- 19 Mayıs 2020
- 48.869
- 220.072
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #7.961
Ne zaman kızdı? Hani nerde?benneyanginlargordum neden kiziyorsun bana yaw :))) zaten basligini gordukce yalnizligim aklima geliyor
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman kızdı? Hani nerde?benneyanginlargordum neden kiziyorsun bana yaw :))) zaten basligini gordukce yalnizligim aklima geliyor
![]()
Sana kızmadım, arkadasınla bes yil sevgili olup ne zaman evlencez dıyınce kız evlenmeyi dusunmuyorum diyen erkek musvettesıne kızdımbenneyanginlargordum neden kiziyorsun bana yaw :))) zaten basligini gordukce yalnizligim aklima geliyor
![]()
Hahahahahahahaha meraklı köfteNe zaman kızdı? Hani nerde?
Sana kızmadım, arkadasınla bes yil sevgili olup ne zaman evlencez dıyınce kız evlenmeyi dusunmuyorum diyen erkek musvettesıne kızdım
Sana kızılıe mı hıc ya ♥
Zaten baslıgı yalnızlığımız yuzumuze vurulsun diye actım afagahahahaha
Eglenıyoruz ya baslık altında, sıkılınca gel sen de eglen bizimle.. Kapımız yalnıza da cıftede acık:))Basligi her gordugumde kotu hissetiriyor. Keske baska baslik bulsaydin yaw :)
Eglenıyoruz ya baslık altında, sıkılınca gel sen de eglen bizimle.. Kapımız yalnıza da cıftede acık:))
Arefe yorgunluğu olabılırKizlar bu gece butun konulara ne olmus boyle ya :) okurken basima agrilar girdi :)
Yıllık izin, bayram, okullar tatil falan.Kizlar bu gece butun konulara ne olmus boyle ya :) okurken basima agrilar girdi :)
Bende evde geviş getiriyorumHerkesin isi zor yaw :)))
Bende evde geviş getiriyorum![]()
Sigara deme deme durmadan içiyorum canım çekiyor bak kalkıp içiyorum hemen adfjkklBen de cigarami yaktim balkonda kahvemi iciyorum:)
Sigara deme deme durmadan içiyorum canım çekiyor bak kalkıp içiyorum hemen adfjkkl
İçtim bile hıhhhhhh
İçtim bile hıhhhhhh
İki dakika mutfak penceresinden itinayla içilirNe cabuk :) ben bayram baslamadan son kk dozumu aldigim icin sabaha kadar daha cok icerim:) bayramda girmeyecegim diye yogun mesai yapiyorum da :)))
Sonunda ben de kaşındım galiba![]()