• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Sen bi ara bana değil de, başkasına yazmıştın, E Etegiminpilesi de hatırlıyor, 38 yaşında avukatım demiştin. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Unutur muyum hiç?
38.6
İlk okuduğumda o ne be vücut ısısı gibi demiştim.
38.5 olur anlarım :KK70: :KK70: :KK70:
Lexacommander Lexacommander sakın bir söz daha söyleme! Niye biliyor musun? Çünkü inanırım 😅

Ben inanırım dostlar beni trolleyebilirsiniz çok kolay:KK70:

Unutur muyum hiç?
38.6
Lexacommander Lexacommander sakın bir söz daha söyleme! Niye biliyor musun? Çünkü inanırım 😅

seni sevdim tatlı kısss. Saf bir yanın var. tam sevmelik 🥰

Unutur muyum hiç?
38.6

Ahahahhahahaha böyle diyince bir üzüldüm, utandım bundan sonra kimseyi trollemek yok.. Böyle de minnoş bir kalbim vardır işteee alınanlar, gücenenler görsünde utansın C Calcifer

Ahahahhahahaha böyle diyince bir üzüldüm, utandım bundan sonra kimseyi trollemek yok.. Böyle de minnoş bir kalbim vardır işteee alınanlar, gücenenler görsünde utansın C Calcifer
Benimki huy😅
Genel olarak inanırım.
Senle ilgisi yok lexa.
Kendini suçlu hissetme
Sorun sende değil bende :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
(Sonunda bu cümleyi kullanabileceğim uygun bir ortam buldum 😂 )

seni sevdim tatlı kısss. Saf bir yanın var. tam sevmelik 🥰
Çevirisini yapıyorum.
Seni sevdim tatlı kısss. saf bir yanın var. Tam sevmelik= Ooo kekkkk, vur kafasına al ekmeğini misss gibi kızzz tam sömürmelik...
E Etegiminpilesi kuzum inanma bunlara bu calciferrr varya çok fenadır çokkkk

Ne bileyim ya bir ara burda herkes kaç yaşında ne yapıyor ne ediyor yazmıştık. O yüzden bilmiyor olmanız ilginç geliyor bana... Misal benneyanginlargordum benneyanginlargordum bugün daha yeni mesleğimi öğrendiğini söyledi halbuki o da burdayken daha evvel yazmıştık 😂😂 görmemiş demek ki işte burda olmanıza rağmen görmeyince ve daha sonra sorunca trollüyorum o zamanda hani bilmeniz lazım diyee... Hatta E ebrydlts sormuştu herkes yazmıştı...
Hafızası en iyi olan benim o zaman 🤣🤣
Lexacommander Lexacommander Avukat tazecik
C Calcifer muhasebeci
M MrsDelfino ingilizce öğrt mezunu
benneyanginlargordum benneyanginlargordum sahaf
Katibin Ruhu Katibin Ruhu adliyede memur
:halay::halay::halay::halay:

Back
X