herkes isine geldigi gibi

mutlulukseninle05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
135
28
28
Benim sorunum oda arkadasım. Ya nasıl islerine geliyorlarsa oyleler. Benmi abartıyorum ya bir akıl verin..
Oda arkadasm cok degisik. Bigun once onunla konusursam onun biseyini kullanrsam soyle olsun boyle olsun diyor ertesi gun hic bisey yokmus gibi iyi . Son gunlerde iyice sogudum dısarıya cıktıgımda bile evdeki diger kzları sikayet ediyo ertesi gun cok samimi. Muzik dinliyorum kulaklk tak diyo kulaklgı takyrm kulaklktan gelen sesten sikayetci. Odada bisey yicem kokuyo mutfakta ye. En sonunda sinir krizi gecirdim. Suan konusmuyorumm. Ya buyuk lokma ye buyuk lokma konusma diye bisey var madem diyosun onlarn hakknda ya lafının arkasnda dursun yada etmesn. Bide haklıyms gibi dun bana sana yazklar olsun yanls tanımısm bi meseleyi buyuttun flan hakszsn susuyosun diyor ben senin acıgını kapattm yannda oldum falan. Ne kadar utanmaz ya. Benim yaptklarmı saysam cumle bitmez boyle seylerden nefret ediyorum.
Uzun oldu kusura bakmayn ya.

O hiç yemek yemiyor mu?
Müzik dinlemiyor mu?
Put gibi mi yaşıyor o oda da...!!

Kendi acıktıgı zaman odada yedigimizde getirdigimde kokmuyor yiyecek ben tek yiyecekken kokuyor oluyo.
sakızı sesli sesli cignenmesinden rahatsz oluyorum srf rahat olsun istedigi gibi rahat odada taklsn diye bisey demiyorm tepeme cktı.

Hatayı baştan yapmışsınız.Bir odanın kuralları olur ve herkes ona uyar.Oncelikle kulaklıktan gelen sese dahi tahammülü yoksa kendi de kulaklık taksın.Ve evet yemeği odada yememelisin ağır kokan birşeyse.Diğerlerini temizlediğin sürece tabiki yiyebilirsin buna mudahele hakkı yok.
İçten pazarlıklı,fesat bir kızmış.Sende mesafeni koy ve ona gore davran.Bugun sana gelip başkalarını gammazlayan yarın seni başkalarına gammazlar.Üniversitede çok dikkat etmek gerekiyor.
Hazırlıkta oda arkadaşlarımın yaptığı ses çok canımı sıkardı ama toydum cevap veremezdim.Şimdiyse veriyorum.Çirkeflikle sindirilmişliğin arasındaki çizgide olunmalı.Herşeye tamam deme,seni sindirir.Herşeye de karşı gelme.
Orta yolunu bulun takıldığınızda.

Hatayı baştan yapmışsınız.Bir odanın kuralları olur ve herkes ona uyar.Oncelikle kulaklıktan gelen sese dahi tahammülü yoksa kendi de kulaklık taksın.Ve evet yemeği odada yememelisin ağır kokan birşeyse.Diğerlerini temizlediğin sürece tabiki yiyebilirsin buna mudahele hakkı yok.
İçten pazarlıklı,fesat bir kızmış.Sende mesafeni koy ve ona gore davran.Bugun sana gelip başkalarını gammazlayan yarın seni başkalarına gammazlar.Üniversitede çok dikkat etmek gerekiyor.
Hazırlıkta oda arkadaşlarımın yaptığı ses çok canımı sıkardı ama toydum cevap veremezdim.Şimdiyse veriyorum.Çirkeflikle sindirilmişliğin arasındaki çizgide olunmalı.Herşeye tamam deme,seni sindirir.Herşeye de karşı gelme.
Orta yolunu bulun takıldığınızda.

Hic agzımı acp bisey demedim. O herseyde bi laf ediyor. Sorun yemek yemekte degil kendi yiyecegi zaman kokmuyor bana gelince sorun oluyo. Gece cok soguk mutfak o yuzdenn. Kendi diyor diger oda arkadası gece ses ckaryrms falan uyuyamyrms senin gibi oda arkadası bulunmaz herseyini acıyorsun veriyorsun hic biseyini saklamıyorsun sesin hic cıkmıyor flan der iyice bi havaya girdi anlayamadm yani. Sustukca tepeme cıktı. Bide dun yazklar olsun sanada bi meseleyi boyle buyuttun flan diyince delirdm gece kac bilmiyorum sinir krizi gecirdim evde

oda arkadaşını değiştirme şansın yokmu..
birde heral de daha yaşlar ufak..

