hersey hayal gibi ansızın BİTTİ..

canım bence 5 senelik aşk bitmez kolay kolay onunda içi acıyodur ...
ve artık alışmışsınzdır birbirinize yapamazsınız kolay kolay başkasıyla tabi ayrılık için geçerli sebepler varsa o ayrıda..
ama gerçek bi sevgiyi yakalamıştım diosan peşini bırakma bu zamanda güvenip sevebileceğin en önemlisi gözü kapalı seni sevecek birini bulmak zor :((

ben herseyden cok seviyorum ....
tabiki asla kaybetmek istemezdim ama
bitek benle olmuyor tatlım.
yani tabiki sevgi ugruna ölüme bile gözü kapalı gidilir bende öyle sevdim
ufak seylerden dolayı bitirilmez ve asla bitirmedim ama şimdiki öyle degil :(

Son düzenleme:
ben herseyden cok seviyorum ....
tabiki asla kaybetmek istemezdim ama
bitek benle olmuyor tatlım.
yani tabiki sevgi ugruna ölüme bile gözü kapalı gidilir bende öyle sevdim
ufak seylerden dolayı bitirilmez ve asla bitirmedim ama şimdiki öyle degil :(

geçecek canım nasıl geçmesin..
ben bi sevgilimden ayrıldığımda nolduğumu şaşırdım -ki ben ayrılmak istemiştim..
ama vazgeçmek istediğimde kabul etmedi.. ilk başta günlerce ölü gibi dolaştım arkadaşım kafam dağılsın diye beni kafeye götürdü orda bizim şarkımız çaldı bi baktım gözlerimden yaşlar nasıl süzülüyo arkadaşım yapma etme dedi dinlemedim oracıkta ağladım hüngür hüngür..
herkes çok şaşırdı aşk acısı çekerken kimse beni görmemişti çünkü.. anzer sana yakışmıyo inanamıyoruz sana diyenler de vardı bir sürü..
sonra o da adım atmak istedi ama o kadar acıdan sonra eskisi gibi olamazdıkki.. sonra bende istemedim..
hiç unutamicam sanırdım o zamanlar.. şimdi gülüyorum o hallerime.. amann ne rezil etmişim kendimi diyorum.. başlarda tabiiki unutulmicak gibi gelir.. ama sonra kendi haline şaşırıyosun..
hemen unut demiyorum sana hemen unutamazsın zaten.. acını yaşa ağla üzül ama unutacaksın canım emin ol güven bana :34:

Canim benim seni cok iyi anlıyorum,bizde dün ayrildik daha :(( ayni sekilde bizde ailemi cok zor ikna etmiştik,hatta onun ailesi de vazgeçti benim ailem istemiyor diye,ama sonunda nisanı yaptık,bizden mutlusu yoktu,2 aydır aramız cok bozuktu ve dün noktayı koyduk.cok üzgünüm, ağlayacak gücüm bile yok, emeklerime mi acısam, askıma mı acısam bilemiyorum.sizin ayrılma sebebiniz ne bilmiyorum ama kendimizi salmayalım hayat iyi veya kötü devam ediyor.Allah büyüktür, hic belli olmaz,oluru varsa barisirsiniz belki, üzülme demiyorum, diyemiyorum, elbette üzüleceksin ama hayata küsme,hicbisey senden kıymetli degil, bunu daha ayrilali 25 saat olmuş biri yazıyor.dile kolay 5 sene gecirmisiniz ama uzerine düştükte icin daha cok yanar, meşgale bul kendine, okuyorsan okuluna odaklan

Canim benim seni cok iyi anlıyorum,bizde dün ayrildik daha :(( ayni sekilde bizde ailemi cok zor ikna etmiştik,hatta onun ailesi de vazgeçti benim ailem istemiyor diye,ama sonunda nisanı yaptık,bizden mutlusu yoktu,2 aydır aramız cok bozuktu ve dün noktayı koyduk.cok üzgünüm, ağlayacak gücüm bile yok, emeklerime mi acısam, askıma mı acısam bilemiyorum.sizin ayrılma sebebiniz ne bilmiyorum ama kendimizi salmayalım hayat iyi veya kötü devam ediyor.Allah büyüktür, hic belli olmaz,oluru varsa barisirsiniz belki, üzülme demiyorum, diyemiyorum, elbette üzüleceksin ama hayata küsme,hicbisey senden kıymetli degil, bunu daha ayrilali 25 saat olmuş biri yazıyor.dile kolay 5 sene gecirmisiniz ama uzerine düştükte icin daha cok yanar, meşgale bul kendine, okuyorsan okuluna odaklan

