• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey güzel olacak...

edanaz

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mart 2007
4.676
5.210
723
İzmir
Sonunda yavaş yavaş da olsa herşey yoluna giriyor. Tayinim çıktı, Bilecik'de arkadaşlar ev arıyor. !0 nisanda gidip tutacağım. Ve bugün nakliye şirket ile anlaştım. Ha bir de komik birşey var. Annele ex kocam kanka oldu, ex kocam tayinim çıktığı için seviniyormuş. Sebep, ben sevindiğim için. Allahım beni ne kadar düşünüyormuş da bu adam ben nasıl bir nankör kadınsam 9 yıldır görmemişim. Allah cezamı verecek.... Trajikomik annem ve ex kocamla ilgili kısım ama benim artık umrumda değil. Ben sadece komik kısmını alıyorum onlar trajik kısmını paylaşssın. Darısı tüm sırada bekleyen arkadaşların başına.... Hepinizi kocaman ÖPTÜMMM

nasıl yani annen ve eski kocan kanka mıfisfisfis

Evet, çok garip bir durum değil mi? Normalde annemin onu suçlaması gerekirdi ben de anlamadım. Bir an sanki hayatımda herşey normalmiş de tek anormal olan benmişim hissine kapıldım, sonra epey güldüm, şimdi ise umrumda değil, sadece dalga geçiyorum artık.

Hakkında hayırlısı olsun..

Geçmişi geride bırakarak yeni bir hayata adım atıyorsun..
Anneni zaten pek anlamıyordun deği mi?:)))
Haksız da sayılmazmışsın.
Neyse..düşünme bunları.:))))
Mutluluklar..

Ben de... Esasında bütün kadınlar güçlü. Ama tilki karakterindeki erkekler zamanla bizim özgüvenimizi alarak bizi kendi başımıza hiç birşey yapamaz duruma getiryorlar. Az önce aldatılığını öğrenen arkadaşın fikirlerini okudum ve bana çok garip geldi. Tamam ben eşimle ayrıldım, boşandık. Ortada bir çocuğumuz olmadığı halde insanca, dost olarak ayrıldık. Ben gideceğim yerde zorda kalmayım diye evdeki bütün eşyaları bana veriyor, hiçbirşey almayı kabul etmiyor. Hiç birşey olmasa 9 yılın hatırı var. Anladım geç de olsa fikir uyuşmazlığı denen şeymiş bizim sorunumuz, ayrılma sebebimiz temelinde bu. Ama ayrılık, çok farklı, çok gurur kırıcı bir olay. Yutamam, susamam, devam edemem. Bana o kadar ters ki... Anlayamıyorum gerçekten. Ben mi çok cesaretliyim, yoksa sadece görmek istediğimimi görüyorum.

Hayırlı olsun. Hakettiğin hayata ve mutluluğa ,attığın yeni adımla karşılaşırsın inş.

çok sevindim.. daha önceki konularını biliyorum.. şans seninle olsun, yeni hayatında başarılar..

önceki konularınızı bilmiyorum ama büyük birşey varki 9yıllık evlilik bitmişş
içim bituhaf oluyor ayrılma lafını duyunca heleki uzun evlilikleri sonunda
ama hayırlısı böyleymiş demekkii
yeni biir hayat sizi bekliyorr
herşey gönlünüzce olsunn

önceki konularınızı bilmiyorum ama büyük birşey varki 9yıllık evlilik bitmişş
içim bituhaf oluyor ayrılma lafını duyunca heleki uzun evlilikleri sonunda
ama hayırlısı böyleymiş demekkii
yeni biir hayat sizi bekliyorr
herşey gönlünüzce olsunn

İnan bilmeye gerek yok. Biraz farklı gelebilir sana. Aldatma yok, eziyet yok yada ilk anda sorulan o soruların hiçbir yok temelinde. Sebep garip bir söz insan başına gelnce anlıyor, fikir uyuşmazlığı... Allah kimseye vermesin diyorum

Back
X