• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkeste böyle miydi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

isimbulamadimki123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2025
17
12
3
51
Ben galiba buyuk bi depresyon icerisindeyim. haram olmasa daha fazla yasamak istemedigim icin cok daha farkli bi sey yapabilirdim ama yapamıyorum. her gun beni hayattan sogutacak bi sey daha goruyorum. aile duzenimiz huzurumuz kalmadi. her sey maddiyatla ilgili oldu zaten ekonomik olarak 6-7 senedir tamamen coktuk. hani insanin evde pisirdigi bile goze batar mi ona bile konusuluyor. giyecek alsam konusuluyor. son sınıf universite ogrencisi oldugum icin hem okulum hem stajım var bu sene işe gidemiyorum. zorunlu olmadıkca alısveris yapmıyorum sadece haftada bi gun disari cikiyorum. borclarim dag gibi birikti arkamda bir babam yok. var ama yok ilgilenmiyor. annem zar zor hallediyor. babam hic sormuyor bile. sınava girecegim icin kitap almam lazim onları bile isteyemiyorum ondan. mecbur kredi kartı kullanıyorum. aylardır nakit para bile harcamadım. o kadar huzurum yok ki.. moralimi duzeltmek icin mutfaga girmek istesem yemek olmadigi surece bi sey yapma deniliyo. boyle esirgendigini hissediyorum her seyin benden. artik dine bile yakınlık kuramıyorum uzaklastıgımı hissediyorum her seyden. gercekten kalbim cok kirik. her anlamda. bu surecte karsima cikan her erkege de dogru kisi diye sarıldım cunku tutunacak kimsem yok bi yerden mutlu olmak istedim. o da olmadi defalarca kalbim kırıldı. sen ne yapıyosun kendin icin yasa sorumluluklarını yerine getir diyenleriniz olacaktir. hepsini yapmaya calisiyorum. her sabah umutsuz kalkiyorum ama yine de geceleri endiselerle uyuyorum. beni hayata baglayan hicbi sey kalmadi. onceden mutlu bi gelecek hayal ederdim artik istemiyorum bile. mutlu bi gelecek bile istemiyorum. benden buyuk kardeslerim var sıkıştığımda onlardan bi sey isteyemiyorum. boyle bi kosede kendi kendime batıyor gibiyim. konusucak kimsem olmadigi icin burada anlatmak istedim.. benim goremedigim bir seyi siz gorursunuz belki. umarim her kadin mutlu oldugu bi gelecekte yasar

kendi evinde misafir gibi hissetmeyen, arkasinda ailesi olan kizlara o kadar ozeniyorum ki. onceden ben yasayamadigim icin cocugum olsun ona huzurlu bi yuva sunayim her imkani saglayayim isterdim artik istemiyorum.

Bu tarz hikayeler çok var emin ol. Kurtulmanın en sağlıklı yolu okulunu bitirip mesleğini eline almandır. Hiç kimseye muhtaç olmayacak şekilde hayatını idame ettirmendir. Sen şu an sadece okuluna derslerine odaklan.
Karşı cinse umut bağlamak çıkış noktası görmek en büyük ve tehlikeli hata olur.

Sevgili konu yaşadığın maddi kaygılar ve ailenin de sana destek olmaması seni doğal olarak ruhsal çöküntüye sürüklemiş. Ancak üniversite son sınıfta okuduğunu yazmışsın, mezun olmana fazla kalmamış ve bu durumun böyle devam etmeyeceğini bilmelisin. Evet zor günler geçirdiğin yazdıklarından belli oluyor ancak biraz daha dişini sıksan ve mezun olduktan sonra ekonomik özgürlüğünü eline alsan, bu ruh halinden çıkacağına eminim. Buradan ahkam kesmek kolay belki ancak daha gençsin kendini hemen bırakma… umarım çok güzel geleceğin olur.

