“Yüzüksüz yüz göz olmayalım” kısmı aynıymış ama

ona demiştim daha çok, kuzum.
“Kocaya kaçtı sandılar” kısmına güldüm ama arkadaşın için kötü olmuş. Başlarda biz de gizli saklıydık, zamanla alıştırdık biraz. Erkek arkadaşımın anne babası çok sıkıntı değil de dedesi anneannesi var, çok yakınlar onlarla. Onlar görece daha muhafazakar. Yani aslında muhafazakar da değiller ama benimkiler çok uzak bu tarz şeylere, o yüzden bize oranla muhafazakar kalıyorlar
Erkek arkadaşım buradayken annesi arayıp dedeye söylediği yalanı anlattı pot kırmasınlar diye. Anne babası biliyordu yanımda olduğunu ama onlara başka bir arkadaşına gittiğini söylemişler. Dedenin bilmemesi daha iyi bence zaten

Anne babanın bilmesi yeter.
Ben annemin anne babasını hiç görmedim. Öbür dedemi de 2013’ün başında kaybettik. Sadece babaannem var, bende numarası bile yok gittiğimde görüyorum sadece

. 3 dayım bir teyzem bir de amcamla halam var. Dayılarımdan biriyle samimiyim sadece

O partilediğimiz dayım. Diğerlerinin hiçbiriyle ailemle birlikte gitmek dışında bir samimiyetim yok. Erkek arkadaşımın ailesi bize oranla çok yakınlar. Aynı şehirde yaşamadığımız sürece ayak uydurabilirim sanırım

Bunlar aklımı kurcalamaya başladı biraz. Annemin rahatsızlığından dolayı erkek arkadaşımın annesiyle samimi olmak istiyorum biz evlenirsek. Kadın da gayet kafa dengi

futbol takip eder, anime izler. Bakalım