haklısın canım cok zor ama dayanmak zorundayız.
sevgililik gibi kolay degil ayrıldım bitti diyemiyorsun ama bitiyor işte:14:
seninde Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olur inşallah

eski ilişkim geldi aklıma belki çocukluk zamanımdı ama çok kuvvetliydi aşkım

dostum saatlerce konuşurdu onunla mutlu olamayacağımı , bana göre olmadığını , benim verdiğim değerin karşılığını alamadığımı inan 1 saatten fazla anlatırdı olacakları

sorardı sonra ee ne yapacaksın ağlardım ama ben onu çok seviyorum ondan başka birisiyle hayatta olamam sevemem diye

tabi beklenen son ayrıldık dünyam karardı

göğsümde sanki taş varmışçasına nefes almakta güçlenirdim kimse beni anlamaz boşa konuşur sanırdım sanki herkes düşmanmışçasına sana layık değildi elbet seni mutlu edecek biri çıkar

diyordu inanamamıştım sonra ansızın biri girdi hayatıma kader bizi buluşturdu 6 sene sevgili kaldık 2 senedir de evliyiz

inan çok mutluyum sevgi aşk en önemlisi huzur neymiş çok iyi anlıyorum benim diğer yarımı bulmam için o kadar acılar çekmişim demek ki değdi biliyor musun

beni anlayan içimi sımısıcak aşkıyla dolduran adamla evliyim

gerçekten ayrıldıysanız hayırlısı değilmiş gibi düşünün emin olun yaşayacağınız şeyler bu yaşadıklarını unutturacak

uzun bir yoldan gelen
tedariksiz katıksız bir yolcuyum
yaralı yarasız sevdalardan geçtim
koynumda bir beyaz kağıt boşluğu
her şeyi anlattım
olan olmayan acıtan sancıtan
bilsem ki sana varmak içindi
bütün mola sancıları
bütün stabilize arkadaşlıklar
daha hızlı koşardım
severadım gelirdim

çok severim bu şiiri inan bi gün sende bunu söyleyebileceksin

sana bakmak
suya bakmaktır
sana bakmak
bir mucizeyi anlamaktır

gerçekten mucizem o benim :16:

Şuan canın cok yanıyor bılıyorum benımde 4 yıllık ılişkım bıttı 1 yıl once sız neden ayrıldınız bılmıyorum ama tek bıldıgım bır sey varkı guzelım gecıcek unutucaksın bır gun ondan nefret bıle etmıceksın hatta gercek askını bulucaksın kaderınde yazılı değilmiş demekkı Allah sabrını verıcetır emınım dıosunkı sımdı dıle kolay aynen oyle canım dıle kolay yuregın acıcak yutkunamıcaksın bazen ölüyorum sanırım dıyceksın bılıyorum uyudugunda bıraz da olsa rahatlıyorsun ama her uyandıgında sanıyeyle o acı saplanıyor yuregıne ama gecıcek guzelım gecıcek. senınkı ne zaman gectı dersen benım ayrılmam ıcın onu unutmam ıcın çok sebeplerım vardı 9 aydır baskasıyla çıkıyorum ve ruya gıbı bır aşk yaşıyorum ve onu hıc hatırlamıyorum

dostum saatlerce konuşurdu onunla mutlu olamayacağımı , bana göre olmadığını , benim verdiğim değerin karşılığını alamadığımı inan 1 saatten fazla anlatırdı olacakları

sorardı sonra ee ne yapacaksın ağlardım ama ben onu çok seviyorum ondan başka birisiyle hayatta olamam sevemem diye

göğsümde sanki taş varmışçasına nefes almakta güçlenirdim kimse beni anlamaz boşa konuşur sanırdım sanki herkes düşmanmışçasına sana layık değildi elbet seni mutlu edecek biri çıkar

diyordu inanamamıştım sonra ansızın biri girdi hayatıma kader bizi buluşturdu 6 sene sevgili kaldık 2 senedir de evliyiz

inan çok mutluyum sevgi aşk en önemlisi huzur neymiş çok iyi anlıyorum benim diğer yarımı bulmam için o kadar acılar çekmişim demek ki değdi biliyor musun

gerçekten ayrıldıysanız hayırlısı değilmiş gibi düşünün emin olun yaşayacağınız şeyler bu yaşadıklarını unutturacak

uzun bir yoldan gelen
her şeyi anlattım
bütün mola sancıları
daha hızlı koşardım
severadım gelirdim

sana bakmak
suya bakmaktır
sana bakmak
bir mucizeyi anlamaktır

çoook tesekkür ederim canım
çok güzel anlatmıssın
temiz kalbin için güzel dileklerin için cok sagol.
Allahım hayırlı olanı nasip etsin her zaman tabiki..