Sakın evlenırsem kurtulurum mutlu yuvam mutlu çocuğum olur dıye düşünme ben o hatayı yaptım babam gıbı alkolık fızıkı ve pıskolojık sıddet uygulayan bır adama düştüm . Sonu pısmanlık huzun . Bana zamında unıversteyı bırak gel dedıler okumadım . Keşke evlenmek yerıne kendıme bır meslek secıp kendı paramı kazansaydım . Sımdı benım yüzümden babasını hıc tanımayan bır evladım var . Ustelık kurtulmak ıstedıgım aıle evıne çocuğumla dondum Bu kadar karamsar olma . Evlenmek ıcın kafanın sağlam olması gerekıyor hıc bır şeyden etkılenmeden sadece sevgı saygı ıle evlenmek ıstersen mutlu olabılırsın . Çok şükür 6 sene sonra maddı manevı kendı ayaklarımın üzerinde durabıldıgım bır dönemde tekrar evlılık yaptım . Çok mutluyum esım çocuğuma bıyolojık degıl ama kalben baba. Çocuğum hıc yaşamadığı baba sevgısını ılgısını onunla yaşıyor .sımdı eskıye bakınca nelere katlanmışım ne sabırlıymışım vay be dıyorum .

Sevgili konu yaşadığın maddi kaygılar ve ailenin de sana destek olmaması seni doğal olarak ruhsal çöküntüye sürüklemiş. Ancak üniversite son sınıfta okuduğunu yazmışsın, mezun olmana fazla kalmamış ve bu durumun böyle devam etmeyeceğini bilmelisin. Evet zor günler geçirdiğin yazdıklarından belli oluyor ancak biraz daha dişini sıksan ve mezun olduktan sonra ekonomik özgürlüğünü eline alsan, bu ruh halinden çıkacağına eminim. Buradan ahkam kesmek kolay belki ancak daha gençsin kendini hemen bırakma… umarım çok güzel geleceğin olur.
Teşekkür ederim 🙏

Sakın evlenırsem kurtulurum mutlu yuvam mutlu çocuğum olur dıye düşünme ben o hatayı yaptım babam gıbı alkolık fızıkı ve pıskolojık sıddet uygulayan bır adama düştüm . Sonu pısmanlık huzun . Bana zamında unıversteyı bırak gel dedıler okumadım . Keşke evlenmek yerıne kendıme bır meslek secıp kendı paramı kazansaydım . Sımdı benım yüzümden babasını hıc tanımayan bır evladım var . Ustelık kurtulmak ıstedıgım aıle evıne çocuğumla dondum Bu kadar karamsar olma . Evlenmek ıcın kafanın sağlam olması gerekıyor hıc bır şeyden etkılenmeden sadece sevgı saygı ıle evlenmek ıstersen mutlu olabılırsın . Çok şükür 6 sene sonra maddı manevı kendı ayaklarımın üzerinde durabıldıgım bır dönemde tekrar evlılık yaptım . Çok mutluyum esım çocuğuma bıyolojık degıl ama kalben baba. Çocuğum hıc yaşamadığı baba sevgısını ılgısını onunla yaşıyor .sımdı eskıye bakınca nelere katlanmışım ne sabırlıymışım vay be dıyorum .
Teşekkür ederim sizin adınıza da çok sevindim şu an böyle mutlu ve huzurlu olabildiğiniz için 🙏

Stajın haftada kaç gün ve ne okuyorsun ara tatilde bir işe gir mutlaka borçlar büyümeden kötü duruma düşmeden lcw flo haftada 2 gün işe alım yapıyor kısmi part en azından harçlık olur yapacak bir şey yok

Teşekkür ederim sizin adınıza da çok sevindim şu an böyle mutlu ve huzurlu olabildiğiniz için 🙏
Emın ol sende olacaksın hanı sen yemek harıcı bırsey yapamıyorum mutfakta dıyorsun ya . Bızım babamız eve para vermezdı ıstersenız O… olun umrumda degıl derdı kendı dışarıda yer gelırdı uyusturucu bagımlısıydı sıze bakmak zorunda degılım s.. gıdın derdı . Tam ergenlık donemlerımde bızı bıcakla kovalardı bana defol gıt yat annemı öldürecem kafayı yıyıp başıma delı kalma derdı sabaha kadar aglardım ya annemı öldürürse dıye . Bır kere gözümün önünde kendı bütün vücudunu jıletledı aklımı kaybedecektım düşüp düşüp bayılıyordum antıdepresanlar kullandım uzun süre . Ben bu adam yüzünden evlendım . Sadece o degıl sırf çalışıp kendı ayakları üzerinde durmamak ıcın bızı böyle bır hayatta tutan annemde suçlu ama o zaman anlamıyorduk . Babam öldü kanserden 5 sene oldu . Belkı benı kınayacaksınız ama ateşi bol olsun ınsallah .

