• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Omuzları açıkta ama o kollardaki tüller romantk bir hava katıyor. Narin kırılgan çiçek gibi dokunmaya kıyamazsın ama yaklaşınca da güçlü olduğunu görürsün öyle bir havası var 🙃
Ben o kolu cok seviyorum calcım, elbiselerim genelde oyle kolu lastikli, tul olmasi romantik hava katmıs dedıgın gıbı. Altı da dumduz degıl, dugunde gayet gıyılır

Omuzları açıkta ama o kollardaki tüller romantk bir hava katıyor. Narin kırılgan çiçek gibi dokunmaya kıyamazsın ama yaklaşınca da güçlü olduğunu görürsün öyle bir havası var 🙃
Bu iltifat haznenle internetten sultan süleyman ayarlamana şaşmamalı... Erkek olsan facebooktan çok hatun düşürürdün sen kesin 😂😂😂

Lexaaaa C Calcifer yangına yürüyor :KK14:

Bu iltifat haznenle internetten sultan süleyman ayarlamana şaşmamalı... Erkek olsan facebooktan çok hatun düşürürdün sen kesin 😂😂😂
Ahh hatırlatma o günleri 🤣🤣
Adamı ben ayarladım zaten ama garibim diyor ki evliliğe zor ikna ettim 🤣🤣

Lexaaaa C Calcifer yangına yürüyor :KK14:

Yaa demesene öyle
images-5_1592056465485.webp

Back
X