- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.044
- 598
- Konu Sahibi banabenigeriver
Tatil sineme dışarda yemek gezmek hayal bizim için ailemle pikniğe gidiyoruz senede birkaçkez sadece o kadar
Şuana kadar tatile falan gitmesemde yeterince sinemaya alışverişe duyduğumu düşünüyorum sinema çok dert değil gerçekten
Guzel kardesim bak bana hic bir sey aciklamak durumunda tabii ki degilsin. Bana kalkip "huzurumu size burdan gosteremem" yazmanizin kimseye bir faydasi yok.
Ama 5 dk arayla yazdigin iki mesaja bak.
Birinde hayal diye bahsettigin seyleri ikincisinde ben bunlara doydum dert degil diye bize anlatma. Bizim ne dusundugumuz hic onemli degil de sen kendini tatmin et cevaplarinla. Karar ver. Tamam esini kotulemek kucuk dusurmek istemezsin. Aileni savunmak istersin anlarim. Bana anlatma tamam. Takdir ederim seni aile mahremiyetini korudugun icin. Ama sinemaya tatile doymak diye bir sey yok. Tatil eglenmek degil dinlemek amaclidir. Uykuya doydum denmeyecegi gibi tatile de doyulmaz. Bir sene imkan yoktur gidilmez olur veya tatil koyu degil de 30 liralik pansiyona gider kimisi basimin ustune. Ama insanin ailesiyle gecmiste yaptigi tatil nasil hayat arkadasiyla tatil yapma ihtiyaci ve istegini yok edebilir? Yok edebiliyorsa bunlardan hayal diye mi bahseder?
Bu mesaji tek bir sebeple yaziyorum; ne istedigine lutfen karar ver. Bunu sadece kendi mutlulugun icin yap.