• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben seni anladım senınde konuyla alakan yok ama yapıcı bı durusun var. Sende bunu daha once de farkettim.
Zaten senin insanlara kırılıp guceneceklerı seyler yazdıgını da Allah ıcın gormedım.
Alınan kırılan ıcınden elliye kadar sayıp sakinlessin, napalım.
Ben oyle yapıyorum, kırıldığım ortamdan uzaklaşıp bi kahve bi sıgara ıcıyorum gerekirse ıkı uc gun o ortama girmiyorum. Zaten sonra bir sekilde halloluyor gelmısız kac yasına küsecek halimiz yok.
Calci ve Regende konustuguna gore küs degıller demek.
Mevzuyu cozmus oldun dolaylı yoldan lexa 😉
Avukat hanım olaya el attı diyosun yani 😁

Ben seni anladım senınde konuyla alakan yok ama yapıcı bı durusun var. Sende bunu daha once de farkettim.
Zaten senin insanlara kırılıp guceneceklerı seyler yazdıgını da Allah ıcın gormedım.
Alınan kırılan ıcınden elliye kadar sayıp sakinlessin, napalım.
Ben oyle yapıyorum, kırıldığım ortamdan uzaklaşıp bi kahve bi sıgara ıcıyorum gerekirse ıkı uc gun o ortama girmiyorum. Zaten sonra bir sekilde halloluyor gelmısız kac yasına küsecek halimiz yok.
Calci ve Regende konustuguna gore küs degıller demek.
Mevzuyu cozmus oldun dolaylı yoldan lexa 😉
bana küsselerde sorun yok ben gönüllerini alırım 😎😎🥰
Burda aktif olan işte bi 7-8 kişilik kemik kadro varya onlar işte bana darılsalarda gönüllerini alırım bi şekilde hemencecik küstüler diye benden kurtulamazlar yani 😂😂

Burda aktif olan işte bi 7-8 kişilik kemik kadro varya onlar işte bana darılsalarda gönüllerini alırım bi şekilde hemencecik küstüler diye benden kurtulamazlar yani 😂😂
Seni leoparli taytta etiketledim niye cevap vermedin :63:

Lexa reelde kı 25 senelik dostumu sildim biliyor musun, cunku o kadar yorulup sıkıldım ki mevzu onemlı degıl ugrasmaktan cıddı derece de bıktım ben.
İnsallah hayatın boyunca boyle devam edersin, ben edemedim. Bu konuda pilim bıttı benım

Lexa reelde kı 25 senelik dostumu sildim biliyor musun, cunku o kadar yorulup sıkıldım ki mevzu onemlı degıl ugrasmaktan cıddı derece de bıktım ben.
İnsallah hayatın boyunca boyle devam edersin, ben edemedim. Bu konuda pilim bıttı benım
Yaa bende 10 seneliği sildim... Bende şu var dünyanın en hoşgörülü insanıyımdır bi yere kadar Sonra bi anda soğudum mu bir daha 2 dünya bir araya gelse imkanı yok bitiyor benim için...

Surekli kandirirsan böyle olur hahahahah yoksa yakistramamk degil sendeki cene tam avukatlik meslegi icin ideal yani 😁😁
Yav bi tek Katibin Ruhu Katibin Ruhu nı trolledim 😂😂😂
O da hakettii yani... Benim gibi birine girçiktin 2 kiri ivlindin mi? Diye soruyor ne diyim 😂😂

Back
X