Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aldığım duyumlara göre Yunan tanrısı minvalinde bekar bir bey görmüşsün....
İnsan ustasını düşünür yapaydın bana püü
Öff valla uzun zamandır kanlı canlı yakışıklı görmediydim, bunu Cledyana ya söz verdim ama birdaha ki ilk gördüğüm senindir

Anatomisini sergileyen tıpçı ile bu seks tanrıçası iyi anlaşıyorlardı belki Sonradan dahil olan sen ne entrikalar çevirdiysen tahtı ele geçirmişsin helal

Anatomisini sergileyen tıpçı ile bu seks tanrıçası iyi anlaşıyorlardı belki Sonradan dahil olan sen ne entrikalar çevirdiysen tahtı ele geçirmişsin helal
Yok ya ben inektim bu tıpçı ıle diğeri kavga ettiler falan tıpçı oda değiştirdi sonra benim arkadaşlarım geldi bu seks manyağıda yurttan ayrıldı. Bana diyor ki elektra hıc gıtme falan demiyorsun bana bozuldum bende boşa paran gidiyor hem sevgilinle daha rahat olursun dedim akşamına mezdeke oynadık

Püüü mevlanadan utannn... Dua topiclerinde hiç görmüyorum seni aklın fikrin +18 ahahaja
Topiğe benim kadar sapık biri geldi üzerimdeki imajı hemen aslıya yıkmam lazım
dbskfbajkbfjkawdnjnaf çarpılcaz be profilime de seks salıncağı falan koyuyim istersen

Dağdan gelip bağdakini kovmuşsunuz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…