Şuan canın cok yanıyor bılıyorum benımde 4 yıllık ılişkım bıttı 1 yıl once sız neden ayrıldınız bılmıyorum ama tek bıldıgım bır sey varkı guzelım gecıcek unutucaksın bır gun ondan nefret bıle etmıceksın hatta gercek askını bulucaksın kaderınde yazılı değilmiş demekkı Allah sabrını verıcetır emınım dıosunkı sımdı dıle kolay aynen oyle canım dıle kolay yuregın acıcak yutkunamıcaksın bazen ölüyorum sanırım dıyceksın bılıyorum uyudugunda bıraz da olsa rahatlıyorsun ama her uyandıgında sanıyeyle o acı saplanıyor yuregıne ama gecıcek guzelım gecıcek. senınkı ne zaman gectı dersen benım ayrılmam ıcın onu unutmam ıcın çok sebeplerım vardı 9 aydır baskasıyla çıkıyorum ve ruya gıbı bır aşk yaşıyorum ve onu hıc hatırlamıyorum

:59::59:

ne kadar güzel sen cok sanslıymıssın canım
yeniden hemde en güzel şekilde aşk yasamıssın :31:

:59::59:

ne kadar güzel sen cok sanslıymıssın canım
yeniden hemde en güzel şekilde aşk yasamıssın :31:

Sende yasıcaksın buna emın ol hatta dıceksın benım oncekı yasadıgım aşkmıydı ben sevmışmıyım ya dıceksın ALLAH yardımcın olsun ve sabır versın sana tavsıyem ben hıc muzık dınlemedım sıır vs okumadım duygusal hıc bısey yapmadım
ve anında onun esyalaırnı yaktım eger sende ıse boyle baslarsan ve acını tekrarlatmazsan kendıne zaten unutucaksın

5 yıl.. Az bi süre değil.. Çok emek ister 5 yıl..
Ayrılık sebebiniz, geri dönüşü olmayacak bişey değilse, dönmelisin ona..
Yok seni çok yıpratıyysa dua etmekten başka çaren yok..
Allah yar ve yardımcın olsun.

Sende yasıcaksın buna emın ol hatta dıceksın benım oncekı yasadıgım aşkmıydı ben sevmışmıyım ya dıceksın ALLAH yardımcın olsun ve sabır versın sana tavsıyem ben hıc muzık dınlemedım sıır vs okumadım duygusal hıc bısey yapmadım
ve anında onun esyalaırnı yaktım eger sende ıse boyle baslarsan ve acını tekrarlatmazsan kendıne zaten unutucaksın

sagol..inşalahhh..........

5 yıl.. Az bi süre değil.. Çok emek ister 5 yıl..
Ayrılık sebebiniz, geri dönüşü olmayacak bişey değilse, dönmelisin ona..
Yok seni çok yıpratıyysa dua etmekten başka çaren yok..
Allah yar ve yardımcın olsun.

bu saatten sonra hiçbiey düşünemiyorum :(
artık ailelerimiz bile bize karsı .....artık herseyy kötü

uzun bir yoldan gelen
her şeyi anlattım
bütün mola sancıları
daha hızlı koşardım
severadım gelirdim

sana bakmak
suya bakmaktır
sana bakmak
bir mucizeyi anlamaktır

ben o mucizeyle karsılasmadım ve karsılasmayacagım galiba...
ne güzel acıların sonu mutlulukla bitiyor ve gercek askı buluyorsunuz.
ama benim yasadıgım hersey yalan ve sahte.

Allah sabır versin ve hayırlı olan neyse seni ona yönlendirip mutlu olmanı nasip etsin. 9 yıldan sonra bende ayrıldığım için seni çokkkkk iyi anlıyorum....

Allah sabır versin ve hayırlı olan neyse seni ona yönlendirip mutlu olmanı nasip etsin. 9 yıldan sonra bende ayrıldığım için seni çokkkkk iyi anlıyorum....

Seninde Allah yardımcın olsun canım;Hayırlısı buymus demekten başka bir şansımız yok işte.
Allah bundan sonrada hayırlısını nasip etsin bizlere.
Bizim yaklaşık 3 ay oldu biteli ve kötü bişekilde bittigi için üzülmüyorum artık.

yalnız hala aramasına,mesaj atmasına kızıyorum.:19:

Son düzenleme:
Back
X