• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Of. Bu adamları anlamiyorum ya. Evde gencecık karın var pırıl pırıl.
Nasıl opup sevmezler aklım almıyor.
Evlilik ıcın bırıncı sart saygıysa ikinci sart cinsellik bana gore.
En guzel genc yıllarını boyle gecırıyorlar.
Hayır ozaman neden evleniyorlar?
Birde başta ben evlenmek istemiyordum, o çok aşıktı. Okadar çabaladı ki, artık etrafımdaki herkes kabul etmemi istedi.
Yoksa alıp başımı gidecektim Türkiye'den.
😢😢

Kızlarrrrrr ıcınızde Yengec varsa sizi tenzıh ediyorum dedım ama en basta.... Sızın yok mı sevmedıgınız kisiler hatırlatan burclar hayatınızda. Emınım koc sevmeyen. Vardır ıcınızde. Mesela ben kocum, en cok benı seveceksiniz orası ayrı 😂😂😂😂
Başak 🤣 🤣🤣

Kızlarrrrrr ıcınızde Yengec varsa sizi tenzıh ediyorum dedım ama en basta.... Sızın yok mı sevmedıgınız kisiler hatırlatan burclar hayatınızda. Emınım koc sevmeyen. Vardır ıcınızde. Mesela ben kocum, en cok benı seveceksiniz orası ayrı 😂😂😂😂
Ben koçlari cok severim😂

Birde başta ben evlenmek istemiyordum, o çok aşıktı. Okadar çabaladı ki, artık etrafımdaki herkes kabul etmemi istedi.
Yoksa alıp başımı gidecektim Türkiye'den.
😢😢
Ya iste kader gırmıs devreye basiretin baglanmis.
Hep boyle ısrar ediyor bu tur adamlar kimden duysam aynısını diyor.
Amacları alemin cıcek gibi baktigi kızını soldurmak sanırım

Ya iste kader gırmıs devreye basiretin baglanmis.
Hep boyle ısrar ediyor bu tur adamlar kimden duysam aynısını diyor.
Amacları alemin cıcek gibi baktigi kızını soldurmak sanırım
😂 Aileminde çiçek gibi baktığı söylenemez ama sanırım hayatım boyunca tek şanslı olduğum konu aşk tı. Çok güzel aşklar yaşadım 😍 ben biraz nankördüm ama yinede kısmetliydim.
Her konuda önümü kesti bu adam.

Aslında anlasıyorduk, sonra nolduysa oldu.
Koc ve Yengec arasında sacma bir tutku oluyor buna yemın edebılırım
Ya çok iyi anlaşırsın yada hiç anlaşamazsn o hissettgin tutku tamamen zıt yapıda olmanız birbirnizi hem istiyorsunuz hem de bir araya gelemiyosunuz... ilk zamanlarda yıpratr bu durum sag kalmayı basaranların iliskisi devam ediyor sanırım🤔 benim esim de yay bu arada 🤔 çok çetin gecti ilk yıllarımız 😂

Hepinize iyi geceler hanımlar .
Dur azıcık nispet yapayım da gideyim 😄
Duşa giricem cilt bakımı yapıcam bebek gibi olucam sonra temiz pijama mis gibi 😄😄 sanki siz yapamazsiniz ya nispet yaptım :KK70:
Cilt bakımı yaptım duşumu da aldım. Sen geç kalmışsın şekerim 😎

Ya çok iyi anlaşırsın yada hiç anlaşamazsn o hissettgin tutku tamamen zıt yapıda olmanız birbirnizi hem istiyorsunuz hem de bir araya gelemiyosunuz... ilk zamanlarda yıpratr bu durum sag kalmayı basaranların iliskisi devam ediyor sanırım🤔 benim esim de yay bu arada 🤔 çok çetin gecti ilk yıllarımız 😂
Ya tam tarif ettin biliyor musun, aynen boyleydı.

Back
X