- 19 Mayıs 2020
- 48.559
- 218.852
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #18.741
Aman ne bal. Balın geldiği yere bak, kk da ban yimemek. Gökten 1 milyar TL düşecek yerde.Katip ballıysa demek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman ne bal. Balın geldiği yere bak, kk da ban yimemek. Gökten 1 milyar TL düşecek yerde.Katip ballıysa demek![]()
Pas verdim bakalım gol olacak mıYazdin mi heyecanla bekliyoruz![]()
Iyiyim Calcimm sen nasılsınRegen_ nasılsın
Tabiki ben şikayet ettim. AffetmemBurda ban olayı da bi garip ya geçen neye başlandığımı hic anlamadım. Bi konuda iki üç mesaj kadar münakaşa olmuştu aramızda o arkadaş da ben de banlanmışız ne o beni şikayet etti ne ben onu halbuki. Ne olduysa 3.bir kişi ikimizi şikayet etmiş ikimiz de gitmişiz cok komikti ya. Halbuki biz birbirimize alınıp küsmedik bile yani![]()
![]()
Bende iyiyimIyiyim Calcimm sen nasılsın
Bizim bansızlara ban nasıl bisi diye teşvik ediyordum hosgeldin![]()

Tahmin ediyordumTabiki ben şikayet ettim. Affetmem
Nasılsın canım
Ahahhahah dikkat et takipcilerin varAz önce de benim yazdığım mesaji alıntılamış biri o da şikayet ettiyse ansızın gidebilirimyazdığım kişi sıkıntı etmiyor başkasından dolayı gidiyorum o komik oluyor yani
İyiyim bende. Valla gereksiz duyar kasanlara, öyle ciddiye alanlara cevap vermiyorum. Çünkü gereksiz insanlar yüzünden banlanamam. Zaten banlanınca 1 hafta kesin gidiyorumTahmin ediyordum
İyi Allah a şükür idare ediyoruz canım bdv de takılmacalar sonra goygoy umu ciddiye alıp alıntılayanlarla uğraşıyorum falan
Sen nasılsın![]()
Kim takip ediyormuş beniAhahhahah dikkat et takipcilerin var![]()

Aynen bizden gectii artık Calciii tüm olaylara şoyle bakıyorumBende iyiyim
Amaann boşver biz böyle güzeliz![]()
Eğer dikkat çektiysen mutlaka sana gıcık olanlar oluyor. Onlar da şikayet ediyor. Diğer türlü etliye sütlüye karışmıyorsan ancak polemikten banlanırsınKim takip ediyormuş beni![]()
ya dikkat ediyorum banlanmamak için ama birinin şikayet etmesi yetiyor heralde halbuki hakaret falan da yoktu geçenki mesajlarda mesela. Gideceğimiz varmış demek
![]()
Ban denince aklıma Merve geliyor hepİyiyim bende. Valla gereksiz duyar kasanlara, öyle ciddiye alanlara cevap vermiyorum. Çünkü gereksiz insanlar yüzünden banlanamam. Zaten banlanınca 1 hafta kesin gidiyorum
Hmm anladım olabilir o zaman biri bana taktıysaEğer dikkat çektiysen mutlaka sana gıcık olanlar oluyor. Onlar da şikayet ediyor. Diğer türlü etliye sütlüye karışmıyorsan ancak polemikten banlanırsın
Evet o yoğun bu aralar sanırım. Gelir inşallahHmm anladım olabilir o zaman biri bana taktıysa
benneyanginlargordum de yok sanki dimi denk gelmiyorum pek
Bak katibi kimse tanımıyor o yüzden de banlanmıyorBan denince aklıma Merve geliyor hepdoğru diyorsun tutamıyorum bazen kendimi ben. Daha dikkatli olacağım
![]()