Zaten digerinden kendi sikayetci. Ses cıkartıyor gece rahatsz oluyorum soyle boyle. 2 senedir tanıyorum bana aldıgı biseyi gostermez falan. Digerinede cok artist sinirlendiriyo der senin gibisi yok der smdi bulduda bi tarafı havada .

mümkünse değiştir oda arkadaşını.

kendi deneyimimden söylüyorum.

okul bittikten sonra o güzel dönemleri böyle sorunlu bir insanla geçirdiğine pişman oluyor insan.

mümkünse değiştir oda arkadaşını.

kendi deneyimimden söylüyorum.

okul bittikten sonra o güzel dönemleri böyle sorunlu bir insanla geçirdiğine pişman oluyor insan.

Hepsi ayrı bi tantana. Bos oda olsaa tek kalcam. Aynen gercekten insanlara iyilik yaramıyor. Yok benim acıgımı kapatmıs flan. Arkamda olmus neyde naptıysa. Benim herseyimi ailem biliyor zaten gerisinide ilgilendirmez.

Hepsi ayrı bi tantana. Bos oda olsaa tek kalcam. Aynen gercekten insanlara iyilik yaramıyor. Yok benim acıgımı kapatmıs flan. Arkamda olmus neyde naptıysa. Benim herseyimi ailem biliyor zaten gerisinide ilgilendirmez.

ayy valla kaç kurtul bu insandan. anladığım kadarıyla burada yazmadığın başka problemlerin de var çünkü.

bu dönem belki zor olur ama sabret önümüzdeki sene mutlaka değiştir.

ayy valla kaç kurtul bu insandan. anladığım kadarıyla burada yazmadığın başka problemlerin de var çünkü.

bu dönem belki zor olur ama sabret önümüzdeki sene mutlaka değiştir.

Aynen bu donemi atlatym da baska bisey istemiyorum. Ben dedikleriyle lafları bir olmayan insandan sogurum ya. Simdi hergun sikayet ettigi kisilerle uyuyor aynı yatakta :) nasl bi yuzsuzluk anlamdm.

Çok mu kalabalık bir evde yaşıyorsun herkesin ayrı odası olsa daha iyi olurdu. Hoşlanmadığın birisi ile aynı odada kalmak kötü ya.

Odada yemek yeme ve kulaklıktan rahatsız olma olayı bence normal ama öyle ertesi gün çok iyi falan onlar garip geldi. Bence diğer arkadaşlarınla konuyu konuşup kızı postalayın

Ortak kurallar belirleyin. Ben de mesela odada kokan bir yiyecek yenilmesinden hoşlanmam, ne ben yerim ne de oda arkadaşımın yemesini isterim. Müzik konusunda da ben de kulaklık ile dinlenilmesinden yanayım. Kulaklıklar da öyle ses veriyor ki hakikaten hoparlör ile eşit. Biraz kısmayı deneseniz? Ya da belli saatler koyun, şu saatte dinlenebilir ama şu saatten sonra dinlemek isteyen diğerinin duymayacağı şekilde dinlesin diye.

Odada yemek yeme ve kulaklıktan rahatsız olma olayı bence normal ama öyle ertesi gün çok iyi falan onlar garip geldi. Bence diğer arkadaşlarınla konuyu konuşup kızı postalayın

Kendide gunluk sesli sesli sakz cigniyo kendide muzik dinliyor sesi acık kulaklktan bende duyuyorum ben bisey demiyorum. Odada yemek yemek zorunda kalyrz mutfak cok soguk o yuzden onu gectim kendi acken skntı olmuyo gayet guzel yiyor kendi tokken sorun oluyor.

Ortak kurallar belirleyin. Ben de mesela odada kokan bir yiyecek yenilmesinden hoşlanmam, ne ben yerim ne de oda arkadaşımın yemesini isterim. Müzik konusunda da ben de kulaklık ile dinlenilmesinden yanayım. Kulaklıklar da öyle ses veriyor ki hakikaten hoparlör ile eşit. Biraz kısmayı deneseniz? Ya da belli saatler koyun, şu saatte dinlenebilir ama şu saatten sonra dinlemek isteyen diğerinin duymayacağı şekilde dinlesin diye.

Cok muzik dinleyen degilim ama onun rahatsz ettigi seylerde muzik dinliyorum. Onda kendide son ses dinliyor.

Kendide gunluk sesli sesli sakz cigniyo kendide muzik dinliyor sesi acık kulaklktan bende duyuyorum ben bisey demiyorum. Odada yemek yemek zorunda kalyrz mutfak cok soguk o yuzden onu gectim kendi acken skntı olmuyo gayet guzel yiyor kendi tokken sorun oluyor.
ohh kıza bak ya durumlar böyleyse gerçekten saygısızın teki, biranönce onunla ilgili birşeyler yapın siz onun kahrını çekmek zorunda değilsiniz

X