- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #14.441
Simdi daha tehlikeliyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi daha tehlikeliyim![]()
Çalışıyorum çok bakamadım
Evlilik düşmanı birinin zamanında 2 kere evlenmiş olması imkansız değil ki.Yav bi tekKatibin Ruhu nı trolledim
O da hakettii yani... Benim gibi birine girçiktin 2 kiri ivlindin mi? Diye soruyor ne diyim![]()
İyi hoş diyorsunda bende o göz var mı senceEvlilik düşmanı birinin zamanında 2 kere evlenmiş olması imkansız değil ki.![]()
Sen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.İyi hoş diyorsunda bende o göz var mı sence
Bir kere hata yaparsın eyvallah ama 2. yi yaparmıyım sence...
Üstelik gencecik yaşımda 2 kere hangi ara evlenem![]()
Ne bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... MisalSen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.![]()
Burda en az 15 kere delfinoyla aramızda yaş muhabbeti oldu hatta ona ablanım diyordumSen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.![]()
Yok, ben topiğin başında bi geldim, sonra bir süre yazmadım. Sonra temelli geldim.Ne bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... Misalbenneyanginlargordum bugün daha yeni mesleğimi öğrendiğini söyledi halbuki o da burdayken daha evvel yazmıştık
görmemiş demek ki işte burda olmanıza rağmen görmeyince ve daha sonra sorunca trollüyorum o zamanda hani bilmeniz lazım diyee... Hatta E ebrydlts sormuştu herkes yazmıştı...
Ben nereden hatırlıyor isem 38 yaşında avukat olduğunu hatırlıyorumNe bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... Misalbenneyanginlargordum bugün daha yeni mesleğimi öğrendiğini söyledi halbuki o da burdayken daha evvel yazmıştık
görmemiş demek ki işte burda olmanıza rağmen görmeyince ve daha sonra sorunca trollüyorum o zamanda hani bilmeniz lazım diyee... Hatta E ebrydlts sormuştu herkes yazmıştı...
26-hukuk mezunu-antalya-nba fangirll- geçen hafta fındıklarda ırgatlık yapan-anticalciferrrBen nereden hatırlıyor isem 38 yaşında avukat olduğunu hatırlıyorum
deneyimlemiş olması lazım dimiEvlilik düşmanı birinin zamanında 2 kere evlenmiş olması imkansız değil ki.![]()
katip avukat olan sen değil miydin yaaa ??Sen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin.![]()
Neyi gerçek neyi dalgadan yazdığını ayır edemiyoruz. Ayarımız bozuyorsun ırgatNe bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... Misalbenneyanginlargordum bugün daha yeni mesleğimi öğrendiğini söyledi halbuki o da burdayken daha evvel yazmıştık
beni niye araya sokuyorsun sen26-hukuk mezunu-antalya-nba fangirll- geçen hafta fındıklarda ırgatlık yapan-anticalciferrr
Buyur gbtm![]()
Agammm bizimleee eğleniyiiiNeyi gerçek neyi dalgadan yazdığını ayır edemiyoruz. Ayarımız bozuyorsun ırgat
Eee bizde böyleee istemiyorsan 2021 in ponçik gelinlerineee transfer edelim senibeni niye araya sokuyorsun sen![]()
Ben gidiyorumEee bizde böyleee istemiyorsan 2021 in ponçik gelinlerineee transfer edelim seni ✌✌
İyice karıştı hatlarkatip avukat olan sen değil miydin yaaa ??