Hersey eksik ama sevgim fazla..

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Haziranin 6sinda evleniyorum fakat ortada ev yok esya yok gelinlik yok nikah gunu yok..
Aileme ev alavaklarini soylemislerdi arastiriyorlar hala..
Kendi ailesiyle oturduklari eve geceroz bir sureligne diyor.ailesi diger evlerine gececk o kucuck evde biz yasicaz ustelik.esya.almadan..
Ben cok sevdigim icin bunuda kabul ettim ev bulamazsak olur dedim..
Ama annemler kabul etmiyor ben seni eski eve gondermem dul kizmisin gibi laflar ediyolar durumlari yok degil allaha sukur iyi.. gelinlik konusuna gelince gorumcem.usungecmi usengec gelinlik icin 2 gun sonra goeusmeye gidicez millet 6.ay.onceden ayarliyo ama ben hep hatirlatmak istemiyorum benim nisanlimlabaramda 17 yas var..
Iyide.anlasiyoruz ama ailesi herseyi.son ana birakiyorlar nisanligimi bile 3 gun kala aldik..ailem taki kesmedi durumunuz neye yeterse onu alin dedi ama bi.set takacaklarini.biliyorum baska hicbiseu takmayackalr bende demek istemiylrum utaniyorum artik,.

merhaba ;peki nişanlınızın ilk evliliğimi olacak? Yaş farkınız oldugu için soruyorum.

Kesinlikle ev bulmadan evlenmeyin derim bence bir oyun olabilir bunlar gerekirse erteleyin düğünü ama bekleyin ayrı eve çıkın. Maddiyat varsa hepsi 1 ay kalada halledilir tabi düğün mekanı nikah tarihi fotoğrafçı kına mekanı balayı hariçHoppaAranızdaki yaş farkıda oldukça fazla gönül ama 10 sene sonra fikirler çok değişiyor:KK51:

takı konusunda konuşulmasına ben karşıyım. ne kadar yapılırsa o kadar yapılsın ben önemsemem ama asla kimsenin eşyası üzerine gitmeyin. evleneceksiniz yeni bir yaşam kuracaksanız nişanlınız ve siz biraz zahmet edip en azından eşyalarınızı yenileyin. kaynanızın yatak odasına mı gelin olacaksınız. yerinizde olsam küçük olsun bizim olsun mantığıyla kiraya çıkın çok pahalı olmak zorunda değiller mobilya ye beyaz eşyanızı alıp oturun. ev alabilecek durumu olan eşyada alabilir sizin en azından 18 olduğunuzu düşünürsek nışanlınız 35 yaşında. bu yaşına kadar evleneceğim ben birikim yapayım diye düşünmüştür herhalde. alttan almayın bence

bence de alttan almayın.gelinlik için görümceni neden bekliyorsun ki git nişanlınla al

canım benden tavisiye herşeye olur deme ev bulmasakta olur eşya almasakta olur takı olmasada olur... belki bu tür şeylerde gözün olmayabilir seviyorum diyosun ama ilerde içinde kalcak hepsi şunu niye yapmadılar bunu niye yepmadılar diye
herkes evlenir evlenmez ev alcak diye bişey yok ama eşya konusunu kesinlikle kabul etme benimde düğünüm 14 haziranda gelinlik bakmaya çok önce başladım ama dikilmeye yeni başlandı yani çok geç kalmış sayılmazsın bazı şeyler için ama kesin tavrını koy şimdi yapılmazsa inan düğünden sonra biraz zor yapılır seviyorum diye herşeye göz yumma derim

X