- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.153
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #9.381
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
El kadar dona sığıyosun amaSığmıyorum kameraya![]()

Hani nerde?
Yaşlar kaçBen de silmek istiyom.Ama eşim başka yerde bu maaşa çalışamam diyor.
Ahahhaha nasılda sinsice sızmıstım aranıza nasıl anladın yaa
Niye boyun kac kıBiz ölek o zaman.Hiç yoktan boyun var, taşır biraz. 1.50 olsan napcaktın
![]()
1.50Niye boyun kac kı
Donların bedeni vardır zaten delfinoda attıklarını gıydıgını soylemedı
31-36Yaşlar kaç
Pöfff meme görmek için forumda takılmakta ne bilimAhahhaha nasılda sinsice sızmıstım aranıza nasıl anladın yaa![]()
2 memintoo gorcektik
![]()
Hahahha zihninizde bu kaliplara oturtmayın diyosun delfinoyu ama hepimiz bunların icinde dusundukDonların bedeni vardır zaten delfinoda attıklarını gıydıgını soylemedı![]()
Aslında küçük değilsiniz de planlar bağlıyor sanırım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Pöfff meme görmek için forumda takılmakta ne bilim![]()
piki tamamkatıp ben buna sıgmam dıyınce o da ben sıgdım demedı demeyi kendime borc bildimHahahha zihninizde bu kaliplara oturtmayın diyosun delfinoyu ama hepimiz bunların icinde dusunduk![]()
Ben düşünmedim bıyıklı arkadaş. Ne münasebet evli baraklı kocişkosuna aşık biriyim benHahahha zihninizde bu kaliplara oturtmayın diyosun delfinoyu ama hepimiz bunların icinde dusunduk![]()
Amin, sizin de hakkınızda hayırlısı olsun.Aslında küçük değilsiniz de planlar bağlıyor sanırım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah![]()
Baraklı derkenBen düşünmedim bıyıklı arkadaş. Ne münasebet evli baraklı kocişkosuna aşık biriyim ben![]()
Teşekkurler yangınımkatıp ben buna sıgmam dıyınce o da ben sıgdım demedı demeyi kendime borc bildim