Herşeyim var ama hiç bişeyim yok...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.792
15.481
Merhaba arkadaslar...
evet konu Dada okuduğunuz gibi...kKendimi öyle hissediyorum... herseyim var şu hayatta ama hiç biseyim yokmuş gibi hissediyorum..
çok istedigimmm bi bebeğim yok yokk...

Bu 3 buçuk yılda o kadar çok yıprandım ki Evleneli 3 buçuk yıl oldu... asıl konuma geleyim...

3 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyor dum... yeni evlendigimizde öyle karar vermiştik.. kendimizi toparlayalim ondan sonra çocuk düşünürüz demiştik...

geçen sene ben artık olsun diyordum ama eşimi ikna edememistim.. Çünkü eşim önce ev alalım diyordu...yyakın bi zamanda eşimi ikna ettim 30 lu yaşlara geldik ben çok istiyorum dedim tamam dedi bende istiyorum...

doğum kontrol hapı nı 3 ay önce bıraktım... 2 ay adetim normal geldi 3 üncü ay hiç gelmedi halada yok bugün 20 ci gün gecikti..doktora gittim adet söktürücü verdi...3 ün cu gün kullanıyorum hala sonuç alamadım...
Ayrıca ilacı biraktiktan sonra saçım da yaglanma ve saç dökülmesi yaşadım...

sanki hiç anne olamayacikmis hissine kapildim...aarkadaşlarım ın hepsinin çocuğu var...kkimseyle görüşmek istemiyorum... aksidir ya millet bana sürekli bebeklerinin fotoğraf larını yolluyor...yyeni doğan veya bikaç aylık... kimse derdimi bilmiyor .. herkes soruyor SEN NEDEN DÜŞÜNMÜYORSUN..? aaa biz artık teyze olmak istiyoruz hadi ama diyen arkadaşlarım..uUltra son görüntüsünü bana whatsup tan yollayan hamileler...
içim çok acıyor ... yapmayin bana bunu diyemiyorum...insanlardan nefret etmeye başladım gözüme sokmalarindan rahatsız oluyorum...
imreniyorum belkide kiskaniyorum.. o fotograf lara bakıp bakıp ağlıyorum... bana kötülük yapıyor insanlar. ..

ruyalarimi süsleyen bebekler...
ruyamda doğum yaptığımı görmek... uykularim kaçıyor uyuyamiyorum... ben böyle yasayamiyorum ...

tamda eşimi ikna etmisken şimdide adet sıkıntısı ile ugrasacagim.. uzadıkça uzanacak...bebegimmmi kim bilir ne zaman kucağıma alacağım...yyada alamayacagim...
milletin sorusu hiç bitmeyecek...
kime derdimi anlatayım kime ne diyeyim.. kimseyle görüşmek istemiyorum. ...Bebek sahibi olmayı çok istiyorum... Bebek kıyafeti bile görsem gözlerim doluyor...

allahım bu cuma günü yüzü suyu hürmetine bana sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etsin inşallah... dualarinizi esirgemeyin.. ben hiç iyi degilimmmm...

bi yandan da geçmeyen korkularim var... ben hiç hayatım da adet gecikmesi yaşamadım... Bu ilk kez böyle oldu... acaba erken menopoz da olabilirmi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum... benim durumumu yaşayanlar varmı...??
beni ferahlatacak yorumlarınızı bekliyorum...teşekkürler şimdiden...

Adet gecikmesi stresten bile olabilir... Dilerim Rabbim dualarınızı kabul eder :)

Allah aşkına bi sakin olun..
İlacı bırakalı 3 ay olmuş daha...
Öyle dönemsel gecikmeler olur.
Ben de 2.5 yıldır kullanıyorum ilacı.
Ama bıraktığım dönemlerde gecikmeler yaşadım. zaten ilaçtan önce de günü gününe değildi adetim.
doktor söktürücü verdi 1-2 aya düzeldi.
neden olmayacağını düşünüyosunuz ki?
kötü düşünüp olumsuzluklara kapılmayın.
arkadaşlarınız da sizinle sevinçlerini paylaşıyorlar. siz de hamile olsanız onlarla paylaşmayacak mısınız sevincinizi.
her şeyim var ama hiçbir şeyim yok demişsiniz bence bu çok negatif bir bakış açısı.
sağlığınız var, eşiniz var, huzurunuz var.
bir de bebeğiniz olursa ne ala.
bunun için de gerekiyorsa tedavinizi olursunuz.
tedavi olacak bişey de yok belki de. mevsim geçişi ve strese bağlı adet düzensizliği de olabilir bu durum.
biraz sakin olun lütfen. bir şeye geç kalmış değilsiniz..

Daha henuz uc ay once birakmissin hapi arkadasim, bukadar kafana takman bence biraz abarti olmus? Kaldi ki vucud once bir temizlensin, bisuru hormon pompaladi o hap sonucta vucuduna.
Sabir, bol dua, baska yapabilecegin birsey yok. Arkadaslarinin sevincinede ortak olmaman icin hicbir sebeb gormuyorum, sen onlar icin sevinki Rabbim sanada kismet etsin degil mi ama?

Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda anne olursunuz. buarada onlar nasıl arkadasmis öyle ultrason fotoğrafları insanların gözüne sokulur mu ayıp denen birşey var! daha neler duyacağız..

sıkmayın canınızı daha üç ay olmuş hapları birakali menopozluk bir durum olduğunu sanmıyorum. Allah herşeyin hayirlisini nasip etsin..

ailemiz komşumuz herkesten duyduklarımız bunlar değilmi?
bekara nezaman evleneceksin demekten bıkmazlar.. çoçuksuzlara nezaman çocuk olacak diye.. hatta 1 çocuklada yetinmeyip, ikinci çocuk nezaman diye sormayıda ihmal etmezler..

güzel olumlu düşünün güzel olsun. senelerdir çocuk sahibi olmayıp, sonradan çocuk sahibi olanlar var.. sizinki daha 3ay olmuş. neden ümitsizliğe kapılıp kendinizi üzüyorsunuzki?

kötü düşünürsen sinir streste olur. buda çok ii sonuçlar doğurmaz

ilacı 3 aydır bırakmışsınız.

doktorlar 30 yaşın altındaki kişilerde 1 sene, üzerindekilere 6 ay süre veriyor bildiğim kadarıyla.
o kadar süre deneyin olmazsa gelin diye.

ama size şunu söyliyeyim, defalarca şahit olduğum ; STRES...
stres hormonu yumurtalıkları baskılıyor, ortada hiçbir fizyolojik sorun yokken, çocuk sahibi olmayı engelliyor.
lütfen bu kadar düşünüp kafanıza takmayın. kafanızı dağıtacak bir şeyler bulun.

hiç mi duymadınız , "ne zaman düşünmeyi bıraktım, o ay hamile kalmışım" diyenleri...

Rabbim en kisa zamanda nasip etsin sağlıklı bir bebek size inşallah iyi düşünün iyi olsun :KK68:

Merhaba arkadaslar...
evet konu Dada okuduğunuz gibi...kKendimi öyle hissediyorum... herseyim var şu hayatta ama hiç biseyim yokmuş gibi hissediyorum..

Bu 3 buçuk yılda o kadar çok yıprandım ki Evleneli 3 buçuk yıl oldu... asıl konuma geleyim...

3 yıldır doğum kontrol hapı ile korunuyor dum... yeni evlendigimizde öyle karar vermiştik.. kendimizi toparlayalim ondan sonra çocuk düşünürüz demiştik...

geçen sene ben artık olsun diyordum ama eşimi ikna edememistim.. Çünkü eşim önce ev alalım diyordu...yyakın bi zamanda eşimi ikna ettim 30 lu yaşlara geldik ben çok istiyorum dedim tamam dedi bende istiyorum...

doğum kontrol hapı nı 3 ay önce bıraktım... 2 ay adetim normal geldi 3 üncü ay hiç gelmedi halada yok bugün 20 ci gün gecikti..doktora gittim adet söktürücü verdi...3 ün cu gün kullanıyorum hala sonuç alamadım...

sanki hiç anne olamayacikmis hissine kapildim...aarkadaşlarım ın hepsinin çocuğu var...kkimseyle görüşmek istemiyorum... aksidir ya millet bana sürekli bebeklerinin fotoğraf larını yolluyor...yyeni doğan veya bikaç aylık... kimse derdimi bilmiyor .. herkes soruyor SEN NEDEN DÜŞÜNMÜYORSUN..? aaa biz artık teyze olmak istiyoruz hadi ama diyen arkadaşlarım..uUltra son görüntüsünü bana whatsup tan yollayan hamileler...
içim çok acıyor ... yapmayin bana bunu diyemiyorum...insanlardan nefret etmeye başladım gözüme sokmalarindan rahatsız oluyorum...
imreniyorum belkide kiskaniyorum.. o fotograf lara bakıp bakıp ağlıyorum... bana kötülük yapıyor insanlar. ..

ruyamda doğum yaptığımı görmek... uykularim kaçıyor uyuyamiyorum... ben böyle yasayamiyorum ...

tamda eşimi ikna etmisken şimdide adet sıkıntısı ile ugrasacagim.. uzadıkça uzanacak...bebegimmmi kim bilir ne zaman kucağıma alacağım...yyada alamayacagim...
kime derdimi anlatayım kime ne diyeyim.. kimseyle görüşmek istemiyorum. ...Bebek sahibi olmayı çok istiyorum... Bebek kıyafeti bile görsem gözlerim doluyor...

allahım bu cuma günü yüzü suyu hürmetine bana sağlıklı hayırlı bi bebek nasip etsin inşallah... dualarinizi esirgemeyin.. ben hiç iyi degilimmmm...

