herkesin uykuculugum yuzunden laf sokmasindan biktim artik:(

mirkaramir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
209
61
Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim :KK43:

Benim de bi arkadaşım böyle ve gerçekten çok kiziyorum hiç bi işine yetişemiyor dersine geç kalıyor gitmiyor sersem gibi kalkıyor her kalktığında başı ağrıyor ve bıraksan uyur daha..
Şöyle yapabilirsin sen uyurken evde kim varsa anlasıp her sabah seni belli bi saatte zorla da olsa kaldırmasini isteyebilirsin

Evde kmse yok malesef sabah erkenden ise ya da okula gidiyorlAr o kadar uzun zamandir bu sorunu asmaya calisiyorum ki

Sen gene iyisin ben 4'te anca kalkıyorum o_O Erken yatabilsem bi kalkıcam ama yok bi düzen tutturamadım

Saglik sorunun yoksa zorla kendini sabahlari uyanmak icin..
Hem güzelce bir kahvalti yaparsin her sabah böylelikle uykun da acilir.
Sonra aksama kadar hersey icin daha cok vaktin olur. Günün bereketli gecer.
Insanin uyudukca uyuyasi gelir... daha az uyusan daha dinc olursun bence.
Ve okulun isin yokmu senin? yoksa böyle kendini salman normal yani..
Sorumluklarin olsa öglene kadar yatamazdin :KK53:
Sabah gidilmesi gereken bir kursa yazil istersen...

Susu an ucretli ogretmenlik yapiyorum ancak oglenciyim o kadar istemistim ki sabahci olmayi bu sayede alisirim diye o da olmadi ya sabah uyaniyorum sonra resmeN geri uyutuyorm kendimi nasil bu kadr iradesizim ben :KK43:

Merhaba arkadaslar ben 24 yasindayim ve kendimi bildim bileli hep cok uyurum erkende yatsam gecte yatsam oglene dogru kalkarim.bu sorunu asmak icin neler denedim olmuyor bir turlu sabah erken kalkamiyorum. Etrafimdakiler surekli sakayla karisik laf sokuyorlar onu da gectim ben kendimle kavga halindeyim surekli. Oglen kalkiyorm yatana kadar kendime kiziyorm ama ertesi gun yine aynisiyim. Ben boyle biri olmak istemiyorum lutfeeen yardim edin erken kalkmaya zamani duzenli kullanmaya nasil alisabilirim :KK43:

Merhaba cimicim1, öncelikle, başkalarının eleştirilerinin moralini bozmasına izin verme. Bırak konuşsunlar.

Erken kalkmaya, sadece, erken yatıp erken kalkarak alışabilirsin. Eğer, bir eylemi 21 gün devam ettirirsen bu süre sonunda bu eyleme bağışıklık kazanırsın, yapmakta zorlanmazsın. Zor olacak ama yarından itibaren bir şekilde, geç yatmış olsan dahi, erkenden kalk ve gün içinde uyumamaya çalış. Bir süre sonra uyku düzenin oluşacaktır. Oluşmazsa bir doktora görünmeni tavsiye ederim, bu düzenin daha çok düzensizliğin birçok sağlık sorununu da beraberinde getirir. Sevgilerle.

Merhaba cimicim1, öncelikle, başkalarının eleştirilerinin moralini bozmasına izin verme. Bırak konuşsunlar.

Erken kalkmaya, sadece, erken yatıp erken kalkarak alışabilirsin. Eğer, bir eylemi 21 gün devam ettirirsen bu süre sonunda bu eyleme bağışıklık kazanırsın, yapmakta zorlanmazsın. Zor olacak ama yarından itibaren bir şekilde, geç yatmış olsan dahi, erkenden kalk ve gün içinde uyumamaya çalış. Bir süre sonra uyku düzenin oluşacaktır. Oluşmazsa bir doktora görünmeni tavsiye ederim, bu düzenin daha çok düzensizliğin birçok sağlık sorununu da beraberinde getirir. Sevgilerle.
12 de yatinca da 12 de kalkiyorm 4te yatncad 12 de kalkiyorm her seye her yere apar topar hazirlaniyprum. Bir de kanser tedavisi gormustm bu uyku durumunu o kadar kafaya takiyorum ki yeniden hasta olmaktan korkuyorum

