Herşey çok monoton..

sinemozturk

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2012
38
0
16
Ankara
uzun sureli bir ilişkim var çok şükür.
ama olurya sorun yaşarsınız birtakım. bizde de çok oldu.
şimdi iyiyiz iyi olmasına ama her şey çok monoton.. aşkı güçlendirecek güzel şeyler lazım.
elimden geleni yapıyorum ama gidişat aynı.
biraz daha güçlensin istiyorum monotonlaşmasın her şey..
sizin yaptığınız,aklınıza gelen bir şeyler var mı?

değişik şeyler yapmaya çalışın bence
bisiklete binin
piknik yapın , beraber mangal yaparsınız
hiç gitmediyseniz tiyatroya gidin , futbol severse maça
hep başbaşa görüşüyosanız ortak arkadaşlarınızla toplanın
alışveriş yapın
beraber bi hobi edinin ,kursa gidin

değişik şeyler yapmaya çalışın bence
bisiklete binin
piknik yapın , beraber mangal yaparsınız
hiç gitmediyseniz tiyatroya gidin , futbol severse maça
hep başbaşa görüşüyosanız ortak arkadaşlarınızla toplanın
alışveriş yapın
beraber bi hobi edinin ,kursa gidin

bisiklete binmez, piknik dönemi malesef geçti..
tiyatroya gitmedik hiç ama bilmiyorum söyleyebilirim bunu aslında :)
alışveriş te yaptık gayet..
ben burdayım o şehir dışında okuduğu için birlikte anca tatilllerde görüşebiliyoruz ve uzaktayken gerçekten çok şeyi kafaya takıyor bu bize de yansıyo tabiki..
geldiğinde de pek gezmiyoruz sadece buluşuyoruz ben gidiyorum bazen, bazen dışarda..
bilmiyorum değişsin istiyorum. yoksa yitiyor çoğu şey..

Bence de değişik bir şeyler yapın.
Lunapark a gidin mesela şahsen biz geçen hafta gittik baya eğlendik.
Konsere gidin,boğaz turuna çıkın,bowling oynayın,
Aşkı güçlendirmek için beraber zaman geçirmeniz birbirinize vakit ayırmanız lazım.
Kavga da buna dahil boyutu aşmadıkça tartışmalarda güçlendirir aşkı.
Ama o monoton kısmı tamamen de yok etmemek lazım.
Sıkıcı gibi gelse de ilişkilerde bazı şeyler monoton kalmalı ki düzeni bozulmasın.

evlenin o zaman:37:
alay etmiyorum ciddi söylüyorum evlenin
çünkü evlendiğiniz zaman o aşık olduğunuz adam gidiyor yerine odun mu odun biri geliyor ve hergün onun hiç görmediğiniz yeni bir yüzünü görüyorsunuz
hergün yabancı ama hayatınızda büyük bir yeri olan bir adama alışıyorsunuz
hem çalışıp hem ev hanımı oluyorsunuz
arada misafirler gelirse vay halinize :1:
ben gecen hafta pazar akşamını hatırlıyorum sadece onun dışında bugün cuma olduğuna inanamadım 2 saat :53:
evlenince zaman çok çabuk geçiyor monotonluğu bile farkedemeyecek kadar tempolu oluyor yaşam :52:

Bence de değişik bir şeyler yapın.
Lunapark a gidin mesela şahsen biz geçen hafta gittik baya eğlendik.
Konsere gidin,boğaz turuna çıkın,bowling oynayın,
Aşkı güçlendirmek için beraber zaman geçirmeniz birbirinize vakit ayırmanız lazım.
Kavga da buna dahil boyutu aşmadıkça tartışmalarda güçlendirir aşkı.
Ama o monoton kısmı tamamen de yok etmemek lazım.
Sıkıcı gibi gelse de ilişkilerde bazı şeyler monoton kalmalı ki düzeni bozulmasın.

şöyle bir durum var, şimdiye kadar erkeğini ezdirmeyen kadın modeli vardır ya,aynı öyleyim.
yani ne diyorsa odur,kabul ederim hemen. atak ta değilim öyle.
ama ilişkide kadına daha büyük rol düşüyor.
gel gelelim artık abartmaya başladığımı farkettim. her şeye sustuğumu.
kapalıyım mesela,ona özel olmamı istiyordu zaten. Bende başta allah rızası için dedim kapandım hemen.
ama beni üzdüğünde çok pişman oluyorum keşke yapmasaydım şunu ya da bunu vs diyebiliyorum yani.
tartışıyoruz bizi yoruyo bu baya. ama sorun çıkıyor habire.
benden öncesi var kurtulamıyor kız yapışmış peşine. yüz vermesem daha çok yapışacak diyor..
ben nasıl kurtulacağımı bilmiyorum bu durumdan.. sineme çekemiyorum çekilmez de zaten..
son günlere hep susuyoruz ben yine ilk adımı atıyorum.. çok nazlı bi adam anlatamam da nazı bana geçiyor zaten bi tek..
gitmeden birşeyler yapıp bu durumu düzeltmem lazım benim işte..

Son düzenleme:
evlenin o zaman:37:
alay etmiyorum ciddi söylüyorum evlenin
çünkü evlendiğiniz zaman o aşık olduğunuz adam gidiyor yerine odun mu odun biri geliyor ve hergün onun hiç görmediğiniz yeni bir yüzünü görüyorsunuz
hergün yabancı ama hayatınızda büyük bir yeri olan bir adama alışıyorsunuz
hem çalışıp hem ev hanımı oluyorsunuz
arada misafirler gelirse vay halinize :1:
ben gecen hafta pazar akşamını hatırlıyorum sadece onun dışında bugün cuma olduğuna inanamadım 2 saat :53:
evlenince zaman çok çabuk geçiyor monotonluğu bile farkedemeyecek kadar tempolu oluyor yaşam :52:

eyvah eyvah yandık :):) daha da odun olacaksa vayy benim halime yahu..
evlenmeyi düşündük ama ben üniversiteyi kazanınca suya düştü.. 4 yılım var onun son yılı..
en azından 2 yılını bitir öyle yapalım birşeyler dedi,peki dedim.
ben ailesiyle tanışıyorum o annemle tanıştı sadece. tanışmasını istiyorum ailemle ama erken işim yok şuan okuyorum baban sorduğunda ne soylerim vs diyor.
bende zorlamak istemiyorum zorlayınca istemiyor hiç insan çünkü..
çok karışık durumlar.
internette tek başına mesela benim kullanmamı istemiyor. en sonunda dün patladım herşeyi yazdım düzelt biraz kendini senden çok şey istemedim ki dedim. patladım en son dün her şeyi yazdım.
inanırmısın para harcamasın diye parkta buluştuğumuz onlara gittiğim çok oldu. annesiyle yemek yaptık yardım ettim her şeye..
hala yeterli olamıyorum bilmiyorum kendimi kimseye ezdirmek istemiyorum en çok nefret ettiğim şeydir zaten..

Son düzenleme:
maça gidin.........
valla bak hem stres atarsın bağırıp...

arkadaşlarıyla gidiyor maça hep. ben yokum. beni hiç toplum içine çıkarmak istemiyomuş gibi davranıyo bilmiyorum bu neden.
normalde çok mutluyuz ama internette baksan dertli yalnız mutsuz bir adammış gibi görürsün.
çok zoruma gidiyo anlatamıyorum

Back
X