Hangi bolumm okuyorsun?
Yasadiklarin cok zor haklısın.
Ben imkan oldugunca her durumda kendimi motive etmeye calisirim
Her gecenin bir sabahi var,gibi dusunurum

Simdi okulun bitmek uzere, su zamanda imkan varsa meslegine katacak seyler arastir. Ve staj sonrasi , part time is bakabilirsin.

Aile cok onemli ama sen daha onemlisin. Moralini yuksek turmaya calis.

Yanı demem o kı herkesın acısı yaşantısı kendıne zor . Sabret Allah’a dua et hata yapma lütfen . Geçecek bu günler .

Stajın haftada kaç gün ve ne okuyorsun ara tatilde bir işe gir mutlaka borçlar büyümeden kötü duruma düşmeden lcw flo haftada 2 gün işe alım yapıyor kısmi part en azından harçlık olur yapacak bir şey yok
Ogretmenlik okuyorum kpss calıstıgım icin maalesef ise giremiyorum.. Yoksa onceki senelerde hep calistim bu sene mecburi birakmak zorunda kaldim 🫠

Emın ol sende olacaksın hanı sen yemek harıcı bırsey yapamıyorum mutfakta dıyorsun ya . Bızım babamız eve para vermezdı ıstersenız O… olun umrumda degıl derdı kendı dışarıda yer gelırdı uyusturucu bagımlısıydı sıze bakmak zorunda degılım s.. gıdın derdı . Tam ergenlık donemlerımde bızı bıcakla kovalardı bana defol gıt yat annemı öldürecem kafayı yıyıp başıma delı kalma derdı sabaha kadar aglardım ya annemı öldürürse dıye . Bır kere gözümün önünde kendı bütün vücudunu jıletledı aklımı kaybedecektım düşüp düşüp bayılıyordum antıdepresanlar kullandım uzun süre . Ben bu adam yüzünden evlendım . Sadece o degıl sırf çalışıp kendı ayakları üzerinde durmamak ıcın bızı böyle bır hayatta tutan annemde suçlu ama o zaman anlamıyorduk . Babam öldü kanserden 5 sene oldu . Belkı benı kınayacaksınız ama ateşi bol olsun ınsallah .
Çook zor şeyler yaşamışsınız her gecenin bir sabahı vardır demişler hepimiz için en hayırlı kapılar açılır inşallah ☺️

Hangi bolumm okuyorsun?
Yasadiklarin cok zor haklısın.
Ben imkan oldugunca her durumda kendimi motive etmeye calisirim
Her gecenin bir sabahi var,gibi dusunurum

Simdi okulun bitmek uzere, su zamanda imkan varsa meslegine katacak seyler arastir. Ve staj sonrasi , part time is bakabilirsin.

Aile cok onemli ama sen daha onemlisin. Moralini yuksek turmaya calis.
Teşekkür ederim kpss çalışmam gerektiği için işe giremiyorum :) Bir kapana kısılmış gibiyim bu yüzden ne diyeyim hayırlısı..

Hangi bolum okuyorsun, belki kpss den daha iyi sartlarin olur
Ogretmenlik okuyorum ben, odevlerim oluyor, okula gidiyorum, staja gidiyorum, sinavlara calismaya calisiyorum, kpss de var.. Bunlar yeterince stresli ve yorucu. Maddi olarak da hic rahat degilim zaten bahsettigim gibi cok zor benim icin. Kpss icin kitap almak zorunda kaldim ama aslinda onu bile sorup isteyemedim mesela. Ya da okula cıkıp gidiyorum gun icinde ne yiyip ictigimi bilen yok sihirle hic harcamadan oluyo saniyor sanirim babam ama hepsi borc olarak stresi ustumde. Canim cok cektigi icin bugun bi tatli yapmak istedim onu bile yapmam istenmeyince, insan kendini cok degersiz ve yalniz hissediyor inanin. Onemsenmemek, dusunulmemek, sevgisizlik, zordayken hep yalniz kalmak.. Psikolojik acidan artik coktum. Hayatimda beni sevdigini dusundugum biri vardi o da gitti arkasina bile bakmadan. Boyle goruyorum bazen cok ozeniyorum bir sekilde mutlu olan insanlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X