- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- Konu Sahibi pamukannesi
Kizlar yarin kreste kizimin dogum gununu kutlayacagiz.. Kizim Arkadaslarini sevindirsin diye 21 tane surpriz yumurta aldim. Bu uclu kutuda satilanlardan.. Toplam 7 kutu. Neyse kasaya geldim.. Onumde 50 yaslarinda bi teyze var torunu ile birlikte. Benim yumurtalar kasadan gecerken teyze kendi aldiklarini posete koyuyo. Bakti soyle bi bunlari yemeye mi alion satacan mi dedi.. Yok teyze kizim dogum gununde arkadaslarina vercek dedim.. Gulmeye basladi verecek baska bisey bulamadin mi dedi gulerek.. Bende teyze cocuklar buna sevinir diye dusundum dedim.. E bir degil iki degil dedi. Ala ala bunlari mi aldin cok para dedi.. Bi yandan da nasi guluyo ama. Bnde bizim icin sorun degil teyze dedim.. Sorun olsa almazdim zaten dedim. Kadinin bi anda surat ifadesi degisti e madem ole dedi bu da cocuk buna da ver dedi. Yaninda ki 10 yaslarinda torununu gosteriyo. Hemen sonra eee hak ettin sen bunu dedi.. Bnde Neyi haketmisim ya.. teyze cok afedersin ama sanane dedim. Para benim cocuk benim akil benim sana laf dusmez bu durumda dedim. Terbiyesiz dedi soylene soylene gitti. Canim sıkıldi ya milletin icinde yasandi bu olay... Niye karisirlar anlamiyorum..