Herseye karisan teyze tipi

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
Kizlar yarin kreste kizimin dogum gununu kutlayacagiz.. Kizim Arkadaslarini sevindirsin diye 21 tane surpriz yumurta aldim. Bu uclu kutuda satilanlardan.. Toplam 7 kutu. Neyse kasaya geldim.. Onumde 50 yaslarinda bi teyze var torunu ile birlikte. Benim yumurtalar kasadan gecerken teyze kendi aldiklarini posete koyuyo. Bakti soyle bi bunlari yemeye mi alion satacan mi dedi.. Yok teyze kizim dogum gununde arkadaslarina vercek dedim.. Gulmeye basladi verecek baska bisey bulamadin mi dedi gulerek.. Bende teyze cocuklar buna sevinir diye dusundum dedim.. E bir degil iki degil dedi. Ala ala bunlari mi aldin cok para dedi.. Bi yandan da nasi guluyo ama. Bnde bizim icin sorun degil teyze dedim.. Sorun olsa almazdim zaten dedim. Kadinin bi anda surat ifadesi degisti e madem ole dedi bu da cocuk buna da ver dedi. Yaninda ki 10 yaslarinda torununu gosteriyo. Hemen sonra eee hak ettin sen bunu dedi.. Bnde Neyi haketmisim ya.. teyze cok afedersin ama sanane dedim. Para benim cocuk benim akil benim sana laf dusmez bu durumda dedim. Terbiyesiz dedi soylene soylene gitti. Canim sıkıldi ya milletin icinde yasandi bu olay... Niye karisirlar anlamiyorum..

Sıkma canını, hasta. Ona ne, sen güzel güzel kırmadan cevabını vermişsin. Hakketmiş ki payını da almadan gitmemiş. .

Bence cevap bile vermeseymişsiniz olurmuş nitekim ben de rastlıyorum orda burda böyle insanlara, duymazlıktan geliyorum. Umursamaya değmez. O yumurtaların bir tanesi kaç para Allah aşkına, 5-10 TL mi sanki de buna da ver diyor. Torununa bir sürpriz yumurta almaktan mı aciz? Tuhaf.

Bence cevap bile vermeseymişsiniz olurmuş nitekim ben de rastlıyorum orda burda böyle insanlara, duymazlıktan geliyorum. Umursamaya değmez. O yumurtaların bir tanesi kaç para Allah aşkına, 5-10 TL mi sanki de buna da ver diyor. Torununa bir sürpriz yumurta almaktan mı aciz? Tuhaf.
5 litre siviyag 5 litre de yumusatici almisti.. Giyimi kusami da gayet yerindeydi.. Bana orda bi takti yani kadin anlamadim

yaşlılar hep aynı malesef
markette otobüste dolmuşta hastanede
birini bulsakta ugraş diye bekliyorlar sanki

Amaniinn bugünkü konularda herşeye karışan tiplerden Allah sabır versin ne geri zekali insanlar var yarabbim. Teyzede ne salakmis ona neymiş senin aldığından

Kizlar yarin kreste kizimin dogum gununu kutlayacagiz.. Kizim Arkadaslarini sevindirsin diye 21 tane surpriz yumurta aldim. Bu uclu kutuda satilanlardan.. Toplam 7 kutu. Neyse kasaya geldim.. Onumde 50 yaslarinda bi teyze var torunu ile birlikte. Benim yumurtalar kasadan gecerken teyze kendi aldiklarini posete koyuyo. Bakti soyle bi bunlari yemeye mi alion satacan mi dedi.. Yok teyze kizim dogum gununde arkadaslarina vercek dedim.. Gulmeye basladi verecek baska bisey bulamadin mi dedi gulerek.. Bende teyze cocuklar buna sevinir diye dusundum dedim.. E bir degil iki degil dedi. Ala ala bunlari mi aldin cok para dedi.. Bi yandan da nasi guluyo ama. Bnde bizim icin sorun degil teyze dedim.. Sorun olsa almazdim zaten dedim. Kadinin bi anda surat ifadesi degisti e madem ole dedi bu da cocuk buna da ver dedi. Yaninda ki 10 yaslarinda torununu gosteriyo. Hemen sonra eee hak ettin sen bunu dedi.. Bnde Neyi haketmisim ya.. teyze cok afedersin ama sanane dedim. Para benim cocuk benim akil benim sana laf dusmez bu durumda dedim. Terbiyesiz dedi soylene soylene gitti. Canim sıkıldi ya milletin icinde yasandi bu olay... Niye karisirlar anlamiyorum..

klasik market teyzesi, hemen her markette vardır bunlardan, takma kafana.. ama okurken güldüm kusura bakma gözümün önünde canlandı sahne :KK53:

Çok iyi yapmışsınız valla
Yaşlıyım olabilir ama saygısızlık hakkı olamaz.

Ben böyle durumlarda cevap vermiyorum.Hemen önce neden sordunuz diyorum.Doğum günüydü arkadaşıydı....hiiiç lafı uzatmaya gerek yok.Karşındaki insnaı bilmiyosun nihayetinde.En fazla lazım bana dersin kestirip atarsın.

Haklisiniz niye cevap verdiysem... Teyze ymurtalarin bu halini gorse bana tekme tokat girerdi heralde :)

Eklentiler

• 11013602_444949052350028_1318388659384033497_n.jpg
    11013602_444949052350028_1318388659384033497_n.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 249
  • 11329859_444949139016686_5522307341652985283_n.jpg
    11329859_444949139016686_5522307341652985283_n.jpg
    187 KB · Görüntüleme: 253
Bu durumda ben olsam sinirden kipkirmizi kesilir elim ayagim titrerdi. Gercekten iyi bile sabretmisin yamyam bana göre bunlar. Sana nee, ah dilin kemigi yok ki.
Hayirli yaslar nica ömürler dilesene madem sordun ,dinazor kari. Yok yaa, yasliya hürmet eskidendi. Kimse kusura bakmasin eski bilge yaslilari mumla aramak lazim, onlar tecrubelerle dolu bir lafindan ne dersler cikarilacak kisilerdir.
Yoksa yas almis ama cahillikte sinir tanimayana saygi göstermekte zorlaniyorum.

X