- Konu Sahibi banabenigeriver
bizde bu sene tek maasa düştük esim 4bin maas aliyor 2bini ev kredisine gidiyor kalan 2 binle gayet guzel geciniyoruz, üstüne bi de hem esimin hem benim 100er lira bireysel emekliligimiz var her ay onlarda ödeniyor. sizden tek fark biz sigara kullanmiyoruz o masrafimiz yok ama esim cok tutumludur. bence sizin esinizde biraz daha tutumlu olsa daha rahat edersiniz. bi de mutlaka bireysel emeklilik yaptirin 50 lira bile olsa, az az da olsa biriksin ve karttan otomatik cekildigi icin siz farkina varmazsiniz bile
İşte konumuz bu esasen
Nereden tutumlu olacak
Nereye harcıyor dedik fatura ne kadar dedik
Ben harcamıyorum ki ne bileyim ne kadar harcıyor dedi konu sahibi
Bir örneği evin korkuluğuna 500 taksit yapmış 250 yerine
Bir de 20 liralık şeye 50 verir
50 ye de pantolon var 150 liralık alır dedi
Ada'mın fazla harcamasını keyfi saçmasını biz hala bulamadık
nerdeyse ayni paraya biz gayet güzel geciniyoruz, üstelik arada sinemaya yemege filan da gideriz. tatil masrafimiz yok ailelerin yazligina tatile gidiyoruz. marka takintimiz yok uygun fiyatli magzalardan indirimden aliriz ihtiyaclarimizi. sinema olayinda bile bazi restoranlardan menü alinca sinema bileti 8-9 lira oluyor o sekilde yapariz daha uyguna gelir... üstelik bizim araba da var vergisi, kaskosu vs gibi masraflari çıktığı zaman o ay baska esktrem harcama yapmayarak dengelemeye çalışırız. kira ödemedikten sonra, kuafor masrafi filan da yoksa marka takintisi yoksa bence 2bin gecinmek icin yeterli bi para, hatta bi 100 lira kenara bile atilir her ay bu sekilde damlaya damlaya göl olur...