• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Makarna yaptım. Bir tabak yoğurtlu bir tabak da sarımsaklı yoğurtlu yiyeyim diyordum ama dolaptaki yoğurt eski çıktı :KK53: Uzandım, hayatı sorguluyorum şu an :KK70:
Ben rejime başladım bir hafta oldu.
İn marketten al yogurt, yok mu yakınlarda market?

Ben rejime başladım bir hafta oldu.
İn marketten al yogurt, yok mu yakınlarda market?
Var da, pijamalıyım giyin, in al gel... Zor geliyor şu an :D Hele sütyen giymek :işsiz:

Sabah da hastaydım da baya. Gıda zehirlenmesi oldu. Halsizlik var biraz. Mecbur alacağım ama, mideye de iyi gelir yoğurt. Hatta kalktım şimdi giyiniyorum 😂

Var da, pijamalıyım giyin, in al gel... Zor geliyor şu an :KK70: Hele sütyen giymek :işsiz:

Sabah da hastaydım da baya. Gıda zehirlenmesi oldu. Halsizlik var biraz. Mecbur alacağım ama, mideye de iyi gelir yoğurt. Hatta kalktım şimdi giyiniyorum 😂
Hadi kolay gelsin afiyet olsun

astrojurnal astrojurnal ’cım 1-2 gündür kendimi bunalmış,mutsuz,depresif hissediyorum,astrolojik yönden bir olumsuzluklar mı var yoksa ben mi kafayı yedim :işsiz: :KK70:

yarın tutulma var, tüm dünya gergin :)
ki benim tam yükselenimde, aynı derecede
beni en büyük çeken motorun yaptığı dalga köpürmesi yani, anlayamazsınız ahahah

decemBer decemBer i goren var mı kızlar, bır kac gundur denk gelmiyorum hıc

yangın bacı mizah konusu açmış ben eksik kalmışım aaaaaaaaaa valla üzüldüm :110:
bi haftadır çok yoğundum ondan gelemedim. gözleyen gözlerine sağlık :KK19:
arayı kapatmak için 123 sayfayı okusam mı bilemedim maşallah :KK53::KK53:

yalnız şöyle bi baktım ortam üyeler kk şampiyonlar ligi gibi süper toplanmışsınız :rapci:
Uykumun arasında uyanıp soyle bir bakayım dedim ve seni gordum, hosgeldin sefa getirdin ne iyi ettın♥️♥️♥️
sivrisinek var odamda onu arıyorum 😂😂
İsler gucler yuzunden olsun gelmeyişin yeterki ıyı ol 🥰

Uykumun arasında uyanıp soyle bir bakayım dedim ve seni gordum, hosgeldin sefa getirdin ne iyi ettın♥♥♥
sivrisinek var odamda onu arıyorum 😂😂
İsler gucler yuzunden olsun gelmeyişin yeterki ıyı ol 🥰

ya sivriler beni de mahvetti inşallah bulup haklarsın tez zamanda :KK53: gündüz görüşürüz yangıncaazım uykuna devam et sen öpüyorum :KK60:

Back
X