Meraba uzun suredir yazip fikir almak istiyordum bu son nokta oldu birilerinden fikir almazsam cildiracagim. 17 yasindayim ve 2aydir bir iliskim var sevgilim 19 yasinda. Genel olarak aramizda hic problem yok hatta adam akilli tartismamiz bile olmadi birbirimizi dengeledigimiz soylenebilir. Sevgilim yasadigim sehirde cevresi cok olan biri ve haliyle hayatina bir suru kiz girmis ama 2seneden uzun bir suredir sevgilisi yokmus kimseye bisey hissedemediginden hayatina giren herkesle kisa sure takilmis ve bir coguyla cinsel iliski yasamis. Biz tanisip konusmaya basladiktan bir sure sonra cikmaya basladik. Cinselligin diger kizlara karsi davranislarinin da konusmasini yaptik ve cinselligin cok uzun bir sure iliskiden uzak olacagini,uzun sure sonra ilk defa bana birsey hissettigini ve kizlarla ilgili problemde yasamicagimi soyledi. Soyledigi gibi de oldu cinsellik talep etmedi ve eski huylarindan vazgecti.Surekli gorusuyoruz ve yanindayken harika vakit geciriyorum seviyorum bu adami. Benim canimi sikan sey ise sevgilimin yillardir var olan fake hesaplarive bunlari ayni gun icinde gordugumde aklimda olusan acaba gercekten kendisine mi ait bunlar? Dusuncesi. Hatta bu hesaplarin baska kizlarla olan sanal iliskileri. Oyle bi hesap var ki arkadaslarim ve ben bile supheliyiz gercekten ona ait olup olmadigindan. 2013yilinda acilmis bir hesap ve bu zamana kadar kullanilmis. İcinde sevgilime ait bir suru fotograf var hic bi sosyal hesabinda goremedigim. Ve en buyuk sorun bu hesaptan her ay baska biriyle goz onunde yasadigi iliskiler. Her ay baska birine seni seviyorumlar,canim cicimler. En son 2ay once girilmis hesaba. Paranoyak muamelesi gormek istemedigimden onunla da konusmadim. Ama cildirmak uzereyim. Onuda taniyan yakin arkadaslarimin bazilari onun olabilcegini soyluyor. İcim icimi kemiriyor bu kadar basit biriyle mi birlikteyim diye. Ve hesabin onun oldugunu varsayarsak bana su zamana kadar sayisiz yalan soylemis. Sizce ne yapmaliyisevgilimle konusmali miyim yoksa yaptigim sadece paranoyaklik mi?