Saç Rengi ve Saç Boyama Heryeri farklı renk saçlarım..

fenbilgini

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
59
24
29
diplerinde kizil yansimali kahverengi uclarinda acici ustune cila yapilan saclarim cok kotu heryerinde farkli renk var aciciyi bile ayni hizada surememis bi kuafor magduruyum.. igora boya 5.0 alsam heryeri esit sekilde ayni renk boyanir mi kizlar bilen biri yardmci olabilir mi lutfen :KK43:

Eklentiler

• IMG-20150617-WA0002.jpg
    IMG-20150617-WA0002.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 109
5 çok koyu olmaz mı ki? :/ 7-8 tonları yap bence :? Gerçi iyi görünüyor fotodan saç rengin

Bence evde boyama cunku her yer farkli ton ya kuafor daha iyi kapatir evse boyarsan yine bi yer acik bi yer koyu olur bence
Kuafor maduruyum demissin sende baska bi yere git iyi olan sonraki boyalarda yine evde yaparsin

6 numara standard koyu kumrala boya.

Daha açık olan alt taraflar için ne yap ne et %3 yani 10 vol oksidan bul, boya karışımını ilk olarak oraya sür (kalan karışım boyayı sakla), 20 dakika sonra %6 yani 20 vol oksidan ile hazırladığın boyayı kalan yerlere sür. En son saçlarını su ile durulayıp, ilk hazırladığın %3 lü boyanın içerisine bir miktar ılık su ve bir miktar saç kremi ekleyip kompla saçına kökten uca yedir. 10 dakika sonra yine su ile durula.

6 numara standard koyu kumrala boya.

Daha açık olan alt taraflar için ne yap ne et %3 yani 10 vol oksidan bul, boya karışımını ilk olarak oraya sür (kalan karışım boyayı sakla), 20 dakika sonra %6 yani 20 vol oksidan ile hazırladığın boyayı kalan yerlere sür. En son saçlarını su ile durulayıp, ilk hazırladığın %3 lü boyanın içerisine bir miktar ılık su ve bir miktar saç kremi ekleyip kompla saçına kökten uca yedir. 10 dakika sonra yine su ile durula.
canm cok tesekkur ederm dediklerini yapicam :KK22: ben baya koyu bi renk istedigim icin 5.0 demistim siyaha yakin bi renk istiyorumda :rolleyes:ama internetteki katalogdan anlasilmiyo renkleri igora boyanin biliyosan yardimci olabilir misiin :KK42:

canm cok tesekkur ederm dediklerini yapicam :KK22: ben baya koyu bi renk istedigim icin 5.0 demistim siyaha yakin bi renk istiyorumda :rolleyes:ama internetteki katalogdan anlasilmiyo renkleri igora boyanin biliyosan yardimci olabilir misiin :KK42:
Siyaha yakın istiyorsan galiba Koleston'un 4 numarası siyah gibi yapıyor saçları kızlar rengin koyu çıkmasındna şikayetçiydi ama İgora'da kaç numaraya tekabül eder bilemiyorum. kiddyy kiddyy bilir sanırım ona sormalı.

Siyaha yakın istiyorsan galiba Koleston'un 4 numarası siyah gibi yapıyor saçları kızlar rengin koyu çıkmasındna şikayetçiydi ama İgora'da kaç numaraya tekabül eder bilemiyorum. kiddyy kiddyy bilir sanırım ona sormalı.

yok tatlım bilmiyorum malesef ama en doğrusu kataloğuna bakıp karar vermesi arkadaşın.. yine dediğin gibi siyaha yakın istiyorsa 4 numaralar uygun olur diye düşünüyorum kendimce..

koleston cok kotu yapti saclarimi daha iyi bi boya istemistim o yuzden igora dedim cok tesekkur ederim canim :KK22:

X