Heryerden bi fake hesap cildirmak uzereyim

Proknight

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
6
0
Meraba uzun suredir yazip fikir almak istiyordum bu son nokta oldu birilerinden fikir almazsam cildiracagim. 17 yasindayim ve 2aydir bir iliskim var sevgilim 19 yasinda. Genel olarak aramizda hic problem yok hatta adam akilli tartismamiz bile olmadi birbirimizi dengeledigimiz soylenebilir. Sevgilim yasadigim sehirde cevresi cok olan biri ve haliyle hayatina bir suru kiz girmis ama 2seneden uzun bir suredir sevgilisi yokmus kimseye bisey hissedemediginden hayatina giren herkesle kisa sure takilmis ve bir coguyla cinsel iliski yasamis. Biz tanisip konusmaya basladiktan bir sure sonra cikmaya basladik. Cinselligin diger kizlara karsi davranislarinin da konusmasini yaptik ve cinselligin cok uzun bir sure iliskiden uzak olacagini,uzun sure sonra ilk defa bana birsey hissettigini ve kizlarla ilgili problemde yasamicagimi soyledi. Soyledigi gibi de oldu cinsellik talep etmedi ve eski huylarindan vazgecti.Surekli gorusuyoruz ve yanindayken harika vakit geciriyorum seviyorum bu adami. Benim canimi sikan sey ise sevgilimin yillardir var olan fake hesaplarive bunlari ayni gun icinde gordugumde aklimda olusan acaba gercekten kendisine mi ait bunlar? Dusuncesi. Hatta bu hesaplarin baska kizlarla olan sanal iliskileri. Oyle bi hesap var ki arkadaslarim ve ben bile supheliyiz gercekten ona ait olup olmadigindan. 2013yilinda acilmis bir hesap ve bu zamana kadar kullanilmis. İcinde sevgilime ait bir suru fotograf var hic bi sosyal hesabinda goremedigim. Ve en buyuk sorun bu hesaptan her ay baska biriyle goz onunde yasadigi iliskiler. Her ay baska birine seni seviyorumlar,canim cicimler. En son 2ay once girilmis hesaba. Paranoyak muamelesi gormek istemedigimden onunla da konusmadim. Ama cildirmak uzereyim. Onuda taniyan yakin arkadaslarimin bazilari onun olabilcegini soyluyor. İcim icimi kemiriyor bu kadar basit biriyle mi birlikteyim diye. Ve hesabin onun oldugunu varsayarsak bana su zamana kadar sayisiz yalan soylemis. Sizce ne yapmaliyisevgilimle konusmali miyim yoksa yaptigim sadece paranoyaklik mi?

Cildirma evladim adam petek ablamizin tabiriyle foolish casanova :KK14:

Sen de bi fake hesap aç,ekle bakalim. O mu,değil mi anlarsin.

Hem milletin işi yok sevgilin adına fake hesaplar açsın. Hiç inandırıcı degil:110:

Hiii tabi faketir kesin.
Hatta telefon kendi kendine o sitelere uye olup galeriden fotolari yükleyip birileriyle mesajlasmistir.
Inan sevdicegine sen. Yazik ona:KK14:

Bayanlar site facebook falan degil mesajlasma falan da yok ortada. Ask.fm site. Ve direkt her konusma goz onunde

Konu sahibinin tabiriyle "adam" 19 yasinda, 2 sene oncesine kadar cok hizliymis etrafi kiz doluymus kisa iliskiler ve hepsi sex uzerine. Bu cocuk ne zaman erkeklige adim atip bu kadar hizli hayat gecirmis vay vay

19 yaşındaki sevgilin senden önce iki yıldan uzun zamandır ilişki yaşamıyormuş yani
16-17 yaşındayken cinsellikten ilişkiden soğumuşmuş:) ne zaman ilişki yaşamaya başlamışta soğumuş ayol.ergen erkeklerin düz duvara tırmandığı yaşlarda seninki durulmuşmuş.seni fena kandırmış gibi.
Sevgilin ünlü biri mi ki onun adına çakma hesaplar alınıp nemalansın birileri.
Sevgilin seni çok fena aldatıyor bence.

Rica ediyorum inandirici bulmayan ve bunu yorumlariyla iddia edecek olan hic yazmasin. Kendi kendime bir sey uydurup burda birilerinin fikirleriyle mutlu olacak biri degilim. Canimi sikan bir durum olmasa yazmazdim zaten.

Ay şimdiki kızlar saf mı deseem,biz mi çok anasının gozuyduk bilemedim şimdi. ..
buraya yazana kadar,
o site aşk mi fm mi ne naneyse işte hemen üye olurum..yazarım da yazarım oğlana( sen adam demişsin ama daha oğlan )
Benim yanımda olacağını bildiğim günlere randevu veririm...
kedinin fareyle oynadığı gibi oynarım :KK53:

Konu sahibinin tabiriyle "adam" 19 yasinda, 2 sene oncesine kadar cok hizliymis etrafi kiz doluymus kisa iliskiler ve hepsi sex uzerine. Bu cocuk ne zaman erkeklige adim atip bu kadar hizli hayat gecirmis vay vay
2 sene oncesine kadar cok hizliymis demedim,bir sey hissedememis dedim. Benle tanismadan hemen once de ayniymis.

Adam biraz da ciddi ilişki nasıl oluyomuş onun tadına bakmak istemiş bence. Biraz doyumsuz biri gibi geldi bana. Onun mu diye düşüneceğine yüzüne vur konuş derim. Böyle şüphelerle ilişki yürümez.

Ay şimdiki kızlar saf mı deseem,biz mi çok anasının gozuyduk bilemedim şimdi. ..
buraya yazana kadar,
o site aşk mi fm mi ne naneyse işte hemen üye olurum..yazarım da yazarım oğlana( sen adam demişsin ama daha oğlan )
Benim yanımda olacağını bildiğim günlere randevu veririm...
kedinin fareyle oynadığı gibi oynarım :KK53:
Bunu yapmayi dusundum ama en son 2ay once girilmis hesaba yazsam da bi sonuc alamam gibi geldi

Erkeklerin söylediklerini üçe böl kızların söylediklerini üçle çarp demişler. Şimdi bu çocuk 19 yaşında iki sene hayatında kimse yokmuş demekki 17 yaşındayken hayatında çok kız varmış. Şimdi 20 yaşında bi kadın 17 yaşında çocukla yatmayacağına göre 17 yaşında kaç tane kızla yatmış olabilir?? Sağ elinden faZlasını tanıdığını bile sanmıyorum. İnanma bu kadar her anlattığına bence. Sandığın kadar bir öarifeti yoktur ama böyle abarttığına göre kendisine yarattığı bu, hayalindeki dünya bu. Gözü bu tarz şeylerde. Birde 2 aydır birliktesiniz değil mi? Kavga etmemeniz vs normal cicim ayları çünkü bunlar. İyi anlaştığınıza falan karar vermek için erken. Dürüst olayım benim kardeşim olsan bırak bu çocuğu derdim sana.

Bu konu hızlıca sonuca ulaştı sanırım. Konunun silinmesinden onu anladım ben :KK51:

X