herkesi idare edecekmişiz

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
kızlar resmen söyledikleri laflar kursağıma oturdu, kaldıramıyorum. Dünden beri sinir harbi geçiriyorum içimde. Konuya geleyim;

Eşimin babasının dayısı avusturalyadan geldi, kv bana geldiği gün 1 saat önce aradı syledi tabi şok geçirdim kızdım da daha önceden haber vermediler diye. gitmedim o gün. dün eşimi ikna ettim hoşgeldine gidelim diye, nasıl mutluyum geldiler diye geçen sene tanıştım ve o kadar samimi sıcak davrandılar ki, gittik. soğuk soğuk hoşgeldiniz dediler yaşlı başlı insanlar diye önemsemedim ben geldim diye gülücükler saçacak hali yok ya sonuçta. ben gülüyorum hoş sohbet onlar dinliyolar sonra yenge mutfağa geçti eşimin halası da ordaydı onunla mutfağa gittik ve resmen kv nin doldurduklarını kusmaya başladılar nasıl üzüldüm anlatamam. biz kv ye gidip gelmiyomuşuz hep onlar arıyomuş (gidip kayıtları çıkartasım geldi 1 senedir nişanlı ve ekimden bu yana nişanlıyım 5 kere aradı mı acaba) soğuk olmamamız gerekiyomuş öyleymiş böyleymiş bende dedim ki eşimin haftada bi gün izni var alışverişe bile gitmiyoruz ki fırsat buldukça gidiyoruz zaten bu ara çok yoğun çalışıyo geldiği saat bile belli olmuyo dedim meğerse kv kp ile bitmiyomuş ki mesele. bi gün teyzesini halasının birini onu bunu arayıp çay koyun geliyoruz dicekmişiz bizim altımızda araba yok nereye gidiyosak pat diye hepsi çok uzak en az 2 3 vesait gidebileceğimiz mesafeler. biri hasta olmuş aramamışız eşimin kardeşi var ilkokul 1 de onun 23 nisan gösterisine gitmemişiz kv hep ağlıyomuş, nedense bize geldiğinde laf sokup gülücükler saçıyo.. herkesi idare edecekmişiz biz büyüklerin hepsini arayıp sormalıymışız. hay dedim gelmez olaydım ama burda bitmedi tabi.. yenge beni resmen aşağıladı dediği cümleyi aynen yazıcam

"AY X'İN (EŞİM) ŞARK GÖREVİ GELDİ, SEN ORDA İŞTE BULAMAZSIN ŞİMDİ!" işsizliğin psikolojimi nasıl etkilediğini onlar bilmese de ben biliyorum resmen gözlerim doldu bu cümlede hayırlısı olsun dedim sadece
bi yerden lafı gelin kv ilişkisine getirdi ve patlattı bombayı "NE GELİNLER BİLİYORUM, BENİM GELİNİM SADECE SU BÖREĞİNİ FALAN YAPAMAZ YOKSA HER İŞ GELİR ELİNDEN, ÖYLE MEMNUNUM Kİ GELİNİMDEN ÇOK İYİDİR ÇOK... burda duraksayıp bana bakarak ŞU ZAMANDA NE SÜRTÜKLER VAR ARAYIP SORMAZ İŞ BİLMEZ" beynimden vurulmuşa dönüp fırladım marketten bişi alcaktım geç olmadan alayım ben dedim sigara içmeye indim eşimde geldi anlattım gözler dolu tabi onunda canı sıkıldı. annemle konuşayım ne derdi varsa gelsin bizle konuşsun dedikodumuzu yayacağına bana da her gittiğim yerden bişi diyolar işte bu yüzden dedi... sus pusum dünden beri içime oturdu resmen. yazmasam çıldıracaktım birilerine anlatmak istedim içimden zehri atmak için. okuyan herkese teşekkürler. ama ben hep güler yüzlü olmaya çalıştım her gittiğim yerde soğuk durmayım ortama gireyim diye kendimi yırttım onlar görmediyse allah görsün ne diyim ama bundan sonra hiç birinin yüzüne gülesim gelmiyo toplanıp kazanımızı kaynatıyolar
Devam niteliginde. Kizlar konu devami sayilir mi sayilmaz mi bilemedim. O yuzden guncelliyorum konuyu. Pazar gunu anneler gunu Bende kv ile anneme kucuk hediye begendim maddi durumumuz cok iyi degil inanin 90 tl kaldi ay sonuna kadar onun icin 15 20 tl lik bi sey begendim. Bugun alacaktim ama kv ye almak gelmedi icimden esime de ozur dilerim ama hic gelmedi icimden o lafin uzerine dedim esimde senin annengile gideriz hayatim haklisin bosver dedi ama icimde pek rahat degil sizce napalim gidelim mi gitmeyelim mi gitsem bile asik surat oturucam biliyorum kalbim hala kirik onlara adimi surtuge cikaran bi kisiye hediye alasim da anneler gunun kutlu olsun diyesim de yok ama ne bileyim kararsizim

