Herseyi gereksiz bulan anne

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
Merhaba arkadaslar
Evet bu anne benim annem,kuafore gitmeyi gereksi bulur,makyaj yapmayi gereksiz bulur,bakim urunu almayi gereksiz bulur,lazer epilasyona gitmeyi gereksiz bulur vs vs bu gibi daha bir cok seyi gereksiz buluyor kendi yapmadigi gibi yapanlarada karisiyor ve artik bu durumdan biktim.baska annesi boyle olan var mi ? Nasil ustesinden geliyorsunuz ? Maddi durumu da gayet iyi yanlis anlamayin parasizliktan degil yani ben ogrenciyim bana da destek olmuyor yaptimlarimi gereksiz buldugundan..nasil ustesinden gelebilirim acaba.o kadar ki evlenmeyi ve hatta sevgililigi dahi gereksiz buluyor..

Merhaba arkadaslar
Evet bu anne benim annem,kuafore gitmeyi gereksi bulur,makyaj yapmayi gereksiz bulur,bakim urunu almayi gereksiz bulur,lazer epilasyona gitmeyi gereksiz bulur vs vs bu gibi daha bir cok seyi gereksiz buluyor kendi yapmadigi gibi yapanlarada karisiyor ve artik bu durumdan biktim.baska annesi boyle olan var mi ? Nasil ustesinden geliyorsunuz ? Maddi durumu da gayet iyi yanlis anlamayin parasizliktan degil yani ben ogrenciyim bana da destek olmuyor yaptimlarimi gereksiz buldugundan..nasil ustesinden gelebilirim acaba.o kadar ki evlenmeyi ve hatta sevgililigi dahi gereksiz buluyor..

madem öyle gereksiz buluyor kendi evlenip ne diye seni yapmış

oysa ki çok gereksizmiş:KK45:

Destek derken? Harçlıklarımı biriktiriyordum ben veya kendim fön çekiyordum annem gereksiz buluyordu ama gelip gizlice saçımı ıslatmıyordu. Evlilik, sevgililik apayrı bir şey, öğrenciyken zaten ne evliliği? Sevgililikse anne ben sevgili bulayım mı? deseydim, tabi ya ben de hayatımızda ne eksik diyordum diyecek değildi :KK48:

Destek derken? Harçlıklarımı biriktiriyordum ben veya kendim fön çekiyordum annem gereksiz buluyordu ama gelip gizlice saçımı ıslatmıyordu. Evlilik, sevgililik apayrı bir şey, öğrenciyken zaten ne evliliği? Sevgililikse anne ben sevgili bulayım mı? deseydim, tabi ya ben de hayatımızda ne eksik diyordum diyecek değildi :KK48:
Hahah tabi benimkide islatmiyor ama bu sekilde de cok zor yani herseye ne gerek var dedikce icimde heves namina hic bir sey kalmiyor :KK43: heyecanla bir sey alip gosteriyorum bu neki simdi ne gerek var diyor

Kadının kendi tercihi sonuçta.. Gelip müdahale etmediği sürece bu kadar umursamayın..
Depresyonda olabilir ayrıca anneniz, bu kadar boş vermişlik ile...

Sanirim yalniz kalmaktan korkuyor yani olur da ben evlenirsem yalniz kalacagini dusunuyor sanirim ben artik oyle yoruyorum cunku kendisi de simdiki akli olsa cocuk yapmazmis zaten
tamamen bencillik bu yaptığı

madem aklı olsa yapmazdı sen evlenince seni yapmadı çocuğu yok farzetsin

Kadının kendi tercihi sonuçta.. Gelip müdahale etmediği sürece bu kadar umursamayın..
Depresyonda olabilir ayrıca anneniz, bu kadar boş vermişlik ile...
Mudahale derken iste sozle moral bozmak hep..onu da dusunduk cok kez doktora gitmesini soyledim ama gitmiyor.

tamamen bencillik bu yaptığı

madem aklı olsa yapmazdı sen evlenince seni yapmadı çocuğu yok farzetsin
Bazen arkadaslarimin annelerine oyle ozeniyorum ki beraber makyaj malzemeleri almalar alisverise cikmalar bakim yaptirmalar vs bana cok tuhaf geliyor biZim hic oyle bir iliskimiz olmadigi icin..

Yokluktan gelmiş bir insan ise eğer maddi harcamalar yapmanı gereksiz bulabilir diye düşünüyorum.
Yani o zamandan gelen bir şey.

Benim annem kardeslerim ve ben mesela karnım agrıyor desek asla doktora götürmezdi hala da götürmez suram agrıyor buram cok kötü durumda falan hic götürmezdi doktoru gereksiz bulurdu.Tansiyon hastası baslarda doktora gitmedi hastalıgı götülesti.Aynı zamanda kulagında sorun vardı yine gereskiz buldu gitmedi kaba kulak hastası oldu kac gün cekti.Yani dua et senin annen güzellik falan umursamıyor benim annem doktoru gereksiz buluyor.Hala da akıllanmadı :KK14:

Benim annem kardeslerim ve ben mesela karnım agrıyor desek asla doktora götürmezdi hala da götürmez suram agrıyor buram cok kötü durumda falan hic götürmezdi doktoru gereksiz bulurdu.Tansiyon hastası baslarda doktora gitmedi hastalıgı götülesti.Aynı zamanda kulagında sorun vardı yine gereskiz buldu gitmedi kaba kulak hastası oldu kac gün cekti.Yani dua et senin annen güzellik falan umursamıyor benim annem doktoru gereksiz buluyor.Hala da akıllanmadı :KK14:
Hahha guldum kusura bakma ama benimkide oyle cok ciddi bisey olmadikca grip icin vs asla doktora gitmez

Merhaba arkadaslar
benimki de boyle.
bir amaaaan boşver tutturmuş.
ben de 4 yıllık evliyim hala bakım duzeni tutturamadım kendime.
şimdi bile desem anneme şöyle bakım yaptım amaaan ne uğraşıyon der :KK70:

Bazen arkadaslarimin annelerine oyle ozeniyorum ki beraber makyaj malzemeleri almalar alisverise cikmalar bakim yaptirmalar vs bana cok tuhaf geliyor biZim hic oyle bir iliskimiz olmadigi icin..
haklısın kız çocukları anneleriyle arkadaş gibi olmak ister

her dk şu gereksiz bu gereksiz diyen bir anne modeli zor olsa gerek

benimki de boyle.
bir amaaaan boşver tutturmuş.
ben de 4 yıllık evliyim hala bakım duzeni tutturamadım kendime.
şimdi bile desem anneme şöyle bakım yaptım amaaan ne uğraşıyon der :KK70:
Evet aynen kesinliklee ve insan ister istemez etkileniyor aman bosver moduna bende geciyorum zamanla

X