğiniz hiç i eziyete sağlık sorununa değmez sakın yaptırmayın psikolojik ve fiziksel anlamda çöküntü yaşarsınız dünyanın en kötü burnu bile olsa yaptırılmamalı lütfen forumda yazdıklarımı okuyun sakın dokundurmayın burnunuza

X