Son düzenleme:
kv tehlikeli ama bir okadar da yaptığı iş sırıtıyor. yapacağın en büyük hata onlara kendini ispatlamak olurç eğer söylediklerini es geçersen o zaman onlarda hakkında bişey söylemekten vageçer. bu durumlar oluyor yapacağın şey seni tanıyamadığını düşündüğün insanlara he deyip geç seni kötü bilseler bile. hep derim kimin beni nasıl bildiğinin önemi yok bilen bilir bilmeyen kaybeder

öyle işte sözde bana demedi ben anladım yazmayı atlamışım sigara içip geldikten sonra diyo ki bana eee naptınız alıştınız mı birbirinize dedi bende alıştık diyemeden dicektim deee zaten sevgiliyken her gün beraberdiniz!
heralde beraber olcaktınız haremlik selamlık mı yürütecektiniz

Bu üslupla karşılık görürken ne kadar samimi davranabilirsiniz ki? Yani "arayın sorun" diyecektim ama benim bile hevesimi kırdılar. Misafir gidilen yerde öyle şey söylenir mi...

keşke ah keşke biraz yırtıklık yapıp verseydim cevabını ama insan o an yediremiyo içim içimi yiyo ağzımı açıp tek kelime etmedim diye
sakın öyle yapma ozaman onlardan farkın olmaz ve onlarda sana bu sözlerin daha fazlasını söyleme cesareti bulurlar. tutumun koruman en güzel davranış. gün gelir sana söz hakkı doğar ve sen konuşmadan cevabını bile vermiş olrusun

Bu üslupla karşılık görürken ne kadar samimi davranabilirsiniz ki? Yani "arayın sorun" diyecektim ama benim bile hevesimi kırdılar. Misafir gidilen yerde öyle şey söylenir mi...

burnumdan geldi bi de ben saf saf diyorum giderken ne iyi insanlar gidelim ayıp olmasın diye bin pişman oldum

öyle işte sözde bana demedi ben anladım yazmayı atlamışım sigara içip geldikten sonra diyo ki bana eee naptınız alıştınız mı birbirinize dedi bende alıştık diyemeden dicektim deee zaten sevgiliyken her gün beraberdiniz!
Şark gorevinde tazminat aliyolar benim calismama gerek yok diyip gulseydin.
Surtuk dedigi an yine dalga gecer gibi gulumseyip bana mi dediniz deseydin. Ne bileyim aramiyonuz diyip sonra boyle soyleyince oyle anladim deseydin. Muhtemelen nasil kivircagini sasirirdi..

sakın öyle yapma ozaman onlardan farkın olmaz ve onlarda sana bu sözlerin daha fazlasını söyleme cesareti bulurlar. tutumun koruman en güzel davranış. gün gelir sana söz hakkı doğar ve sen konuşmadan cevabını bile vermiş olrusun

canım ben 1 senedir bu insanların dedikodularıyla uğraşıyorum. ben konuşmadıkça bu hale geldiler face e bişi yazsam kv bize mi yazmış niye yazmış bilmem ne diye eşimi arıyo onu da usandırdı nereden ne yanlışını bulsak diye kolluyolar resmen yaa sıkıldım vallahi artık

Şark gorevinde tazminat aliyolar benim calismama gerek yok diyip gulseydin.
Surtuk dedigi an yine dalga gecer gibi gulumseyip bana mi dediniz deseydin. Ne bileyim aramiyonuz diyip sonra boyle soyleyince oyle anladim deseydin. Muhtemelen nasil kivircagini sasirirdi..

nasıl bi hışımla fırladıysam sinirden elim ayağım titredi gelmedi vallahi bi kelime bile gelmedi aklıma o an demek için

Kadin agir terbiyesizmis.
Keske cevabini orda verseydin saygi cercevesinde. Her ne kadar saygiyi hak etmese bile...
Hem sana bu tur seyleri kaynanan soylemeli, halaya yengeye noluyor. ?

Canım hiç takma bende kimseyi aramam sormam çünkü huyum bu ço fazlada gidip gelmem sevmediğimden falan değil kendi ailemede öyleyim. Evlenmeden öncede hep derdim ben böleyim yapıcak bişey yok diye yoksa benim eşiminde ailesi sülalesi hep birbirlerini arayan sürekli gelip giden insanlar ama ben öyle değilim beni öyle kabul ettiler zaten onlarda alıştı hiç taviz verme alışırlar :KK66: dediği cümleyede bişey diyemicem eşin halletsin yoksa iyi şeyler olmaz aranızda nebiçim insanlar var ya :KK12:

Düşüncesizlik çağımızın hastalığı.
Hadsiz kadın.

Iyilik yap denize at demişler.
Esiniz gereken cevabı versin bence siz araya girmeyin.

Ben burdan sinir oldum resmen :KK34:

X