Öncelikle geçmiş olsun inşallah kötü bir şey olmaz içini ferah tut o_O alarm kurmayı denedin mi? Bu arada bende uykuyu çok seviyorum akşam 6 ya kadar uyuduğumu bilirim ama benim ki zevkten :KK70:dışardan söylenenlere de hiç kulak asma bende uykucu ve tembelmişim mesela :KK53:

12 de yatinca da 12 de kalkiyorm 4te yatncad 12 de kalkiyorm her seye her yere apar topar hazirlaniyprum. Bir de kanser tedavisi gormustm bu uyku durumunu o kadar kafaya takiyorum ki yeniden hasta olmaktan korkuyorum

Tatil zamanları ben de senin gibiyim. Anlayabiliyorum, kolay değil. Gecenin bir yarısı yatıp sabahın köründe kalkınca sanki dayak yemiş gibi öyle güçsüz, halsiz öyle keyifsiz oluyorsun ki. Ama bir şekilde alışmak zorundasın, kendin için.

Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz. Bu kadar dert ediyorsan bir psikoloğa görünmelisin. Konuş, anlat, dök içini sonra ortak bir çözüm bulursunuz. Sıkıntı yapma kendine ama ihmal de etme bu sorunu.

Tatil zamanları ben de senin gibiyim. Anlayabiliyorum, kolay değil. Gecenin bir yarısı yatıp sabahın köründe kalkınca sanki dayak yemiş gibi öyle güçsüz, halsiz öyle keyifsiz oluyorsun ki. Ama bir şekilde alışmak zorundasın, kendin için.

Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz. Bu kadar dert ediyorsan bir psikoloğa görünmelisin. Konuş, anlat, dök içini sonra ortak bir çözüm bulursunuz. Sıkıntı yapma kendine ama ihmal de etme bu sorunu.
Cok tesekkur ederi devlet hastanesine gittim dogru duzgun dinlemedi bile ilac yazdi gonderdi

Cok tesekkur ederi devlet hastanesine gittim dogru duzgun dinlemedi bile ilac yazdi gonderdi

Rica ederim :) Ben de devlet hastanesine bir kere gitmiştim aynı şekilde dinlemedi bile, geçiştirdi. Durumunuz müsaitse özele gitmeyi düşünün. İhmal etmeyin ve ertelemeyin.

sabah erken kalktiginda yapacak bi isin yoksa insan kalkamiyor canim. Bende uykuya asiri duskunumdur, cok ugrastim ama bi turlu olmuyor, bi kac gun erken kalkiyorum ev islerim erkenden bitiyor sonra canim sikiliyor yatip uyuyorum aksama kadar bu sefer iyice duzen kalmiyor :confused:
Vitamin eksikligi olabilir filan diyorlar ama alakasi yok, suan hamile oldugum icin butun vitaminleri kullaniyorum ayri olarak demir haplari da kullaniyorum ne degisti diye sorarsan fazla bisey degismedi heralde birazda hamilelikten olsa gerek iyice beter oldu oglen 12de uyansam da aksam 11 dedin mi gozlerim kapaniyor suan oyle mesela kafami koysam direk uyurum :oops:
keske bi cozumu olsa omrumun yarisi uykuya gidiyor resmen :KK51:

Cok hklisiniz am an ozele gidecek durumum yok

O zaman mecburen kendi kendinizin doktoru olacaksınız. Şikayetiniz belli, probleminiz belli, çözüm için burdan alacağınız tavsiyelerden aklınıza yatanı uygulayın. Zorlayın kendinizi. Hemen pes etmeyin. Günlük tutabilirsiniz ya da yakın birkaç dostunuzdan destek olmalarını isteyebilirsiniz, motive olmak için. Umarım en kısa sürede çözüm bulursunuz.

X