- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.881
Öff valla uzun zamandır kanlı canlı yakışıklı görmediydim, bunuAldığım duyumlara göre Yunan tanrısı minvalinde bekar bir bey görmüşsün....
İnsan ustasını düşünür yapaydın bana püü
Anatomisini sergileyen tıpçı ile bu seks tanrıçası iyi anlaşıyorlardı belkiAyy fecıydı o dönem ya hatta ilk yerleştiğimde tıpçı bir kız vardı geldim yerleşcem kız banyo kapısı açık duşa kabın de açık duş alıyordu. Allahdan onu postaladık psikopattı o bildiğin sonra bu diğer sapık arkadaşıda postaladık kendi arkadaşlarım geldi yerleşti
Canim ablan parselledi heykel beyiÖff valla uzun zamandır kanlı canlı yakışıklı görmediydim, bunuCledyana ya söz verdim ama birdaha ki ilk gördüğüm senindir
o ne ola ki? seksli mi?Isikli konu vardi epey gulduydum yorumlara konu kapanmis
Senin oralarda çok var herhalde bunlardan.Öff valla uzun zamandır kanlı canlı yakışıklı görmediydim, bunuCledyana ya söz verdim ama birdaha ki ilk gördüğüm senindir
Aafshahja uyenin fizigi cok guzelmis ama kocasi illa isigi kapatalim diyormus sey ederken. Beni begenmiyor mu acaba diyordu uyeo ne ola ki? seksli mi?
Püüü mevlanadan utannn... Dua topiclerinde hiç görmüyorum seni aklın fikrin +18 ahahajao ne ola ki? seksli mi?
Yok ya ben inektim bu tıpçı ıle diğeri kavga ettiler falan tıpçı oda değiştirdi sonra benim arkadaşlarım geldi bu seks manyağıda yurttan ayrıldı. Bana diyor ki elektra hıc gıtme falan demiyorsun bana bozuldum bende boşa paran gidiyor hem sevgilinle daha rahat olursun dedim akşamına mezdeke oynadıkAnatomisini sergileyen tıpçı ile bu seks tanrıçası iyi anlaşıyorlardı belkiSonradan dahil olan sen ne entrikalar çevirdiysen tahtı ele geçirmişsin helal
dbskfbajkbfjkawdnjnaf çarpılcaz bePüüü mevlanadan utannn... Dua topiclerinde hiç görmüyorum seni aklın fikrin +18 ahahaja
Topiğe benim kadar sapık biri geldi üzerimdeki imajı hemen aslıya yıkmam lazım
Senin oralarda çok var herhalde bunlardan.
Kız belki kocası üç harfliler görmesin diye öyle yapmıştır adfhjkAafshahja uyenin fizigi cok guzelmis ama kocasi illa isigi kapatalim diyormus sey ederken. Benim begenmiyor mu acaba diyordu uye
Yolunu şaşırmış o zaman garibimYooo hiç yok bende bunu görünce bir şaşırdım, hatta bence diğer insanlarda şaşırmıştı, çünkü ciddi ciddi herkes bakıyordu
Ama ustam için görmeyi umuyorum
Dağdan gelip bağdakini kovmuşsunuz yaniYok ya ben inektim bu tıpçı ıle diğeri kavga ettiler falan tıpçı oda değiştirdi sonra benim arkadaşlarım geldi bu seks manyağıda yurttan ayrıldı. Bana diyor ki elektra hıc gıtme falan demiyorsun bana bozuldum bende boşa paran gidiyor hem sevgilinle daha rahat olursun dedim akşamına mezdeke oynadık
Biraz öyle oldu ama pişman değilim aklım yapmadıklarımda adfhjkkDağdan gelip bağdakini kovmuşsunuz yani
Obaaa aralarda boyle bir yorum vardi da konu o yuzden mi kapandi acaba uc harfliler falanKız belki kocası üç harfliler görmesin diye öyle yapmıştır adfhjk
Aafshahja uyenin fizigi cok guzelmis ama kocasi illa isigi kapatalim diyormus sey ederken. Beni begenmiyor mu acaba diyordu uye
Literatüre yeni bir tabir eklendi: Cinsel seks agajajajshshhshshshsVar oyle tipler ya en Sevmedıgım muhabbetler. Millete ne onun cınsel seksınden
Ben ilk sayfaya baktım çıktım görmedim onu valla adghjkkObaaa aralarda boyle bir yorum vardi da konu o yuzden mi kapandi acaba uc harfliler falan
Her aksam farkli bir konuya nasil gelebiliyoruz burda bilemiyorum altanO ne be, bende sevmem öyle mercek altında gibi. Loş ışık iyidir
Her aksam farkli bir konuya nasil gelebiliyoruz burda bilemiyorum altan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?