bi yandan da geçmeyen korkularim var... ben hiç hayatım da adet gecikmesi yaşamadım... Bu ilk kez böyle oldu... acaba erken menopoz da olabilirmi diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum... benim durumumu yaşayanlar varmı...??

canımmmmm :)

öncelikleeee daha ilacı yeni bırakmışsın bismillah :))
ayrıca stresten sıkıntıdan adet gecikmesi olabilr ki bu normal..

rüyalarında görmen de gayet doğal insan sevdiği istedği bi şeyi hayal eder rüyasında görür...

tedavi bile görmeden hiç beklenmedik anda hamile kalabilirsin :)

ayrıca yılalrdır uğraşıp çocuk sahibi olamayanlar ...tedavi ile çocuk sahibi olanlar var...
siizn çok yeni..

olumsuz düşünceleri at gitsin :))

erken menapoz falan kötü düüşünme kuzum..

Rabb im yardım etsin sakince sabırlıca ol :)))

hayırlarla bakalım :))

duam seninleeee :KK70:

Ama daha 3 ay olmuş denemeye başlayalı
Bu şekil kafana takarsan yıllarca olmayabilir. Rahat bırak kafanı, düşünme bebek diye..
Bak ben seni iyi anlıyorum , bende 4 aydır istiyorum bir türlü olmuyor.
Ve beni tek bir söz rahatlatıyor " GÖRELİM MEVLAM NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER"...

ben çok yararlı bulmuyorum acıkcası hapları falan erkek korunmalı ; kullanmış oldugunuz hapların ılerıde çoğu ınsana bu tarz sorunlar yasatması olası bır durum zaten ınsallah en kısa zamanda bebek sahıbı olursun canımm

Dur daha 3 ay olmuş karar vereli

Eğer kendini bu kadar sıkarsan olabilecek olan da olmaz...

Unut bu konuyu; o zaman bebek gelecek.

Üzme kendini ve eşini...

yaa şaka gibi şükürsüz mutsuz insanlarla dolmuş etraf pes dogrusu

olmadı bu ama, bende aynı durumdayım, ve inanıyorum olcak. hayırlısıysa olsun tabi. biraz kendine zaman ayır, bahar geldi bak gez dolaş saçını boya ne bilim kıyafet al hobi edin. bi kafan rahatlasın. bide herkes size anlatıyormuş ya bebeğini. bence o algıda seçicilik tamamen. bende de aynı durum oluyo çünkü :KK70:

bizde 6 aydır deniyoruz...ilk zamanlar adet olduğumda ağlardım üzülürdüm falan....sonra Allah ın gücüne gitçek gibi düşünmeye başladım..nasip bu işler demekki bizim için doğru zaman deilmiş..inşallah en kısa zamanda Rabbim bize sağlıklı hayırlı bebekler verir...

Merhaba arkadaslar...

cnım benımmm allah yuzunu guldursun ınsss.allaha bol bol dua et ona sıgın esıne sımsıkı sarıl.allah tez zamanda ve en hayırlı zamanda yuzunu guldursun.
aynı sorunu bende yasadım 3 sene bebegım olmadı aglama krızlerıne gırıyordum etrafımdakı bebeklı kadınlardan nefret edıyordum o derece kotu durumdaydım.allaha sıgın canımmm

Merhaba arkadaslar...

Doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra bırak birazcık vucudun kendine gelsin. Normal akışında sürdür hayatını... Daha 3 ay olmuş, bakarsın sonraki aylarda hamile kalırsın. Çok üzülüp üzerine düştükçe stres yaptıkça hormonların da etkilenir.

Allah aşkına bi sakin olun..
İlacı bırakalı 3 ay olmuş daha...
Öyle dönemsel gecikmeler olur.
Ben de 2.5 yıldır kullanıyorum ilacı.
Ama bıraktığım dönemlerde gecikmeler yaşadım. zaten ilaçtan önce de günü gününe değildi adetim.
doktor söktürücü verdi 1-2 aya düzeldi.
neden olmayacağını düşünüyosunuz ki?
kötü düşünüp olumsuzluklara kapılmayın.
arkadaşlarınız da sizinle sevinçlerini paylaşıyorlar. siz de hamile olsanız onlarla paylaşmayacak mısınız sevincinizi.
her şeyim var ama hiçbir şeyim yok demişsiniz bence bu çok negatif bir bakış açısı.
sağlığınız var, eşiniz var, huzurunuz var.
bir de bebeğiniz olursa ne ala.
bunun için de gerekiyorsa tedavinizi olursunuz.
tedavi olacak bişey de yok belki de. mevsim geçişi ve strese bağlı adet düzensizliği de olabilir bu durum.
biraz sakin olun lütfen. bir şeye geç kalmış değilsiniz..

Budur...

Okadar uzun süre hamile kalamayanlar varki onlar ne yapsın ...ben çok üzüldüm bu konunuza inanın 3ay olmuş daha ,hele bir sabır ,daha ne olduğu belli değil ,3aydA nolucak biraz demeyin bi ,çok abartmışsınız gibi geldi bna

X