- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #18.461
Ahaha iyi yapıyosun benim gibi yapma zatenÜşüyo sonra kıyamıyom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha iyi yapıyosun benim gibi yapma zatenÜşüyo sonra kıyamıyom![]()
Pardon da kaç yıllık evlisinizAhaha iyi yapıyosun benim gibi yapma zateniyi bir örnek olmayabilirim
Ahahaha bu mesaj tanıdık geldiPardon da kaç yıllık evlisiniz![]()
Siz artık olmuşsunuz ondan oAhahaha bu mesaj tanıdık geldi6. Yıl evlilikte iliskide ise 13. Yılımız
![]()
Sana kendisi soyleyecekti ama yapamadı
Yalnız 7 yıl sevgililikte helal olsunAhahaha bu mesaj tanıdık geldi6. Yıl evlilikte iliskide ise 13. Yılımız
![]()
Hahaha tama bende diyorum neden siz yenisiniz dahaSiz artık olmuşsunuz ondan obiz yeniyik
![]()
Püüüü yaziklar olsun ona adimi ayakkabisinin altina nasil yazmaz asfahahajjaSana kendisi soyleyecekti ama yapamadı
Balayındalar suan rahatsz etmeyelim![]()
2 yıllık evli 4 yıllık beraberlik. Ama evlilik öncesini saymak istemiyorumHahaha tama bende diyorum neden siz yenisiniz dahakac yıllik evlisiniz
![]()
Sabırla diyelimYalnız 7 yıl sevgililikte helal olsun![]()
Yazdım ben isimleriniziPüüüü yaziklar olsun ona adimi ayakkabisinin altina nasil yazmaz asfahahajja![]()
O apla bi daha yazmadıSabırla diyelim
Deminki topikteki ablaya sabri sizden öğrenecek degiliz dememek icin zor tuttum kendimi![]()
Saymayın sakın sonra böyle oluyor2 yıllık evli 4 yıllık beraberlik. Ama evlilik öncesini saymak istemiyorum![]()
Simdi yazmis bana bakmak istemiyorumO apla bi daha yazmadı![]()
Cigara mı yaktırıyor yıllarSaymayın sakın sonra böyle oluyor![]()
Senin erosun isine dönerse zor biraz bu iş
Bakmasaydım keşkeSimdi yazmis bana bakmak istemiyorum![]()