• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Zor bir donemden geciyorum diyeyim canim. Bu yil annemi kaybettim ve baslik bana pek iyi cagrisimlar yapmiyor :KK43: yoksa yazanlari az cok yorumlarindan taniyorum. ❤
Allah rahmet eylesın canım ısıklarda uyusun mekanı cennet olsun ınsallah AMIN 🙏

Hoş geldin :KK36:

Yaa :KK36: öbür kızlar banlanacak, burası kan kaybetmesin diye mi geldiniz :KK70:

Aramıza yeni katılanları tanıyalım hemen bakalım, tek misiniz çift misiniz hanımlar :KK70:
Çiiiiftçii geldi haaaanım :rolleyes:

Niye kız pat diye öyle dedin bak şüphelendim 😂😂😂
Valla bılıyordm suphe uyandıracagımı amma velakın bu acıklamamı gerekirse yapacagudum yapayım bari :oops::KK22::KK22:
2020 mart anaları topıgıne bak bacuuu ordan anlarsın :Dneler cektim bildin mi aylar boyuncak gebelikte :(bır erkek asla bunlara şahit olsa bile bukadar detayı beceremez tülülülü :KK19::ıslık:

Valla bılıyordm suphe uyandıracagımı amma velakın bu acıklamamı gerekirse yapacagudum yapayım bari :oops::KK22::KK22:
2020 mart anaları topıgıne bak bacuuu ordan anlarsın :KK70:neler cektim bildin mi aylar boyuncak gebelikte :KK43:bır erkek asla bunlara şahit olsa bile bukadar detayı beceremez tülülülü :KK19::ıslık:
Kıyamam ya aman sal erkek kendini belli eder bazıları laf olsun yenıyse erkek trol der . Kımse uye olmasın konu acmasın o zaman 🤷🏼‍♀️

Back
X